Okan Buruk: "Bu grupta oynadığımız futbola bakıldığında, daha çok puan toplamalıydık"

Umarım yanılırım ama

Okandan daha fazlası olmayacak gibi

Tek plan üzerine kurgusu var

Oldu oldu olmadı sonrası yok

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yanilmiyorsun su mac icin ben gece gunduz uyumam her plani calisirim her maci izlerim adamin bir plani var ikincisi yok

Orta saha cikarip forvet almak bunuda hep 60 da yapmak ismail kartal da bunun gibi bu ismail kartalin 2 versiyon ustu upgrade edilmis hali oda yasindan dolayi nesil farki uzun vadede hic birsey olmaz

Okan Buruk: "Bu grupta oynadığımız futbola bakıldığında, daha çok puan toplamalıydık. Çok iyi takımlara karşı iyi iş çıkardık.

Yıllar önce kazandığımız gibi UEFA Avrupa Ligi'nde finale kadar gitmek tek hedefimiz."

Yapacak bir şey yok bu tarz maçlara full konsantre dağılmadan oynayabilmek de başarıdır. Kopenhagı devirmek zordu bayern bile son dk golüyle geçti. 30 mt de sürekli koşarak oynayan bir takım Kopenhag. Yapacak bir şey yok sağlık olsun. Ben takımından ümitliyim Avrupa liginde yüzümüzü güldürecekler

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ya da buyuk hoca refleksi goremiyorum ben. Bilmiyorum ama, cok da fazla ileri tasiyabilecegini sanmiyorum. Lig sampiyonlugu falan devam eder.
Bende öyle düşünüyorum renktaş

Gelişir mi dersek umarım gelişir ama umudum yok açıkça

Futbol aklı yetmiyor sanki şu aşamada

Hücumda bize enerji getirecek oyuncuları almayı düşündük, tam kenara geldiklerinde golü yedik.

Şunu bu sezon en az 5 kere söyledi, demek ki Okan buruk hatalarından zerre ders çıkaran bir adam değil

Tete-Ziyech kararı

Okan Buruk: "Ziyech, kısa süre antrenmana çıkabildi. Bugün konuştuğumuzda 30 dakika katkı vermesini istedik. Mertens ve Ziyech'i yanıma çağırdığımda 55. dakikada maç 0-0'dı, 58. dakikada girebildiler. Planımız vardı. Gol yedik devamında Ziyech girdi."

Bende öyle düşünüyorum renktaş

Gelişir mi dersek umarım gelişir ama umudum yok açıkça

Futbol aklı yetmiyor sanki şu aşamada

Hani soyle bir gunde soylemek yanlis olur renkdas ama ben kendisi daha gelmeden, hatta adi ilk ciktiginda bir parca deginmistim bu konuya ve beklentimin olmadigina. Kotu hoca degil, iyi hoca. Ancak buyuk hoca degil bana kalirsa en azindan o esigi asacak refleks henuz goremedik. Bazi ezberleri var ve asla vaz gecmiyor. Gecemedigi gibi, cok olumluyor durumu. Disiplin sorunu yok ancak cok rehavet var takimda bu seviye icin kabul edilemez bir durum.

Yahu arkadaş ne bitmeyen ağrısı varmış Zaha ve Ziyechin?
Hazır değillerse defolsun gitsinler. Tam kapasiteye ne zaman gelecekler mayıs ayı mı?

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Set oyunumuz eksik 2 senedir söylüyoruz. Kopenhagen de hic is yok ama 11 kisi savunma yapabiliyorlar bizde böyle takimlari eksik olan set oyunumuzdan cözemiyoruz. Daha dogrusu pozisyon üretemiyoruz. Ilk kez adana demirspora karsi bunu becerdik ortadan gidip poziyon bulduk ama devamlilik lazim. Bunu her mac yapmaliyiz.

kopenhang bizden iki macta da iyiydi ama bayern münihten aslinda 3 points almaliydik bence

Tete-Ziyech kararı

Okan Buruk: "Ziyech, kısa süre antrenmana çıkabildi. Bugün konuştuğumuzda 30 dakika katkı vermesini istedik. Mertens ve Ziyech'i yanıma çağırdığımda 55. dakikada maç 0-0'dı, 58. dakikada girebildiler. Planımız vardı. Gol yedik devamında Ziyech girdi."

10-15dakika bu adamları nefessiz mi bırakacaktı ya hocam yapma allah aşkına yav.
golü yemekten bağımsız bir iş bu - tete ilk yarıdan belli etti bugün verim vermeyeceğini...

Geri
Üst Alt