Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10’da da dar alamda sırtı dönük top alması iyi değildi ya, normal orada düşünmesihocanın Demirbay'ı 8 numara gibi görmesi beni rahatsız eidyor.
10 numara profili demirbay
Torreirayi üzülüyorum. Adama yardım edecek topçu dusunulmuyorhocanın Demirbay'ı 8 numara gibi görmesi beni rahatsız eidyor.
10 numara olmaz demirbay'dan. Tempo yok adamda top taşıyamaz. Anca üçlünün solu olur.hocanın Demirbay'ı 8 numara gibi görmesi beni rahatsız eidyor.
Mevcut isimlere bakarsak yine benim dun dedigime geliyoruz, Rabiot hem teknik hem ceza sahasina gitmeyi seven bir oyuncu hemde defansif olarak takima katki verir. Cok skorer biri degil ama tabi profil olarak herkes begenmiyor nedense ama bundan daha komplesini alamaz bunlar. Gerci Rabiot'u da alamazlar ya neyse.Rabiot dışında Thuram falan uyuyordu buna
iyi ya da kötülüğünden ziyade sahadaki kafa yapısı demirbay'ın öyle - o tarafa yakın oynadığında skor katkısı anlamanda iyi iş yaptı10’da da dar alamda sırtı dönük top alması iyi değildi ya, normal orada düşünmesi
Kerem her türlü kalacak. Çünkü Kerem’den beklediğimiz bonservisi kimse vermez. En fazla kiralık+opsiyon teklifleri gelir.Kerem kalmış olabilir mi bu görüşmeyle?
olsun demiyorum - ama profil olarak oraya yakın . 8 e daha uzak adam bakınca. kademesi kötü hatta epey.10 numara olmaz demirbay'dan. Tempo yok adamda top taşıyamaz. Anca üçlünün solu olur.
Keyfine mi kesti? Boey gidince sagbek kalmadiKaani orta sahada övüyor ama adamı kesti ordan