Okan Buruk: "Bir iki takviye ile hedefimiz Avrupa Ligi'nde final oynamak"

Gaz alma açıklamaları yaptı ama artık o iş geçti yönetim çoktan yeni hoca arayışına girmiştir.

İyice kendini kaybetmiş, Avrupa sana zor geliyor Okan hoca anla artık bunu ve lütfen işleri daha fazla zorlaştırma edebinle istifanı ver ve git

al yönetiminide sende defolup gidin!!!
kongre sart!
bukadar yüklü bir geliri köy takimina kaptirip ardindan kupada final hedefi koyuyorsan, önce bi utanman yokmu derim!!!!

Büyük kepazelik sonrası ''Sorumluluk bana ait'' ...

Yakın arayla ikinci oldu, daha kaç kez olacak? Hani çocukken yaptığımız maçlarda 'üç korner bir penaltı' yapardık. Ya da bir insan en fazla üç kez kalp krizi geçirir ya;

Bu hususta limitin nedir mesela sayın hocam?

Aylarca transfer gerek dendi yönetim ve sen çıkıp acalemiz yok takım iyi dediniz. Taki bjk rezaletine kadar baktınız homurdanmalar var hemen 2 transfer geldi. Şimdide aynısı oluyor transfer ile bu taraftarı susturuz zannediyorlar.

sol beke acham, orta sahaya ugrunic i beğenmiş olabilir, 2025 transfer listesi loading....

Maçtan sonra yatıp uyumuştum, şimdi demeçleri görüyorum sabah sabah sinirim arşa çıktı. Normal bir kulüpte hem derbide 5 yiyeceksin, hem İsviçre lig sonuncusuna elenip CL'ye giremeyeceksin, seni 2 dk tutmazlar. Ama daha da kötüsü, açıklamalar skandal kere skandal. Davinson yok diye bunlar oldu ne demek, rakibin stoperinde orta sahasında Van dijk, Rodri falan mı var?? 2 tane topçuya harcattığın parayla Young Boys 4 tane takım kurar, ne utanmaz arlanmaz açıklama bu ya?

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

icardi 10m
zaha 8m
ziyech 6m
sara 18m
jelert 9m

maddi gelir yok!
siki tutunun batiyoruz!

Play offda Young Boys'a elendik ne diyorsun Hocam? Bu takımın şuan güncel ve makul tek hedefi lig şampiyonluğu ama o da çok zor bu ders almaz kafayla.

Bizi kepaze ettiniz. Şuan nette tek yapabildiğim şuraya girip kinimi boşaltmak, x'i, instayı açamıyorum

Geri
Üst Alt