Okan Buruk: "Çok oyuncuyla görüşüyoruz. Bütçemiz de var. Bu bütçeyi de kulanacağız"

Paramız varsa alalım o halde kardeşim dünyada 5 tane falan mı orta saha var.

Koyayım ismine Scout önerisi 5-10 milyonluk orta sha yok mu? Yada taraftarı kesmiyor illa isimli mi olacak.

Erden Timur mu yalan söyletmiyordu? İş ki Erden Timur buradayken de başkana saydırmaktı o zaman. Erden Timur var başkan mükemmel Erden Timur gitti başkan yalancı.
Olay zaten o değil başkan gitsin diye taraftarın takımdan elini eteğini çekmesi. Taraftar versin takıma desteği ne olursa olsun seçim zamanı tepkisini göstersin. Başarısızlık gelsin o zaman göstersin. Ortada fol yok yumurta yok bir başarısızlık yokken bu takımdan birşey olmaz diye başlarsak olaya zaten olmaz. Anlatmak istediğim bu. Bana ne başkandan. Bugün var yarın yok. Başarılı olursa desteklerim başarısız olursa SG derim. Fatih terim bu takımın başında başarılıyken de işlerbiraz kötü giderken de en fazla savunanlardan birisiydim. Başarısızlıkta da evet teşekkür ederiz ama artık gitmeli dedim. Okan hoca için de aynı durumdayım. Takımamartık fayda sağlayamayacak pozisyona geldiğinde evet herşey için teşekkürler ama artık takıma zarar veriyorsun der yine fikrimi söylerim.

Ama dediğim gibi daha herşeyin başında iken sırf Erden Timur gitti diye ortada daha resmi 1 maç bile oynanmamışken niye bu sene şampiyon olamayız diyeyim? Neden bunlar bir bk beceremez diyeyim?

Neyse uzatmayacağım. Defolup gitsin diyeceğimiz zaman da gelecek elbet birliktelik olmazsa da çok yakında gelecek. Ama bu durum en çok Ali'ye yarayacak. Çok güzel gülüyordur şimdi bizim bu halimize.
Başkan hiçbir zaman mükemmel olmadı, her şeyi erden timur yaptı o sadece arkasından konuştu ve sahip çıkmadı, bunlar bizzat erden timur'un üstü kapalı söylediği şeyler. Erden sponsor bulsun, takımla ilgilensin, cebinden para versin, transfer yapsın. ee kalanlar napıyor?

Takıma tepki gösteren yok ki, her maç en az 45 bin kişiye oynanacak takım 90 dk desteklenecek. Seçimden önce transferleri kampa yetiştiricez, yok bütçemiz çok yüksek demeyi biliyordu bu adamın vukuatları 1 değil 2 değil neden başarısız olunmasını bekleyeceğiz tepki göstermek için? bu adamı yeni tanımıyoruz 7-8 sene önceki rezillikler hala aklımızda. sadece bu kemerburgaz kepazeliği bile yeter, gitti kaba inşaatta topçuları idman yaptırttı söylediği lafı yememek için. takım dönünce yine florya'da devam edecekmiş :)

aracı kaza yaptıktan sonra değil, kaza yapmadan önce muayeneye sokmak lazım. bunlara full destek verip arkanızdayız denirse transfer de yapmazlar, elindeki en iyi topçuları 3 kuruşa da satarlar. her gün her dakika diken üstünde oldukları hissettirilmeli.

Yeni sezona 1 aydan az süre kaldı. Ne zaman yapacaz transferi? İlla Eylül'ü mü bekleyeceğiz yine?

Ayagi iyi 8 numara fetisizmi yuzunden Torreira'nin helak olacagi, Avrupa'da eli ayagi duzgun her takimin mac basi 2 gol atacagi bir yil daha bizi bekliyo gibi gorunuyo. Sergio, Ndombele, Demirbay'dan ders almamisiz. 3-4 milyon maas verip sonra elden cikaramayacagimiz bir transfer daha geliyo malesef.

Dursun hep yalancıydı, ne zamanki seçim yaklaştı, Florya mevzusu oldu bir anda kendini ön plana attı, o günden beri de sayısız rezillik yaşadık. Sinek ikili dediler, stat bastılar, terörist dediler ağzını açmadı.

Yeni yönetim seçileli 50 gün oldu tek icraat yok, görülüyor açıkça. Daha iş planı yok Köhn’ün taksidini ödemiyorlar aptal aptal haberler çıkıyor basında.

Bu dönemiyle önceki dönemi arasındaki fark tek bir kişi, öncesinde de Levent Nazifoğlu vardı, birini koyuyor sonra başarılı olursa kendi başarısız olursa koyduğu adamı atıyor öne.

2015te yeni seçildiğinde Abdürrahimle Ali Dürüst’ü kutlamalara çıkarmayan da oydu sanki bilmiyoruz malımızı.

