GSCimbom
GSC Haber Okan Buruk: “Benim hakeme hiçbir hakaretim yok. Hiçbir kötü söz söylemedim”
Alper Altun

GSC HaberOkan Buruk: “Benim hakeme hiçbir hakaretim yok. Hiçbir kötü söz söylemedim” Sayfa 4

Alper Altun ·

Cevap
75
Okunma
1,2K
Sayfa
4/4
iyide şuan konu mağlubiyet mi hakemin yaptığı oelılığı mı? kötü oynamamız hakemin taraflılığını haklı çıkarmıyor.
Kesinlikle hakli çıkarmaz. O konuda hemfikiriz. Hatta sonuna kadar da savunurum, zamanında Fatih Terim'in kötü oynattığı dönemde eleştirirken tffnin verdiği cezalara yek vucut nasıl karşı koyuyorsak durum aynı. Söylemek istediğim şu, aciz olursan arkanda durmazlar. Hele bizim yönetim hiç durmaz.

Okanda çıkıp ceza yemek pahasına röportaj vermesi ve röportajda sadece bundan bahsetmesi işin kolayına kacmasindan. Gündemi ne güzel değiştirdi. Önce bı iğneyi kendimize batirsaydik? En azından lafta da olsa bir ders alsaydık...

Safsınız arkadaşlar. Bunun altyapısı yapıldı tüm hafta. Yok Gs a yakışmıyor diyenler, yerden yere vuran yorumcular. Evet rezil bir oyun oynattı o konuda herkes eleştirsin ama bu kart işi baştan planlı bir şey.
Her maç her hoca 1 karış illa çıkıyor alan dışına, hangi maçta sarı kart gördünüz? Atacak yer arıyordu attı.
Yav zaten adam soruya cevap vermiştir
Ama oyun hakkındaki soruyada kesin haketti ts falan deyip geçişir yine

Ya biraz olsun teknik direktörünüze sahip cikin adam haksiz atildim diyor inanmak yerine burda serdar ali celikler agiziyla yorum yapiyorsunuz
Hocam skor 4-0. Daha da fazla olabilirdi. Millet cılız bir şekilde tepki vermiş, TFF her zamanki serefsizligini yapıyor. Daha nasıl sahip çıkalım, sana muhtacız diye şarkı mi soyleyelim

Hoca ve takım olarak çok çok kötüydük ben de sonuna kadar eleştiriyorum, ama Lesley'nin atıldığı yerde Savic'in de atılması lazımdı mesela. Çok net talimat gelmiş hakemlere bu maçtan önce.

hakemin tipinde gelin beni silkin gibi ifade vardı zaten. pısırık kalmak da bizim günahımız. bizim iç saha maçına da bi asker emeklisinin çocuğunu verip otorite şov yaptırırlar. sahada hakem şortları indire indire gitse tepki vermeyecek 9-10 tane eleman var zaten.