GSC Haber Okan Buruk: "Ben bir yandan maçlara hazırlanırken bir yandan da transfer için oyuncuları seyrediyorum"

Ee napalım takımı biz mi hazırlayalım. Zaten bi bk hazırladığın da yok yetersiz.

Transfer yapılacak ve bunun istediği adamlar olmayacak.
Dursun buna ve bunun can ciğer kankasına güvenerek yetki falan vermemeli. Yarın Gardiyi çağırıp kendisi ile birebir çalışacağını belirtip 5 tane adam getirmesini istemeli sorunları da birine 500 bin euro versen zaten analiz eder 2 güne önüne koyar.
Böylece okan denenen herife onun istediği oyuncuları alarak bir tabut daha çakmak yerine gelceğin planını yapmış olursun.

Okan Buruk: "Sara'nın sakatlığı oldu, bu tip maçlarda Sara gibi oyuncular da önemli oluyor. Duran top, oyun içi orta sahada hücuma destek olacak orta sahalar önemli oluyor."

Okan Buruk: "Kadromuzun tam halde olması... Osimhen ve Jakobs'un dönüşü... Singo'nun dönüşü önemli olacak."

Sosyal medyada size karşı yapılan iftiralara karşı nasıl bir önlem alıyorsunuz?

Okan Buruk: "Komik ve saçma şeyler görüyorum. Evimin, 500 metre ilerisindeki manava gidişim... Manavdan yaptığım alışverişin dekontunu da çıkardım, isterseniz bunu size vereyim. Nektar zamanıydı, Avokado almışım, mango almışım, bir meyveyi de yemiştim orada. Çıkarken, benim için çok önemlidir yere bir şey atmam. Cebime koydum. Komik şeyler görüyorsunuz. Poşetleri arabaya gönderttim. Böyle saçma sapan şeyler. Belaltı vuruşlar oluyor. Gülüyorum geçiyorum. Kafaya takmıyorum."

Okan Buruk: "Herhalde en çok transfer olmasını isteyen; ben, başkanımız ve yönetimimizdir. Üzerinizde baskı oluyor, eleştiri alıyorsunuz. Bu sizi daha çok saha içine odaklanmaktan, bazen transfere de odaklanabiliyoruz. Beni, yönetimi ve başkanı yoran bir konu. Burada hassas davranabiliyoruz. En iyisini aramak derken süre geçebiliyor."

peki bizim planlarımız neden yaz ayı transferinde yapılmayıp hep yamaları ocakta kapatmaya çalışıyoruz.

Ne anlatıyon ya? Ben mi dedim ulan yanına yardımcı alma diye?

Soru: "Muslera ve Mertens'in yokluğunu arıyor musunuz?"

Okan Buruk: "Onlar liderlik ve karakterleriyle bizim için önemliydi. Arkadaşları tarafından önemli saygı duyulan, yaşları büyük, soyunma odasını tutabilen oyuncular ama belki onlar ayrıldı ama ben yine oyuncularımın iyi niyetinden memnunum. Türk oyuncuların varlığı, enerjileri önemli oluyor. Her zaman süreçten geçiyorsunuz. Adaptasyon dönemleri oluyor. Geçiş süreçlerinde belki onlara ihtiyacımız olabilirdi ama onların olmadığı yerde içerdeki oyuncularımızla bunu kapatmaya çalışıyoruz."

Transfer isini sana birakan yonetim suclu, sen degil! Bir tane sportif direktore uc kurus vermemek icin dunya kadar bonservis ve maas verdiniz. Onun yerine gidin dunya klasmani bir sportif direktor getirin 1 milyon euro maas verin de akilli bir is yapin. Gerci sizden icraat degil istifa bekliyoruz.

Dikkat edin 'oyuncu izliyorum' diyor, ulan şimdiye kadar ne yaptın. Bu saatten sonra oyuncu mu izlenir, senin bir listen yok mu? Listen varsa ne bok yemeye hala izliyorsun? Listen yoksa zaten o ayrı bir rezillik. Yazıklar olsun sana.

hoca koltuk sallanıyor hocaaaa

Kes, sürekli tam kadro olsaydık diyorsun lan. Diğer takımlar niye alternatifli kadro kuruyor? Sezon başında Afrika kupası muhabbeti belliyken icardi - kutucu ikilisi nasıl bir izlenim verdi de iki forvetle sezona başladın? Herkes alternatifli kadro kur derken niye kurmadın bahane üretip durma

Geri
Üst Alt