GSC Haber Okan Buruk: "Barış'a sarılmamız gerekiyor"

Okan Hoca’nin aciklamalari degerli ve önemli ama baris’in taraftar ile arasindaki bag koptu yasananlardan sonra

Gol atar unutulur diyenler olacak belki ama okadar kolay olacagini hic zannetmiyorum

Ayrica farkli bir oyuncu da ayni sekilde problem cikarabilir,bunlari düsünerek bir karar almak lazim

Doğru diyor,9 gün kalmış barisi satmış olsak ne olacak sanki kim karlı çıkacak, barismj yada gs kulubumu
Fenerlilerin ekmeğine yağ sürmeye gerek yok

Okan Hoca’nin aciklamalari degerli ve önemli ama baris’in taraftar ile arasindaki bag koptu yasananlardan sonra

Gol atar unutulur diyenler olacak belki ama okadar kolay olacagini hic zannetmiyorum

Ayrica farkli bir oyuncu da ayni sekilde problem cikarabilir,bunlari düsünerek bir karar almak lazim
Tek yolu o menajeri kovup yanlış yaptığını kabul etmesi

Ne güzel dünya be!! Galatasaray takımına terbiyesizlik yap sonra hiçbir yaptırım ve ceza almadan takımda kal.

Fener'e gitmedi bu adam yüksek maaş aldı kafası karıştı kaçma gibi birşey de yok 40+ kazandıracak en az. Bağ kopma gibi durum yok

Asıl satılırsa aynısini başka oyuncular yapar. Adam amacına ulaşıyor olur.
Amacına ulaştirmayacaksin, takıma da zarar verdirmeyeceksin.
Bak benfica kerem i çat diye oynattı fenere karşı, hakan takım arkadaşlarıyla laf dalaşına girdi hicbirsey olmadı sonra

cl'de oynayacağımız sezon taraftara, sözleşmesine ihanet etmiş herifin nesine sarılalım

sanki bu kulüp onu aç bıraktı
yürüsün gitsin
barış alper'den başka koşan topçu mu kalmadı dünyada

rizelinin teki arap cukkasına tamah etti diye kulübü muz cumhuriyetine çevirecek değiliz

Kendi ritmini kaybeder barış muhtemelen
Kendi içinde çatışıyordur şuanda adam

Taraftarla barışması için maç sonu icardi koltuğunun altına alıp taraftara götürmesi gerekir

Fener'e gitmedi bu adam yüksek maaş aldı kafası karıştı kaçma gibi birşey de yok 40+ kazandıracak en az. Bağ kopma gibi durum yok
Büyük bir halt yedi, aklını başına alsın o menajeri kovsun işine dönsün. Gençlik salaklığı yaptı deyip sulh yapar taraftar

Baris'i ya satacaksın yada affeteceksin; baska bir seçenek var mi ? Olayı uzatmaya gerek yok, olayı uzatmanın Galatasaray'a hiçbir faydası yok.

Ne yalan söylim kızdım ama bende barışı affetmeye meyilliyim. Böyle güçlü bir oyuncuyu başka yerde bulamayız

Kalp kırıldı bir defa eskisi gibi olamaz.en beklemedigimiz adam bunu yaptı. Hain haindir ve tekrar yapacaktır..iyi paraya satıp yerine 2 tane adam almalıyız..onun da kariyerinin bitişini izleriz..

hoca doğru açıklama yapıyor
bence yine de satacağız neom'a ama hoca çıkıp oyuncuyu ateşe atan bir açıklama yapsa bu elimizi zayıflatır.

Öncelikle hoca ve takım sahip çıkacak, sonra yönetim, sonra da sahadaki performansına göre taraftar. Hoca ve takım gerekli adımı atmış gibi gözüküyor. Devamına bakacağız artık.

Kendi adıma sarılmıyorum, kendini olduğundan büyük topçu sandı. CL'de bu teknik ile zaten zor iş yapar. 50+Keçiören payı sonra güle güle

Geri
Üst Alt