Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 28.467
- 12.054
- 2.573
Ft mi konuşmuş hatlarmı karışmış anlamdım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tek yolu o menajeri kovup yanlış yaptığını kabul etmesiOkan Hoca’nin aciklamalari degerli ve önemli ama baris’in taraftar ile arasindaki bag koptu yasananlardan sonra
Gol atar unutulur diyenler olacak belki ama okadar kolay olacagini hic zannetmiyorum
Ayrica farkli bir oyuncu da ayni sekilde problem cikarabilir,bunlari düsünerek bir karar almak lazim
Fener'e gitmedi bu adam yüksek maaş aldı kafası karıştı kaçma gibi birşey de yok 40+ kazandıracak en az. Bağ kopma gibi durum yokOkan Hoca’nin aciklamalari degerli ve önemli ama baris’in taraftar ile arasindaki bag koptu yasananlardan sonra
Gol atar unutulur diyenler olacak belki ama okadar kolay olacagini hic zannetmiyorum
Ayrica farkli bir oyuncu da ayni sekilde problem cikarabilir,bunlari düsünerek bir karar almak lazim
Asıl satılırsa aynısini başka oyuncular yapar. Adam amacına ulaşıyor olur.Okan Hoca’nin aciklamalari degerli ve önemli ama baris’in taraftar ile arasindaki bag koptu yasananlardan sonra
Büyük bir halt yedi, aklını başına alsın o menajeri kovsun işine dönsün. Gençlik salaklığı yaptı deyip sulh yapar taraftarFener'e gitmedi bu adam yüksek maaş aldı kafası karıştı kaçma gibi birşey de yok 40+ kazandıracak en az. Bağ kopma gibi durum yok
İstenilen parayı verseler zaten satılır ama vermiyorlar 30+5 imiş hala teklif.hoca doğru açıklama yapıyor
bence yine de satacağız neom'a ama hoca çıkıp oyuncuyu ateşe atan bir açıklama yapsa bu elimizi zayıflatır.