GSC Haber Okan Buruk: "Barış'a sarılmamız gerekiyor"

Karşındakini ezmeden ona anlayış göstererek onu pişman etmek ve daha güçlü dönmesini sağlamak bir hamledir. Ben de yaşadım bunu. Eğer karşında biraz insani tarafları güçlü biri varsa bu tavrından sonra çok daha güçlü şekilde dönüp kendini affettirmek için ekstra uğraşabilir. Umursamaz biriyse ayrı, bu söylediğim hiçbir işe yaramaz ama Barış umursamaz bir tip değil aksine bence gazla çalışıyor.

Biraz insanları idare eden, beraber çalışıp didinen herhalde herkes de farkındadır bu söylediklerimin. Herkes bir yerlerde yaşamıştır bunları.

Dün Hasan Şaşın anlattıklarından sonra herkes işte bu bravo hasan cimbomun gerçek çocuğu hasan diyordu. Şimdi Barış Alper sütten çıkmış ak kaşık oldu. Neymiş okan buruk böyle demiş. Barış o saygısızlığı Okan Buruk'a yapmadı. Galatasaraya yaptı. Parasını veren onu var eden takıma karşı yaptı. Yani buradaki herkesin gönül verdiği takıma karşı yaptı. Benim olduğu gibi şüphesiz buradaki birçok kişinin en sevdiği oyuncu 3 gün öncesine kadar Barış Alperdi. Ama yaptığı saygısızlığı ben 40 yıldır görmedim bizim takımda. Bu hata değil. Hata dediğin anlık bir reflekstir. Bu belli ki Barışın planladığı bir şeydi akıl hocalarıyla. Menejerinin açıklamasını Barışın bilmeme ihtimali sıfır. Galatasarayın değerleri Okan Buruk'un takımda elinde bir oyuncu daha olması düşüncesinden, Okan ne derse o diyenlerin Okan sevgisinden çok daha büyüktür.

Bir ceza kesilebilir.
Menajeri değişttirilebilir. Hepsine OK.
Ama herkes hata yapar kısmı çok doğru. Bizim futbolcularımız mental olarak çok sağlam futbolcular da değil. Aynı zamanda cahil insanlar da. Kafalar karışabilir. Süreç yönetilemeyebilir. Yunus da 1 sene sözleşme imzalamadı mesela. Tamam siyah ekran paylaşmadı vs ama onun da kafası karıştı.

1756071594742.webp

Okan Buruk: "Transferin son günlerine girdik. Hiçbir şekilde oyuncu satmayı düşünmüyoruz. Özellikle önemli olan oyuncuları satmayı düşünmüyoruz. Önemli transferler kazandırmak istiyoruz takıma. Barış'ın da bizimle devam etmesi önemli olacak."

Okan Buruk: "Barış'ın kafa karışıklığının takıma yansımaması adına onu dışarda tutmak istedik, buraya getirmedik."

Barış'ın hata yaptığını anlayabilecek en iyi kişi Okan Buruk'tur

Kendi de zamanında bir hata yaptı

O yüzden tecrübesi ile olaya yön veriyor

Bravo hoca 10 numara açıklama yapmışsın

Böyle devam

Günay Berkan'ın golüyle kazandığımız Karagümrük maçından sonra hocaya ''Hocam Allah gönlüne göre veriyor'' demişti. Boşuna o sözü söylememiş.

Barışa hepimiz kızdık ama duygusal degil realist bakın önümüzde ucl sezonu var ,isterse içinde fener formasıyla gezsin ama bize sahada aynı katkıyı versin sorun yok
Calhanoglu inter kaptanina atar yaptı ama.inter 30 milyonu getirin deyince ,sonra geri döndü hepsiyle barıştı
Siyasal islamci ,yali efendi kendisini alsın diye yapmasigi komiklik kalmadi ama benfica bir rest çekti herif hem maçlara çıkıyor hem idmana
Yani oyuncular hata yapsa bile realist bakacaz bukadar basit

Oyuncular bizim sevgilimiz esimiz degil ,aynen fener gibi mal olarak görmemiz gerekiyor bunları, duygusal bağa gerek yok
Paran karşılığı hizmet alıyorsun eskort gibi düşünün

Barış kalıyorsa:

- Maldan uzak duracak

- Takım arkadaşları ve taraftardan özür dileyecek

- Astonomik maaş istemeyecek

Dün Hasan Şaşın anlattıklarından sonra herkes işte bu bravo hasan cimbomun gerçek çocuğu hasan diyordu. Şimdi Barış Alper sütten çıkmış ak kaşık oldu. Neymiş okan buruk böyle demiş. Barış o saygısızlığı Okan Buruk'a yapmadı. Galatasaraya yaptı. Parasını veren onu var eden takıma karşı yaptı. Yani buradaki herkesin gönül verdiği takıma karşı yaptı. Benim olduğu gibi şüphesiz buradaki birçok kişinin en sevdiği oyuncu 3 gün öncesine kadar Barış Alperdi. Ama yaptığı saygısızlığı ben 40 yıldır görmedim bizim takımda. Bu hata değil. Hata dediğin anlık bir reflekstir. Bu belli ki Barışın planladığı bir şeydi akıl hocalarıyla. Menejerinin açıklamasını Barışın bilmeme ihtimali sıfır. Galatasarayın değerleri Okan Buruk'un takımda elinde bir oyuncu daha olması düşüncesinden, Okan ne derse o diyenlerin Okan sevgisinden çok daha büyüktür.
Hasan hocada yumuşamış

Sarılacağız diye tepenize çıkarmayın da Hoca..

Kasıtlı bir şekilde idmanlara çıkmamış, aldığı ücretin çıkmadığı idmanlar kadar kısmını hak etmemiş, art niyetli bir adam var karşınızda..

Belli ki, dışarıdan gelen/gelecek manipülasyonlara da açık bir zeka seviyesi var..

Barış denen adam umrumda değil ama umarım kulübün değerlerine zarar gelmeyecek şekilde sorunu halledersiniz.

Geri
Üst Alt