GSC Haber Okan Buruk: "Bu pozisyona ofsayt vermek futbol adına bir utançtır"

Daha üc gün önce cl de juventus’u saha dan silmis takimin hocasina futbolu bilmiyor demek elestiri degil ahmakliktir

Dogru aciklamalar ama gecmiste urettigin abuk subuk bahaneler nedeniyle artik kimse cobana inanmak istemiyor.

bunun zaten bütün alameti farikası ligi koymasıydı şimdi onu da veriyor bir olayı kalmadı gönderin sezon sonu şunu. Bir adam hiç bir maçta takımını konsantre edemez mi maça ya akıl almaz olay.

adamlar zaten çıkmıyor barış savunma arkası stratejisi diyorsun

Sen niye koşuyorsun hoca. Yönetime çıkıp konuş desene. Hiç ağırlığı lan yok

bu maç hakeme yazar hoca falan umurumda değil benim ,buna sebep olanların başına en kötüleri gelir de puro yakarım umarım baya acı çekseler keyif alırım sadece

forumu bugün baya takip ettim. herkes maç öncesi, anı ve sonrasında aşağı yukarı aynı sorunları tespit ederken saha kenarından nasıl görünmüyor hocam be. bugün kötüydük değil bunun cevabı. "Takımı hazırlayamadım, kadroda hata yaptım, bazı oyunculara fazla güvendim, daha önce ders aldığımı söylediğim halde yine de takımı karıştırdım" bunun cevabı

Ne zemini ya , ayni kaliplari salla "taraftar 3 gun delirir susar" rahatligi nerden geliyor hakikaten

Geri
Üst Alt