Okan Buruk: "Çok oyuncuyla görüşüyoruz. Bütçemiz de var. Bu bütçeyi de kulanacağız"

Rabiot dışında Thuram falan uyuyordu buna
Mevcut isimlere bakarsak yine benim dun dedigime geliyoruz, Rabiot hem teknik hem ceza sahasina gitmeyi seven bir oyuncu hemde defansif olarak takima katki verir. Cok skorer biri degil ama tabi profil olarak herkes begenmiyor nedense ama bundan daha komplesini alamaz bunlar. Gerci Rabiot'u da alamazlar ya neyse.

Okan Hoca iyi bir eleman.. transferi yapanlara soracaksınız.. kimse daha iyisini istemiyorum demez.. hedef adam değil ve olmamalı..

Bizim muhabirler daha kaanin ameliyat olup olmayacağını bile bilmiyorlar 😂😂😂

Okan Buruk benimle aynı kafada. 12 yabancı olacaksa 12'si de net olmalı. Para harcayacaksak garanti isimlere harcayacağız diyor. Rabiot'tan başlayıp benzer sınıfta kendini ispatlamış birini alacaklar. Umarım alabilirler. Sportif A.Ş.'deki ekip güven vermiyor.

Kaani orta sahada övüyor ama adamı kesti ordan

İki sene üst üste şampiyon olan takımın hocası takımın 7 aydır sağ beki yok, siz ne işe yararsınız dese yeridir yönetime.

10’da da dar alamda sırtı dönük top alması iyi değildi ya, normal orada düşünmesi
iyi ya da kötülüğünden ziyade sahadaki kafa yapısı demirbay'ın öyle - o tarafa yakın oynadığında skor katkısı anlamanda iyi iş yaptı

ama torreira ya kademede partner olma konusunda anormal sönüktü - ki bu konuda eleştirildi (ben dahil)

o yeti yok adamda.

Kaan Ayhan ameliyat olacak mı?

Okan Buruk: "Şu anda bir şey yok."

Geri
Üst Alt