GSC Haber Okan Buruk: "Bu saatten sonra Galatasaray'ı kimse tutamaz"

Kendisini eleştirenleri sormuşlar onlar fenerbahçeli Galatasaray taraftarı beni bilir ve sever demiş. Bu yaştan sonra kanatlı da olduk! Küfür ağıza yakışmıyor ama bazen gittiği yerde çok güzel duruyor.

'' Çok maç oynamaktan doğru dürüst taktik idmanı yapamıyorduk artık taktik çalışma fırsatını daha fazla bulacağız.''

o zaman bu mantıkla dünyadaki tüm liglerdeki takımlar doğru düzgün taktik çalışmadan mı maça çıkıyorlar?
pl takımları 10 kupada oynuyor liverpool nasıl bu kadar iyi ha

Beyler farkında mısınız şampyonluk gitmedi 5 puan öndesin herşeyi geçtim daha yenilgin yok ligte. 12 maç var yaklaşık sanırım siz fbnin 12 de 12 yapacağını falan mı düşünüyorsunuz ?mümkün değil bu herhangi bir beraberlikte bitecekler . O yüzden az rahat olun futbol bu onlarda öne geçebilir bi bakmışsın son maç berabere kalıp öne geçiyorsun.
Abi bi tek bizim takımda var bu karamsarlık ya anlamıyorum bunu tamam kaybetmemiz saçma ama bir takım bu kadar yıpratılır maçın berabere kaldığı gün Fenerbahçe şampiyon oldu diye konu bile açıldı kafayı yersin

Gönderilen isimlerin içinde mantıksız olan tek kişi nelssondu oda 2 sezondur gitmek istiyordu Sevilla’ya bile gitmek istedi marcaoyla batsın alınması hataydı ziyech leşin önde gideniydi zahayıda taraftar istemedi

gönderenin suçu yok yani hiç?

Avrupa'daki başarısızlığı kabul ediyorum ama ligde durumumuz belli. Başarısız değiliz.

Kimse haksızlık etmesin bu takıma. Dünyanın en iyi takımı Real Madrid bile bu sezon 10 maç kazanamamış. Biz ligde yenilgisiz giden tek takımız. Rakipler ne yaparlarsa yapsın, biz gene şampiyon olacağız. Haftada tek maç oynayacak olmanın avantajı da bizim dinlenmemizi sağlayacak. Bu saatten sonra Galatasaray'ı kimse tutamaz."

Bu kadar basit mi yaa bunu söyleyip aradan sıyrılmak

Senin başarısızlığın yüzünden en az olmak şartı ile garanti 30 milyon euro paradan olduk

Birileri çıkıp hesap vermeli artık

Son düzenleme:
''kimse tutamaz'' lafının yönünü göreceğiz. Tepektaklak mı yoksa yükseliş mi...
Güvenmek başka çaremiz yok bu dönemde.

Onu bunu gecelim. Bu adamın birşey duzeltecegi yok. Çoktan işine son verilmeliydi.

Bence fren patladı bu açıklamalar da sahadaki oyunla birlikte onayı gibi adeta.

ya hocam lütfen git işine ya

bu saatte mi taraftarı toplayıp takımı kenetleme modundasın

sezon başından beri tek hedef ligmiş kendi kafasında da net şekilde bu konuşmaya göre. kaybettiğin kulvar AVL doğru - kupada iddaalı bile olabilirdin ama oradaki süreç senin her şeyini etkiledi.

1 adam sakatlandı sezon kapattı - o da senin koş koş koş koş bas bas bas bas mantığında kaleciye koşarken kendiliğinden oldu zaten...sonra toparlayamadın darmadağın oldu ortalık

ileride hücum oyunun yerle bir oldu
güney amerika tayfa kafayı çizdi - biri tribal oldu , diğeri depresyonda
"onay verdiğin" ve harcanan paralara karşılık müzmin sakat ve asla geliştireyim kullanayım demediğin bir bekin var. 2 sezondurentegre edemediğin bir Yusuf var. Oturtamadığın kanatların var. Piyangonun ötesi 1 adam denk geldi - tüm maç herifin pilinin %100 ünü kullanmak zorundasın. Böyle kazansan bile getirisi götürüsünden fazla olur.

birde üzerine Real Madrid diyrosun, City örneği severdin ... versene City örneğini..

