GSC Haber Okan Buruk: "Ben neden yabancı genç oyuncu yetiştiriyorum ki?"

Yerli genç yetiştir hocam ozaman. Dediği doğru ama biz niye u 23 yetiştirelim niye böyle bir zorunlulugumuz var

Takım pas yapamiyor, sürekli aynı şekilde rakip takim gücü önemsiz aynı golleri yiyoruz. Ve adam hala teknik ekibini yeterli görüyor. Laf soyletmiyor. Tamda bu yüzden sahada fark yaratacak oyuncular istiyor. Yeteneği ile maç alsın yeter.

"Bir iki tane çok iyi oyuncu geldi önümüze ama gidemedik çünkü Icardi'ye teklif yaptık.''

Think Little Man GIF by MOODMAN

Okan Buruk: "Bir iki tane çok iyi oyuncu geldi önümüze ama gidemedik çünkü Icardi'ye teklif yaptık, onun kararını bekliyoruz."
Hadi her şeyi anlayabilirim de bunu anlamıyorum ya. Mahalle takımı mıyız abi biz gözünüzü seveyim ya.

Tribündeki +4le nasıl genç yetiştirecek ki zaten. Bence asıl vurgu o. As topçu olacak gencolar da pahalı diyor abarttigi kadar olmasa da pahalı piyasa

tribünde kuralı yok ki

as topçu olacak 30 yaşındaki topçu ucuzmu

mesela bernardo ile canın maliyetleri nerefeyse aynıydı hatta bernardo daha pahalı bile olabilir

birisi son kontrat öbürünün ölüsünü aldığının yarısına okutursun

mesele maliyet filan değil kabul edelim mesele kural da değil

hoca oyuncu gelişimine zaman ve kafa yormadan doğrudan kısa yoldan yürümek istiyor

ha bu da bir seçim tabi ama böyle uyduruk bahanelere gerek yok

galatasaray oyuncu yetiştirecek yer değil biz olmuş alacağız de geç

hoş 23 yaşında adam nasıl olmamış oluyor o da ayrı da

Hadi her şeyi anlayabilirim de bunu anlamıyorum ya. Mahalle takımı mıyız abi biz gözünüzü seveyim ya.
Şunu gordum cinlerim tepeme çıktı. Bunlar icardiden ne bekliyor acaba. Birde biz icardiyi bekliyoruz. Birde iyi oyuncular çıktı diyor icardi bekliyorlar iş. Amatör iş

Çok talihsiz beyanatlar

Acaba bizimkilere yaş sınırının ne olduğunu söylemediler mi 22 23 yaşında oynayabilecek milyon adam bulursun bizimkiler nhagayı aldı 18, ismi çıkanlar da 18-19 ortanız yok mu yaw
Hic uc noktalarda dusunmuyorum, tepki de oyle vermiyorum(anlamsiz zaten illa bir tarafta inatla durmak)

Ama

Icardiye teklif yaptik, bekliyoruz. Onemli oyuncu firsati geldi ama degerlendiremedik(!) diyerek, u23 un 70M bandindan daha ucuz olmadigini dusunuyor olmasini anlamlandiramiyorum.

Sen degecek, "derdimizi cozer" dedigin adam bulup , icardi yuzunden tikanilmasi planlamada, yani o adami alip, icardiye tesekkurler diyerek u23 fizikli yedek forvet bulanamaz kafasi 70 M olmayan bana asiri garip ve abzurt geliyor.

Geri
Üst Alt