GSC Haber Okan Buruk: "Ben bir yandan maçlara hazırlanırken bir yandan da transfer için oyuncuları seyrediyorum"

Kes, sürekli tam kadro olsaydık diyorsun lan. Diğer takımlar niye alternatifli kadro kuruyor? Sezon başında Afrika kupası muhabbeti belliyken icardi - kutucu ikilisi nasıl bir izlenim verdi de iki forvetle sezona başladın? Herkes alternatifli kadro kur derken niye kurmadın bahane üretip durma
Bu adam degilmiydi sezon başı kadro kurmakta zorlanacagim kadromuz yeterli diyen şahıs?

Komedi yavv valla komedi açıklamalar. Diyecek bir şey bulamıyorum. Bahane bahane.

kisilik ve karekter olarak gsye yakismiyor

2 haftaya transfer sezonu kapanıyo hala oyuncu seyrediyorum diyor evden izlediğin günleri tez vakitte görürüz umarım

Okan Buruk: "Sara'nın sakatlığı oldu, bu tip maçlarda Sara gibi oyuncular da önemli oluyor. Duran top, oyun içi orta sahada hücuma destek olacak orta sahalar önemli oluyor."
Kendiside birşeyler mi katsa acaba herşeyi topculardan bekliyor.

Tebrik ediyorum canla başla takimi bitirdiniz. Beceriksiz herifler utanmadan hala transfer süreci falan anlatıyor hasta herif

Biraz da bu konuda nefret kusalım değişiklik olsun.

4 tane yabancı alacaksınız hemi yalanınızı şaapsınlar sizin.

Haftaya ş.ligi gitti diye transferi 2ye belki de lig gitti diye 1 tane alalım zar olsuna getireceksiniz, yalancı herifler

transfer için oyuncu mu seyrediyorsun? ulan görende 5-10 milyonluk potansiyel yıldızı arıyorsun sanır.

transfer etmemizi istediğin adamlar en az 25-30 milyon bir zahmet onları da izleme anasını satim.

cefasını Fatih hocalar, Geretsler, Kalliler, Lucescular çekti Sefasını Okan Buruk sürüyor koca GS tarihinde ilk kez 300 milyonluk takım Okan hocama nasip oldu. Kadir gecesi doğmuş hocam.

Onu bunu birak ta her aradan sonraki ilk mac niye siviyoruz takim halinde sen dahil? Cevap ver bakalim.

Galatasaray'a yakışmayan bir oyun oynadık bahanelere sığınmıyorum sorumluluk bende taraftardan özür dilerim deseydin daha iyiydi.

Geri
Üst Alt