Madrid dediğin takım ligde hala iddaalı kopmuş değil - Avrupasında da devam ediyor.

kime haksızlık yapıyoruz ?

esas şu cümlelerle yönetim ve sen haksızlık yapıyorsun. futbolcular ve sen o maaşlarla hayatlarınızdasınız, taraftar nelerden kısıp edip destek oluyor size.

Kimmiş haksızlık yapan ?

tabii ki destekleyeceğiz ama bahane demeyeceğim ama toparlanamam sebebini bu cümlelerle bize açıklamayıver . Sürekli öndeyiz- sürekli geçen sene böyleymiş şöyleymiş - sürekli X bir avrupa devinden örneklemeler. Sıkıntıları bunlarla maskeleyemezsin hocam kusra bakma.

Liverpool'dan Barcelona'dan Athletico'dan örnekler versene ? hep düşüş yaşayanları konuşuyoruz niyeyse - ya da sekteye uğrayanları.

bu bütçeyle - bu takımla - bu ligde bazılarının sinir krizlerine girmesini sağlayacak şekilde ligi çoktan koparmış olman lazımdı hocam. Gerisi biraz teferruat. "Kaza" denebilecek işler 1 2 defa olur , AVL de 1 kerede elenirsin ama "tüh" deriz geçeriz.ileriye dönük olumlu düşünce bulunduramıyor kimse, hırslanamıyor - problem orda, aldığın skorlarda değil. sahada net gördüğümüz şeye kılıf bulma lütfen.

bizler senin kadar kolay "oynadık ama bir türlü girmedi" diyemiyorz maçlarda kusura bakma.

Hocam çok kötü oynuyoruz uzun zamandır.
Kpaşa maçında Cuesta girdi hepimiz aha gol yedirir bu dedik ve yedirdi.
Sizin görmeme ihtimaliniz yok bunları.
Yönetimi hep korurdun ama onlar sseni hep yalnız bıraktı, belkide istediğin adamlar alınmadı ama hala koruyorsun yönetimi.
Farkında mısın saha dışı o kadar çok şey üzerindeki takımla yeterince ilgilenemiyor gibisin.
Biz seni böyle tanımadık hocam çok iyi futbol oynatıyordun takıma hakimdin..
Ben bu oyuncuları senin aldırdıgına inanmak istemiyorum sen ki tarihin en iyi interinde kimlerle oynadın,futbolu ve futbolcuyu çok iyi bildiğini biliyoruz bu sen değilsin hocam.
Hocam al şu 25 i ne yaparsan yap kurban olayım bizi şu naletlee rezil etme hocam...

Riske girmis
Bu büyük laflardan sonra alanyayi yenemedigi anda veda edilir

Trendyol Süper Lig'de 65 puanla zirvede yer alan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, TV100'e açıklamalarda bulundu. Tecrübeli çalıştırıcı gelen tepkilere dikkat çeken bir yanıt verdi.

İşte Okan Buruk'un sözleri:

Galatasaray olarak son dönemdeki durgunluğumuzu türlü türlü sebeplere bağlıyorlar. Neymiş, futbolcuların gece hayatı varmış. Bakın, son bir ayda 9-10 maç oynadık. Bu süreçte ben ve oğlum da hep Florya'da kaldık. Ne benim ne de futbolcuların nefes alacak hali bile yok. Geçen sezon da herkes aynı şekilde yaşıyordu. Kazanınca ses çıkmaz ama kötü sonuç alınınca her kafadan bir ses çıkar.

