Okan Buruk: "Bir sağ, bir sol bek acele olarak istiyorum"

evet orta saha da lazım ancak bu seviyeye bile gelebilmek için orijinal bir sağ ve sol bekimizin olması gerekir çok basit bir çıkarım yapıyorum sizin sözünüzden. Ancak bunun üzerine orta sahaya bir oyuncu da almalıyız orasına katılıyorum.
Hocam ben 3-6-1 oynamayı göze alırım yinede önceliğim iki ortasaha olurdu. Bunu kaldıracak stoperlerimizde var. Hocadan iyi biliyomusun diyebilirsiniz ama bende diyorum ki iki çok iyi bekle bu sorunu cozememissin iki ne olduğu belli olmayan bekler gelince mi sorunumuz çözülecek.

Orta saha istememek hocayı çok zora sokar. Orta sahasında sadece kaan ve torreira olan hoca nasıl orta saha istemez yav. Berkan yedek olabilir ki o halde bile güvenmek zor.

- Barış Alper Yılmaz'a gelen tekliflere cevabınız ne olacak?

Okan Buruk: "Barış Alper Yılmaz her mevkide oynayarak değerini arttırdı. Bizim gözümüzde de öyle. Kadromuzu korumak istiyoruz."

3. golün anonsu yapılıyordu ama hakem ofsayt kararı vermişti. Siz de kenarda çırpınıyordunuz çünkü rakip hemen oyuna başladı. Anonsçuyla görüştünüz mü?

Okan Buruk: "Evet 3. golün anonsu yapılırken rakibin oyuna başlaması... Yönetimimiz, gerekli görüşmeyi yapacaktır."

Elalem her mevki için iki kişiyle yetinmeyip 3-4 ü alıyor, hocanın elinde bir tane işe yarar orijinal bek yok. Yanlış anlaşılmasın, onların aldığı adamlardan çoğunu bize istemezdim ama acayip bir gevşeklik var transfer konusunda...

rakip takım bile her gün tanrıya şükrediyor fred torreira ortasahası kurmadığımız için. şampiyonluk orta sahadan geçiyor. güzel bir tandeö kurmalıyız.

Tagliafico falan duyuyorum, menajer ittirmesinden öte olmaz.

Boeyden geleni son kontratı olacak adamlara verirsek yazıklar olsun. Bize de stellar kancasını atmış durumda belli oldu

yahu arkadaş ben bu Okan'ı çözemedim

orta sahada bir çok oyuncumuz var dönüştürerek kullanıyoruz diyor

tamam bek sorunumuz var

ama orta sahada sıkıntımız yokmuş gibi takılmasını anlamıyorum

bariz transfere ihtiyacımız var işte arkadaş

Elalem her mevki için iki kişiyle yetinmeyip 3-4 ü alıyor, hocanın elinde bir tane işe yarar orijinal bek yok. Yanlış anlaşılmasın, onların aldığı adamlardan çoğunu bize istemezdim ama acayip bir gevşeklik var transfer konusunda...
bende haftalardır bunu söylüyorum nedeninide anlayamadım hala ,erden baskan olmasa net olarak art niyet arardım
neden bu gevseklık plansızlık ki hocada en sonunda isyan etti

orta saha işini muhtemelen kaan berkan şeklinde düşünüp transfer düşünmüyorlar

kaan
berkan
sergio
ndombele
toreira
kerem demirbay
eyüp aydın

özellikle toreira-ndombele-sergio üçlüsünün maaşı cidden yüksek seviyede bu yüzden buraya net bir oyuncu demek 2.5+ maaş ile 4. oyuncu demek oluyor bunlardan birinden çıkmadan bence almayacaklar orta saha(toreiradan çıkılmaz o vazgeçilmez)

berkanın geri dönüşünün nedeni bu bölgeye transfer yapmamak olarak düşünüyorum.

Yav orta saha diyenler şunu bir anlasin. Hoca hepimizden cok istiyordur orta sahayi. Ama orasi iyi olmasada en azindan dolu torre, demirbay, dombele, berkan, sergio, eyup ve kaanida koysan 7tane adam var. Ora boslirsa adam ister. Ama simdi ora doluyken hem topculari kusturmemek icin hemde (bence) cekindiginden isteyemiyor

Beklere bakalim yarim solbek kazimcan, mecburi sag/sol bek bay ve kaan var. Tabiki acil olarak oralarin dolmasini isteyecek

Geri
Üst Alt