Mustafa Arpaç
Tecrübeli Üye
- 17 Nisan 2014
- 6.174
- 3.366
- 1.048
Kesinlikle yanına daha iyi yardımcı bulunmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanilmiyorsun su mac icin ben gece gunduz uyumam her plani calisirim her maci izlerim adamin bir plani var ikincisi yokUmarım yanılırım ama
Okandan daha fazlası olmayacak gibi
Tek plan üzerine kurgusu var
Oldu oldu olmadı sonrası yok
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cok buyuk kura şansı olmalı + kafa takımlar birbirlerini kırmalı.Okan Buruk: "UEFA Avrupa Ligi'nde devam edeceğiz. Hedefimiz finale kadar gitmek."
+ saglam 2 transfer lazim bize, sol bek ve merkez orta saha.Cok buyuk kura şansı olmalı + kafa takımlar birbirlerini kırmalı.
Kerem askin beni oldurecek. Ataklarin keremle ne alakasi var sola top bile gelmedi butun ataklar ziyekten geldi.Kerem sol gelince atak yapabildik zaha ile top öldürmece göt dayamaca oynuyoruz böyle maçlarda.
Babilin asma bahçeleri de böyleydi.
Bende öyle düşünüyorum renktaşYa da buyuk hoca refleksi goremiyorum ben. Bilmiyorum ama, cok da fazla ileri tasiyabilecegini sanmiyorum. Lig sampiyonlugu falan devam eder.
Bende öyle düşünüyorum renktaş
Gelişir mi dersek umarım gelişir ama umudum yok açıkça
Futbol aklı yetmiyor sanki şu aşamada
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tete-Ziyech kararı
Okan Buruk: "Ziyech, kısa süre antrenmana çıkabildi. Bugün konuştuğumuzda 30 dakika katkı vermesini istedik. Mertens ve Ziyech'i yanıma çağırdığımda 55. dakikada maç 0-0'dı, 58. dakikada girebildiler. Planımız vardı. Gol yedik devamında Ziyech girdi."