GSC Haber Okan Buruk: "Bazen hakem hatalarını da yenmelisiniz ama 2-1'den sonra rakip bizden daha iyi oynadı"

O iki pozisyonda VAR devreye girmeliydi 100% ama bizim kafa yapimizda su var malesef: hakem suçlu ve biz suçsuzuz.

Hoca bunu söylüyor çünkü ve eminimki buna kendiside inaniyor. Bize lazim olan hocanin bunlari görüp ve bunlari söylemesi lazim:

1. Çok basit pas hatalari yaparak adamlari kontraya çikmaya davet ettik. Malesef Baris toplari tutamadi (ve bu tercih yanlisti), Yunus, Sane ve Sara çok saçma pas hatalariyla takimi çok kosmaya zorladilar. Her top kaybi tüm takimi geri kosmaya zorladi ve yipratti.

2. Baris rolünü yapamadigini gördükten sonra oyuncuyu degistirmek yerine, Sane inanilmaz kötü ilk yarisindan sonra iki oyuncuyla 2. yariya baslamakla hata yaptik.

3. Sanchez pozisyonundan çikip olmamasi yerlerde gereksiz mudahale etmeye çalisirken kendi pozisyonunu bos birakip ve geç kalmasiyla golü yedik ve pozisyon verdik. Bu hatalari Abdulkerimde yapiyor ve bu hatalardan ders çikarmamiz gerekiyor.

Sen hakem hakem derken kendini gelistiremiyorsun. Kimse penalti demiyor, kimse kirmizi karta degil demiyor. O bilinem etken ama biz senelerdir Avrupaya gidip deplasmanda böyle maçlari oynayip ayni hatalari yapmamiz zaten bu öz elesterinin eksik olmasi, hatalardan ders çikarmamamizin bir belirtisi.
İşin kötüsü hoca bile hatalarından ders cikarmiyor iken ve suçu hakemlere atarken oyuncular da der ki: suç hakemdeydi. Önce kendimize bakacağız. Devre arasinda Sane çıksaydı daha dengeli maç olurdu.

Biraz da defansta ofsayta oynamayı öğrenmeliyiz. Sanchez hızına güvendiği için ofsayta düşürmüyor rakibi bkz penaltı pozisyonu. Orada 1 adım öne atsa adam ofsayt olacaktı.

Golden sonra düşmemizin sebebi de benzinimizin bitmesi.

Sürekli aynı şekilde kaybediyoruz aynı şekilde gol yiyoruz aynı hataları yapıyoruz.Oyuncu değişiklikleri olumlu etki etmiyor tam tersi rakip 3 oyuncu değiştirdi oyunu ve skoru aldı.İlk yarı neden sane pozisyonu hariç pozisyonun yok.Rakip topu sana verdi sende pas hatası az yaptın ve oyunun kontrolü sende oldu.2. yarı gece-gündüz farkı.Rakiplerde neden böyle olmuyor neden hep biz?Biatçılık devam ettiği sürece her yıl bunlar yaşanır.Şu forumda fenerle hakem konuşuyor diye dalga geçiliyor aynısını bizim hoca ve forumdaki aynı kişiler yapıyor çok komik kaçıyor:D

40 küsur yaş GS liler hiç çekilmiyor. Engelle engelle bitmiyor da yav
Bizim bir ahbap vardı böyle milletin yaşı ile uğraşan. Sanki kendisi 20'lik delikanlı. Sonra ne ne oldu soruyorum kaç oldu 39, bir kaç ay sonra soruyorum 39 buçuk, sonra 39,7 - 39,8 - 39,99. Sonunda gerçeklerden kaçamadı. Seninde bence fazla kalmamıştır. Gerçeklerden kaçış yok.

Bizim bir ahbap vardı böyle milletin yaşı ile uğraşan. Sanki kendisi 20'lik delikanlı. Sonra ne ne oldu soruyorum kaç oldu 39, bir kaç ay sonra soruyorum 39 buçuk, sonra 39,7 - 39,8 - 39,99. Sonunda gerçeklerden kaçamadı. Seninde bence fazla kalmamıştır. Gerçeklerden kaçış yok.

Geri
Üst Alt