Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
Samsun maçı çok zor geçecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Espiri yapmayın hocam. Orta saha isteyin. Hangi maçları izliyorsunuz da orta saha istemiyorsunDirekten dönen şutlar
Okan Buruk: "Sergio Oliveira'da olsa 30-35 yapardık (Gülerek)."
Okan Buruk: Bugun son saniye direkten donduk. (Gulerek)
2 Subat cuma gunu oluyor zaten.Cumaya kadar diyor ama benim bildiğim Avrupa'ya verilecek liste çarşamba son değilmi
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sağ ön?
evet orta saha da lazım ancak bu seviyeye bile gelebilmek için orijinal bir sağ ve sol bekimizin olması gerekir çok basit bir çıkarım yapıyorum sizin sözünüzden. Ancak bunun üzerine orta sahaya bir oyuncu da almalıyız orasına katılıyorum.Hocam kusura bakmayın sağ sol bek e öncelik veriyorsanız sizde hatalisiniz.bayern münih ve lipzig in Sağ ve solbeki varkende hücum da aşırı kötüydük ve aşırı organizasyon eksiğimiz vardı siz bunun için transfer istemiyorsanız ve organize olmak için antrenman yapmıyorsanız biraz eksikleri kendinizde arayın.
ziyeche guven olmaz..Ziyech ile hallederim diye düşünüyordur hoca.
Maaşları var hocam o yüzden bence .Espiri yapmayın hocam. Orta saha isteyin. Hangi maçları izliyorsunuz da orta saha istemiyorsun