GSC Haber Okan Buruk: "Bu pozisyona ofsayt vermek futbol adına bir utançtır"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
20260221_224131.webp

Okan Buruk: "Farklı isimlerle, daha dinlenen isimlerle başladık ama o verimi göremedik. Takım olarak bence iyi bir günümüzde değildik. Az ürettik."

Okan Buruk: "Attığımız gol dönüm noktası. Nizami gol bir kere! Genel kanı bu şekilde olacaktır diye düşünüyorum. 1990 yıllarında ofsayt verirlerdi ama 2026 yılındayız, bu golü ofsayt vermek, bu gol için VAR'a çağırmak büyük komedi. Bunu izleyip vermek büyük komedi!"

Okan Buruk: "TFF başkanının bir açıklaması vardı, VAR'dan seyreden hakemler için, gerekli kararı kendisi alacaktır. MHK başkanı gerekli kararı alacaktır. Bu pozisyona ofsayt vermek futbol adına bir utançtır. Bu gece de bir utanç oldu. "

Okan Buruk: "Konyaspor hak ederek kazandı. Galatasaray gibi oynamadık, o yüzden kaybettik. Kritik bir hakem hatası ama hakem her şeyi aleyhimize de yapsa yine Galatasaray olarak yenmemiz gerekiyor. Yani bundan sonra bunu da göz önüne almamız gerekiyor."

Okan Buruk: "Osimhen'in olmaması bizim için önemliydi. Icardi'yi son anda yetiştirdik. Dünkü idmanda yarım bırakmıştı, sırt ve boynunda bir tutulma vardı. Bugün başlatıp başlatmamayı düşündük."

Okan Buruk: "Devre arasında ön alan baskısı, özellikle Barış'ın savunma arkasını düşündük ama düşündüğümüz gibi olmadı. Geriye gelip almaya çalıştık. Bu zeminde, gerçekte çok da kötü zemin vardı. Bu zemin üzerinde de kolay pas zor. Yapamadık. Kötü bir hücum performansı."

Okan Buruk: "2026 yılında böyle bir gol iptali sadece Türkiye'de olabilecek bir şey diye düşünüyorum. Yeni bir şeye daha imza attık. Hakemlerimizi tebrik ediyorum."

Okan Buruk: "Bugün çok temiz bir golümüz iptal edildi. Bu mağlubiyetin nedeni bu gol değil tabii ki. Golü de vermeseler, daha farklı şeyler de yapsalar, ne olursa olsun Galatasaray takımı maçı kazanmak zorundaydı!"

Soru: "Icardi neden çıktı?"

Okan Buruk: "Icardi'nin sırtında tutulma vardı, maç saatine kadar bekledik aslında. Kendini iyi hissettiğini söyleyince 11 başladık. İlk yarının sonlarına doğru baskılara tam gidemediğimiz bir yerde, rakibin de öne çıktığı bir yerde, Barış'ın ön alan baskısı ve savunma arkası koşularını hayal etmiştik. Maç öncesi ufak sakatlığı vardı, iğneyle çıktı ama oyun içinde biraz daha kalabilirdi belki. %100 olmadığını gördüğümüz için oyundan çıkarttık. Giren oyuncularında %100 katkı verememesi..."

Okan Buruk: "Şampiyonlar Ligi'ndeki isteği ligde yaratamıyorsak benim sorumluluğumda. Birinci sorumlusu benim. Bunu yaratacağız, bunu yaratacak oyuncularla daha çok oynayacağız..."

Okan Buruk: "Bugün Atilla hocayı VAR'a çağıran hakemi hiç duymadım, kimdir bilmiyorum. Çok kritik önemli maçta görev aldı. MHK'ya saygı duyuyorum, ben nasıl bir oyuncuyu sahaya çıkardığımda kötü oyunda sorumlu oluyorsam, kötü yönetim sonrasında bunun sorumlusu MHK başkanı olması gerekiyor."

Okan Buruk: "Farklı isimlerle, daha dinlenen isimlerle başladık ama o verimi göremedik. Takım olarak bence iyi bir günümüzde değildik. Az ürettik."

Okan Buruk: "Attığımız gol dönüm noktası. Nizami gol bir kere! Genel kanı bu şekilde olacaktır diye düşünüyorum. 1990 yıllarında ofsayt verirlerdi ama 2026 yılındayız, bu golü ofsayt vermek, bu gol için VAR'a çağırmak büyük komedi. Bunu izleyip vermek büyük komedi!"
O komedi de senin takımı çorba etmen ne?deplasmana bu kadar rotaayonla çıkmak komedi değil mi

Tff başkanı olacak hırt bu açıklamayı duyduktan sonra var hakeminin doğru kararından dolayı alnından öpüyorum diye açıklama yapacağını hepimiz biliyoruz.

Takım 1 gram iplemedi maçı kocaeli maçının kopyası oldu 50. dkda olan bir pozisyon üzerinden mi yorumlayacağız maçı hocam?

dogru aciklamalar

Sen tam kadro çık rotasyon yapacaksan maçın gidişatına göre yaparsın.

Ligin son haftalarına giriliyor daha en zor maçlara gelmemişsin konyaspor denilen mal sürüsüne yeniliyorsun.

yuh be kardeşim, iki tane düzgün şutun yok. takımı yapmışsın çorba tff ye sığınıyorusun. Yapma kardeşim rotasyon falan yapma, yapamıyorsun yapma, takımı rotasyonda motive edemiyorsun yapma. bu lig bugün kötüydük denecek lig değil. verme şu itin köpeğin eline koz. çık adam gibi kadronla at iki tane yat uyu. şu saçmalığı yapmasan en az 8-9 puan öndeydik.

Bunlar nasıl bir dünyada yaşıyor arkadaş. Yapılanları Açıklamaları filan görmüyormusunuz.rakibinin aldığı penaltıları kırmızıları görmüyor musun da mhk ye filan şikayet ediyorsun hakemi. Yabancı teknikdrektör olsa anlarım adam gündemden uzak kalabilir ama sen yerli adamsın en ufak sekmede tekmeyi vurmayı bekliyorlar. Ama inatla aynı hatalı yapıyorsun.Alemlerden uzaklaş birader takıma oyuna odaklan. Sene sonuna takımı şampiyon yap ve bırak git.

Hava şartları
Stad
Hakem

3 eksen etrafında dönüyon 4 senedir

4 senede 4 bin tane basın toplantısı yaptın daha bir tanesinde futbol teknik taktik konuşmadın

Bilmiyosan da ki bilmiyosun çık bilmiyom de de dürüst diyelim ordan puan verelim

Yeter senin kepazeliklerin lan artık

Pres pres pres,rakip topla çıkmayınca far tutulmuş tavşan gibi kalıyoruz 4 senedir göremiyon mu ,niye çalışmıyon,niye ordan oraya geziyon yeter br adam yeterrrrrr

Şampiyonluğu verdin gibi ama olurda resmen verirsen dünyanın en rezil tdsi olarak tescillenmen için guinness e başvurucam senin için

Ne yap et kupayı alıp görevi kendin bırak daha fazla kanser etme bizi

Geri
Üst Alt