Galatasaray olarak krizde falan değiliz. Yoğun bir dönemden geçmenin yıpranmışlığı var üzerimizde. Ocaktan beri 17 maç oynayınca yorulduk, mental açıdan hırpalandık, sakatlıklar arka arkaya yaşandı. Ama artık tek maç haftalarına geldik. Çok maç oynamaktan doğru dürüst taktik idmanı yapamıyorduk artık taktik çalışma fırsatını daha fazla bulacağız. Yeni gelenler uyum sağlama fırsatı bulamadı. Onlarla kaynaşacağız. Kısacası en zor süreci atlattık.

Biz geçen sezon aynı dönemde 2 puan öndeymişiz, şimdi 4 puan öndeyiz. Avantaj bizde. Bakın Kasımpaşa'ya geçen sene daha kötü oynamışız, kazanmışız. Futbolda böyle inişler ve çıkışlar var. Avrupa'daki başarısızlığı kabul ediyorum ama ligde durumumuz belli. Başarısız değiliz.

Kimse haksızlık etmesin bu takıma. Dünyanın en iyi takımı Real Madrid bile bu sezon 10 maç kazanamamış. Biz ligde yenilgisiz giden tek takımız. Rakipler ne yaparlarsa yapsın, biz gene şampiyon olacağız. Haftada tek maç oynayacak olmanın avantajı da bizim dinlenmemizi sağlayacak. Bu saatten sonra Galatasaray'ı kimse tutamaz."
TV100 Ersin Düzen programında İbrahim Seten yayına girmeden önce Okan Hoca ile görüştüğünü söylüyor.

Okan Buruk direkt bu açıklamaları yapmadı arkadaşlar. Bu ifadeler TV100 programında İbrahim Seten'in ortaya attığı iddialar gibi geldi bana.

Başka kaynak bilen var mı? Ben mi kaçırdım?

Düşene de bir tekme biz vuralım diyerek reyting için hocayı yemeye çalışmışlar. Sosyal medyada da herkes bu iddiaların üzerine atlamış tabii çok hızlı yayıldı. Çok fazla kirli bilgi var.

Okanın açıklamalarından daha faica bir açıklama bu..

Kimsenin yenilmeyi, şampiyonluğu kaybetmek istediği falan yok.

Aksine kazandığımız maçlarda bile oynanan oyun ilerisi için umut vermediği zaman istifa dedi taraftar.

Çok saçma yorum çok. Galatasarayın gelecekteki başarısızlığının sebebi bu ve bunun gibi zihniyette olanlardır.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şampiyonluktaki rakibimizle daha geçen hafta oynadık; kendi istedikleri hakemi getirmelerine rağmen en formsuz halimize hiç bir üstünlük saglayamadilar. Fener bizden iyi falan değil.

Sezon devam ederken ve takım liderken hocaya defolup gitsin diyen zihniyetle mi başarı gelecek ? Bu sezon bu hocayla ve bu kadroyla bitecek. Taraftara düşen tek görev sezon sonuna kadar hocaya ve takıma destek olmak. Sosyal medyada hocaya defol git mesajları yazmakla, statta oyunculari isliklamakla başarı falan gelmez.
Tepki vereceksen sezon sonunda verirsin, sezonun içinde sadece ve sadece destek vermelisin.

Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk maç sonu Tudor hakkında şok sözler söyledi:

"Bu kadar vasıfsız bir adam Galatasaray'da çalışıyorsa... 2. sınıf bir teknik adam. "

Tudorun basın sözcüsü olarak söylediğin sözleri aynen iade ediyorum sende daha iyi durdu

Pılını pırtını topla ve yol al gözüm görmesin seni

Ya hoca ne kadar boş konuşuyorsun?

Son iki yılın şampiyon hocasının konuştuğun cümlelere bak...

İnsan biraz olsun kendini geliştirir hiç yoktan geçtiğimiz 2 seneden dersler çıkarır ama sende hiçbiri yok maalesef.

Çok büyük hayal kırıklığı oldun ama çok çok büyük... sen bile tahmin edemezsin...

Geri
Üst Alt