GSC Haber Okan Buruk: "Barış'a sarılmamız gerekiyor"

Menajerinin aklına uyup keyfi antrenman'a çıkmıyor üstüne dalga geçer gibi başarılar takım diye paylaşım yapıyor. Arkadaşları demez mi kardeş neyin vardı da antrenmana çıkmadın bizimle beraber Kayseri'ye gelmedin diye kimse kusura bakmasın şark kurnazlığı bu

İşte böyle yapıcı olacaksın. Bizim taraftar kırıp dökmekten başka bişeye yaramıyor son yıllarda.

Nasreddin hoca fıkrasında olduğu gibi: muhabbet ziyade olunca arada küçük kavgalar şeker şerbet gibi gelir.

Menajerinin aklına uyup keyfi antrenman'a çıkmıyor üstüne dalga geçer gibi başarılar takım diye paylaşım yapıyor. Arkadaşları demez mi kardeş neyin vardı da antrenmana çıkmadın bizimle beraber Kayseri'ye gelmedin diye kimse kusura bakmasın şark kurnazlığı bu
Abi tamam hata yaptı kemerburgazin kapısına mi asalım çocuğu? Abdullah Kavukçu yumuşak konuştu, menajer geri adım atti, Barış paylaşım yaptı, okan hoca barışa sarılalım dedi. olay bu hafta muhtemelen baristan gelen özür minvalinde bir demeç ile tatliya baglanacak. Kocaman bir kriz vardı doğru adımlarla bitti gitti işte. Ne istiyorsunuz? 8 gün kala satalım mi çocuğu yok pahasina? Pişman olduktan sonra kadro dışı mi bırakalım?

Abi tamam hata yaptı kemerburgazin kapısına mi asalım çocuğu? Abdullah Kavukçu yumuşak konuştu, menajer geri adım atti, Barış paylaşım yaptı, okan hoca barışa sarılalım dedi. olay bu hafta muhtemelen baristan gelen özür minvalinde bir demeç ile tatliya baglanacak. Kocaman bir kriz vardı doğru adımlarla bitti gitti işte. Ne istiyorsunuz? 8 gün kala satalım mi çocuğu yok pahasina? Pişman olduktan sonra kadro dışı mi bırakalım?
o avel menajerini kovup taraftardan özür dileyecek. yerli futbolcuların menajerleri sıkıntılı başka işimiz yok bir de bunlarların çakallıkları ile mi uğraşacagiz.

herkes hata yapar ama herkes hainlik yapmaz.
menajerin kucağına oturup ekran karartmaktan tut idmanlara ve maçlara çıkmamak, daha yeni zam almışken keza kendini sane osimhen ile kıyaslamak daha dün b*ktun bugün koktun derler adama...
bunu geçen haftaya kadar avatarında barış alper olan biri olarak söylüyorum.
elbette hoca politik olmak zorunda fakat kimse kulüpten büyük değil.
yine de taraftarın önüne çiğ çiğ atmadığı için hocaya teşekkür ederiz.
ancak barışa güvenip bu saatten sonra kendisi de yola çıkmayacaktır.

hazır talibi var ve para ediyorken satmak taraftarıyım. oyuncu bu tutumda olmasaydı kimseyi (yerli) satmamalıyız düşüncesindeydim.

Yapacak bişe yok. Takımın önemli oyuncularından biri. Kalacaksa konu kapatılır, herkes önüne bakar. Ama yapılan hareketin taraftar ve Barış arasındaki ilişkiyi yaraladığı da bir gerçek. Eski bağın yeniden kurulması zor bence.

Sezon tamamlanır, gelecek yaz Barış başka takıma transfer olur muhtemelen.

Vah vah ağlattın hocam be. Herkes hata yapabilir de herkes ihanet etmez. Bi düşünün o anları, menajer Barış'a antrenmana çıkma, hastayım de sürünceme yapalım mecbur kalsınlar diyor ve Barış ''tamam abi'' diyor. Bunu affedersen yarın gelir halıya ederler. Ha Okan Hoca şuan dümenden adamı ateşe atmamak için söylüyor bunları o da sövüyordur içinden yapacaan işi Barış diyerek. Barış kardeşimiz 25 yaşında suça itilmiş futbolcu mu yoksa?

Cok uzatmamak lazim, hoca konuyu kontrol altina almis.

Takilip kalmamak lazim(unutmamak lazim tabii sonucta verilen bir zarar var)

Kaybetmek kolay, kazanmak olay diyor hoca. Ama unutmqyslim ki acima yetime doner koyar gerine demisler. Babasi kulagindan tutup KB'a getirip baskanin ve senin elini opturup takim arkadaslarindan ozur diletmeli. Yawshaq menajer-mafya bozuntusundan da kendini siyirmali. Boyle sefil, karanlik tiplerle is tutmaya baslarsan hayatini bile karartirlar. Az akilli olsan Galatasaray senin para kazanacagin yere zaten concordla gonderir.

Barış menajerinin oyuncağı olmuş. Okan hoca itidalli ve yapıcı olalım diyor lakin ortada bir gerçekleşmiş bir durum var. Ahan da buraya yazıyorum bu işin altından net tescilliler çıkacak. Bunların medyadaki sinsileri de ortalığı karıştırmak istiyor. Barışın düşüncesi giderim iki sene oynarım sonra tescilliler bana 6 7 verir yine geri dönerim ayağında. O ayağı kırarlar. Kesinlikle dehlenmesi gerek. Öyle siyah ekran ile olmuyor. Kaç yaşında elemansin. Öyle genç toy falan demeyin şark kurnazlarina

40 milyona da olsa satın gitsin. Onu yıldız yapan Galatasaray ve Okan Hocaya antrenmana çıkmayarak ihanet etti. Buda yetmedi, Galatasarayı zor durumda bırakıp bonservisini düşük tutup parayı menajeri alsın diye operasyona dahil oldu. Bu hata değil ihanet. Ne affetmesi defolup gitsin

Geri
Üst Alt