GSC Haber Okan Buruk: "Ben neden yabancı genç oyuncu yetiştiriyorum ki?"

Icardiye teklif olayi doğruymuş maalesef ,gonder gitsin herif bitirmiş kafada futbolu

Eric Gerets, Felkamp v.s. neden burada bir çok genç oyuncu (yerli oyuncumuz) yetiştirdiler. Çünkü işlerinin bir parçasıydı. Herifteki mantığa bak tövbe tövbe. Kısaca mert olup çalışmak zor de o zaman anlayalım.
Çünkü o zaman paramız yoktu Murat abi,yetiştirmek veya yetiştirmek demeyelim de oynatmak zorundaydık

Yav hep elestiri hep elestiri artik ezbere hep

4 sene üst üste sampiyon olmus, Mourinho, Jesus va gibi hocalari eze eze sampiyon olup kovdurmus hala elestiri

GS bence de genc oyuncu yetistirme degil, yarismaci takim. Daha iyi kim ise o oynar. Nokta.

Yardimcilari ve oyun anlaminda elestiriyi hakediyor mu? Evet, hak ediyor.

Programı baştan sona izlemenizi öneririm.

Bence genç oyuncularla ilgili söylediği şeyleri detaylarıyla dinlerseniz hak vereceksiniz.

Eleştirilecek kısım yardımcı ekibini geliştirme -takviye- konusundaki inadı.

Herkesin cok sayida yabancisi var diyor. Bu sene yabanci siniri 12+2 olarak gecerliyken sen o zaman niye tek 10 yabanci + Yusuf Demir ile sezona girmistin?

Genc oyuncu ne taraftara ne hocaya kendinini ispatlamak zorunda degil zaten istatistigi iyi kendini ispatlamistir o oyunculari alan takimlar ne hocaya ne de o takimlari hedefsiz diye tanimlayan taftara da kendilerini ispatlamak zorunda degil. üstten bakma isimiz komik.oluyor

Genc oyuncu ne taraftara ne hocaya kendinini ispatlamak zorunda degil zaten istatistigi iyi kendini ispatlamistir o oyunculari alan takimlar ne hocaya ne de o takimlari hedefsiz diye tanimlayan taftara da kendilerini ispatlamak zorunda degil. üstten bakma isimiz komik.oluyor
La hadi taraftara ispatlamasın kendini ama hocaya ispatlamak zorunda. saçmalama

Daha yönetimde sıçacak transfer konusunda gibi de hadi hayırlısı. Genelde bunlar paralel gidiyorlar yönetimle. Devre arası nhaga asprilla filan aldılar. Yani kısacası transfer yapmadık biz aslında. Hem hoca hem yönetim oyuncu almak istemiyodu. Sırf taraftar sussun diye bişeyler yapmış gibi göründükler. Zaten aldıkları adamlar oynamadı bile doğru düzgün. Bunun ödü kopuyor fazladan oyuncu gelecek rotasyon yapıcaz diye. Yönetiminde işine geliyor. Hersene pestili çıkan oyuncular sezon ortası gelince sakatlanıp dökülüyor. 4 senedir biz alıştık bunlar anlayamadı olayı. 2 sezon önce Lemina yı nasıl aldılar düşününce o şampiyonluk hamlesi illahi bişey sanırım. Mucize gibi olay yemin ederim.

Hocanın kıstasını sadece 30-40 milyon Euro olarak düşünmek yerine bir de şu açıdan düşünelim,

Konya’dan 3-5’e alınan Apokerim mesela
Bedavaya gelen Lemina
Veya 6 milyona alınan Torreira

Kendisini kesecek seviyede bir genç yabancı alınacaksa diyor ki biz bunu 10-15’e yapamıyoruz, çok ciddi paralar lazım

E 10-15’e alıp o seviyeye getirelim ?

Burada da 2 şey söylüyor

1- Benim işim bu değil
2- rezerv lig bile yok nasıl gelişecek

Geriye kalan çare 10 yabancımızdan 2-3 tanesinden çıkmak ama yönetim daha İcardi ile bile vedalaşmadı

İlk defa haklı hocam Genc yabancının eliti 80 100
Potansiyeli bile 50-60 can uzun örnek iste
Neden buna mecbur kalıyoruz
27 28 yaşlarında daha düşük maliyetlere dünya kadar elit oyuncu var

Gayet yerinde açıklamalar. Ne zaman Galatasaray yukarı çıksa y kürek sınırlamalar peydah oluyor bir yerlerden. Kaldı ki tff başkanı olacak herifin bu işte kasten direttiğini düşünmek için elimizde yeterli argümanlar var. Konuyu okumadım da hocaya ağlama mağlama yazan Gsliler vardır muhtemelen, yoksa da birileri gelir yazar. Bu iklimde topçu mopçu yetişmez, bunu sadece bizim kulüp için söylemiyorum. Herkes hızlı başarı peşinde ve kimsenin kredisi yok. Bundan pozitif bir şey çıkacağını düşünenler farkındalık sorunu yaşıyorlar işin açıkçası.

Yaziyi Bu şekilde yorumlayan saçmalayan siz olmuşsunuz. Oyuncu zaten ispatlamistir belki hoca bakis acisini degistirebilir
Hoca neyin bakış açısını değiştirecek? Yunus, Kerem, Bay, Apo hocanın zamanında prime dönemlerine ulaştı. Boey konusunda inat yapmadı ama mecburiyetten de olsa verdi formayı. Bak Real Madrid senin dediğin yoldan gidip bu sene o tecrübeli topçular gidince götü başı dağıttılar.

Geri
Üst Alt