Okan Buruk: "Bugüne kadarki en büyük sıkıntımız bitiricilikti"

Oyuncuları faydalı olabilecekleri mevkilerde denemezse asıp kesme devam eder. İlk defa Zaha'nın yerini değiştirdi adam faydalı oldu. Burada suç taraftardan ziyade hocada. Oyuncu katkı veremiyorsa rolünü değiştirmesi ve yeni denemeler yapması lazım. Bu hem oyuncuya zarar veriyor hem de taraftarın haklı olarak topçuya tahammülünü azaltıyor.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ama böyle bir rakibe karsi efektif oldu. Kapali, anadolu takimlara karsi Zaha çok daha etkisiz olur bence forvette.

zaha ve kerem'in solda oynamaması gerekiyorsa kim oynasın istiyorsun solda?

Herkes sağlamken

Torreira Kaan
Ziyech Kerem Zaha
Icardi

de iyi oturmuştu. Manudan galip dönüp, Bayerni 2 maçta da zorladı. Sakatlar ve eksikler olunca bu kadro dağıldı. Eksikler dönünce yeniden doğru 11'i buldu işte
O kısmı yanlış yazdım kerem sağda zaha solda olmadığı belli yazacaktım hocam zyech icardi olsaydı aşırı kötü oynuyorlar ben hayatta kadroya yazmam ikisinide şu halleriyle. Resmen bu maça kadar kanatsız oynadık sene başından beri. Bı kalite vardı sahada ama organizasyon yoktu . Mertens le ziyech arasında uçurum var.

hocaya güvenimiz var ama eleştiriden münezzeh değil. misal bitiricilik sorunu ne oldu da bitti bu maç veya bitti mi?

Hoca değil diyemem iyi hoca ama bu sene yıldız isimlerin altında kaldı zaha ziyech icardi bunlara tepkisini veremedi kötü oynadılar kenara çekemedi.
Kenar oyuncu tercihleri içe kat eden olması yanlıştı . Kerem solda olmalı sağda Daha hareketli olabilir

Barış kardeşim net olarak oyunumuza pozitif katkı sağlayan adam bu çocuğu durup durup kaleden uzaklaştırdık. Tamam her pozisyonda oynar da forvet oyuncularına verdiği destek ile müthiş bir rahatlık sağlıyor.

Barış kaleye uzak olmamalı okan hocam doğrusu budur

Geri
Üst Alt