Okan Buruk: "Bir sağ, bir sol bek acele olarak istiyorum"

8 ve 10 daha öncelik sanki hocam tabi bek de lazım ama inşallah bunları da atlamazsin

işimiz çok zor.

tarihimizde çok nadir iki bekimizde işlevsel olmuş, fayda sağlamıştır. şimdi iki mevkiye transfer yapacağız ve ikisinden de tutmasını bekleyeceğiz bu imkansız. benim kafama yatmadı

hamına mamına vur hocam acıma 30 milyon para aldık diye sevinirken iyi fatih hoca gibi yönetimi baskı altına almayıda bilmelisin hocam

Direkten dönen şutlar

Okan Buruk: "Sergio Oliveira'da olsa 30-35 yapardık (Gülerek)."

Okan Buruk: Bugun son saniye direkten donduk. (Gulerek)

Cumaya kadar diyor ama benim bildiğim Avrupa'ya verilecek liste çarşamba son değilmi

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoca kaç maçtır sol beksiz, son iki maçtır sağ beksiz, oyun sırasında yaptığı müdahalelerle takımı kurtarıyor.
Yönetime gereken mesajı vermekte son derece haklı

Büyüksün hocam

Sonuna kadar destekliyorum

Hocamın başlığı ilerlemiyor forum mu bozuk pusudakiler mi sessiz 🙂🙂🙂🙂

Hocam kusura bakmayın sağ sol bek e öncelik veriyorsanız sizde hatalisiniz.bayern münih ve lipzig in Sağ ve solbeki varkende hücum da aşırı kötüydük ve aşırı organizasyon eksiğimiz vardı siz bunun için transfer istemiyorsanız ve organize olmak için antrenman yapmıyorsanız biraz eksikleri kendinizde arayın.

Assignon transfer listesinde mi?

Okan Buruk: "Çalışmalar sürüyor. Assignon o isimlerden birisi ama direkt olarak görüşmemiz olmadı. Birçok isim var."

Hocam kusura bakmayın sağ sol bek e öncelik veriyorsanız sizde hatalisiniz.bayern münih ve lipzig in Sağ ve solbeki varkende hücum da aşırı kötüydük ve aşırı organizasyon eksiğimiz vardı siz bunun için transfer istemiyorsanız ve organize olmak için antrenman yapmıyorsanız biraz eksikleri kendinizde arayın.
evet orta saha da lazım ancak bu seviyeye bile gelebilmek için orijinal bir sağ ve sol bekimizin olması gerekir çok basit bir çıkarım yapıyorum sizin sözünüzden. Ancak bunun üzerine orta sahaya bir oyuncu da almalıyız orasına katılıyorum.

Geri
Üst Alt