GSC Haber Okan Buruk: "Bu pozisyona ofsayt vermek futbol adına bir utançtır"

Sen takımına operasyon çeksinler diye elinden geleni yapıyorsan hoca

Namlusuna mermiyi sürüp tabancayı düşmanına bizzat kendin veriyorsun sonra beni vurdular diye şikayet ediyorsun

Ve akıllanmıyorsun, biz taraftar olarak böyle bişeyin geldiğini görüyoruz ama sen görmüyorsun

hakem şerefsiz onu geçelim ama dünyada hakkı yenilen tek takım da biz değiliz. tek santrafor olarak oynamayacağı belli olan adamı ölüm hattındaki takımın deplasmanında yine zorlamak, koca 45'i çöpe attıktan sonra santrafor olmayan başka bi adamla bi 45'i daha 1-2 pozisyona sıkıştırmak kimin utancı? iyi taktisyen olmadığını kabullendik hocam ama kendini geliştirmemen en başta senin zararına oluyor. bi daha ne böyle camia bulabilirsin ne de böyle imkanlar. iş ahlakını da geçtim insan şu seviyede tutunmak için biraz fazladan çabalar. 2026 yılında 5 kat iyi kadroyla çıkıp da işin sonunu rakip bizden çok istedi, konsatrasyona filan bağlamak abuk kaçıyor artık.

Kafası çalışan herkes maç öncesinde olacakları tahmin etti ve yapma hoca dedi, hele de tetikçiler hazırda beklerken. Bunu göremediysen ayağımıza sıkan sensin hoca.

Bunlar nasıl bir dünyada yaşıyor arkadaş. Yapılanları Açıklamaları filan görmüyormusunuz.rakibinin aldığı penaltıları kırmızıları görmüyor musun da mhk ye filan şikayet ediyorsun hakemi. Yabancı teknikdrektör olsa anlarım adam gündemden uzak kalabilir ama sen yerli adamsın en ufak sekmede tekmeyi vurmayı bekliyorlar. Ama inatla aynı hatalı yapıyorsun.Alemlerden uzaklaş birader takıma oyuna odaklan. Sene sonuna takımı şampiyon yap ve bırak git.
Bunlar nasıl bir dünyada yaşıyor arkadaş. Yapılanları Açıklamaları filan görmüyormusunuz.rakibinin aldığı penaltıları kırmızıları görmüyor musun da mhk ye filan şikayet ediyorsun hakemi. Yabancı teknikdrektör olsa anlarım adam gündemden uzak kalabilir ama sen yerli adamsın en ufak sekmede tekmeyi vurmayı bekliyorlar. Ama inatla aynı hatalı yapıyorsun.Alemlerden uzaklaş birader takıma oyuna odaklan. Sene sonuna takımı şampiyon yap ve bırak git.
Yemin ederim sinirden gülüyorum..
Çok öfkeliyim çok..
Çok ciddi hataları var.
Ama hakem konusuna değinmesi lazımdı.
Ama bakıyorum hala dediğin gibi mhk ve federasyondan medet umuyor.Yaaa bizle dalgamı geçyorsun okan buruk.
Hala bir genelleme işte türkiyede şöyle oluyor böyle oluyor.Abi gidin ya al başkan bozuntusunuda gidin ya.Yemin edrrim çıldırıcam arkadaş.
Sene başından beri her türlü rezillik oluyor dersin mhk ve federasyonun taraf tuttuğunu söyle geç abi.gerekiyorsa ceza al arkadaş.Dalga geçmeyin bizimle.

Bir ara avrupa maci sonrasi oyuncuları tekrar lige konsantre etmek zordur diyordu. Edememiş...

Kes be. Sürekli bir bahane.

3 yıldır sivrilen 1 oyuncu sayesinde şampiyon. oldun belli ki bu senede bu isim Osimhen.

yani sen hoca falan değilsin ve lütfen defol

Geri
Üst Alt