Neyse bu sene daha çok rezillik yaşayacağız rakipler Okan’a sallarken de itidal diye devam edecekler. Örgüt artığı dedi adam çıkıp tek kelime edemedi boş yapmayalım burada.

Şu "orta sahaya teknik kapasitesi yüksek, gol özelliği olan oyuncu" dediği an karşısındaki sözde gazeteciler hemen akabinde "hocam orta sahada Torreira tempo, baskı, mücadele olarak bazen tek başına kalabiliyor. Bu da sizin oynatmayı arzuladığınız pres oyununu olumsuz etkileyebiliyor, taraftarın beklentisi oraya daha tempolu, Torreira'nın da yükünü azaltacak bir oyuncu yönünde gibi duruyor, hem teknik ve gol özelliği olan hem de Torreira'yla o yükü paylaşacak bir oyuncu olacak mı oraya gelecek isim?" diye devam sorusu soramıyorlar mı?
Futbolu bilen yok ki. Anca onu emre özcan, orhan uluca falan sorar

Hocanın açıklamalarında ters bir şey yok mevcut kadro ile 1-2 sene daha şampiyon olacağının farkında fazla kaos çıkmadan bir şekilde idare etmeye bakıyor. Hamza Hoca ayrı bir mevzu Telles, Melo gitti Grosskreutz işi patladı ertesi gün yönetim elinden geleni yaptı planımız hazır vs. demişti Okan Hoca'da bu tarz bir saçmalamaya girerse o zaman sallarız.

Yanlis sparta parag maci talihsizlik kaan kirmizi gormese gule oynaya turu gecerdik
Bu yonetim dedigin 2 senedir sampiyon sizin cogunuz Erden Timurcu sunuz o yuzden yonetime bu kadar nefret besliyorsunuz bende uzuldum ama

Koca Galatasaray Erden Timur degildir
Gidip iki oyuncu kampa yetisecek diye siradan adam alip gelseler yine soveceksiniz sizin niyetiniz uzum yemek degil bagciyi dovmek bu arada lafim sana degil senin gibi yaygara koparan herkese herkes uzerine alabilir

Erden Timurun gonderilmesi ne kadar yanlissa Temmuz 10 da transfer yaygarasi koparip yonetime sallamakta okadar yanlis

Agustosta iki tane baba topcu geldimi hepiniz Dursun baskan diye gezersiniz klasik alistik
Dursunu gelip bize anlatma burda. Erden timur olmasa o 2 şampiyonluğu asla alamayacağını hepimiz biliyoruz. Dursunun ne olduğunu tecrübeyle bildiğimiz için erkenden uyarıyoruz. Keriz oyalar gibi yalanları ve bahaneleri sıralar bi bakmışsın transferin son haftası gelmiş artık yangın yapsan da fayda etmez iş işten geçmiştir. Dursun her daim aynıydı 2 transferle fikrimiz değismez toplamda yaptığı icraatlere, kulübü nasıl temsil ettiğine bakarız

Başkan hiçbir zaman mükemmel olmadı, her şeyi erden timur yaptı o sadece arkasından konuştu ve sahip çıkmadı, bunlar bizzat erden timur'un üstü kapalı söylediği şeyler. Erden sponsor bulsun, takımla ilgilensin, cebinden para versin, transfer yapsın. ee kalanlar napıyor?

Takıma tepki gösteren yok ki, her maç en az 45 bin kişiye oynanacak takım 90 dk desteklenecek. Seçimden önce transferleri kampa yetiştiricez, yok bütçemiz çok yüksek demeyi biliyordu bu adamın vukuatları 1 değil 2 değil neden başarısız olunmasını bekleyeceğiz tepki göstermek için? bu adamı yeni tanımıyoruz 7-8 sene önceki rezillikler hala aklımızda. sadece bu kemerburgaz kepazeliği bile yeter, gitti kaba inşaatta topçuları idman yaptırttı söylediği lafı yememek için. takım dönünce yine florya'da devam edecekmiş :)

aracı kaza yaptıktan sonra değil, kaza yapmadan önce muayeneye sokmak lazım. bunlara full destek verip arkanızdayız denirse transfer de yapmazlar, elindeki en iyi topçuları 3 kuruşa da satarlar. her gün her dakika diken üstünde oldukları hissettirilmeli.
Araca muayene yapmıyoruz araç nasılsa kaza yapacak deyip balyozla arabaya vuruyoruz.

Ayrıca hala paramız yok demiyorlar ki. Okan hoca söylüyor işte bütçemiz var diyor. Ama paramız var demek ezikler gibi ilk bulduğun adama verilmeyecek ücretler vermek mi? Atıyorum 16 milyon bayıldıkları adamın ismi bizle geçiyordu. 16 milyonu biz versek bize mi gelirdi rafa onlara mı giderdi?

Florya meselesine gelince Florya konusunun böyle olacağı da baştan belliydi. Klasik seçim showu yapıldı. Ayrıca buradaki başarı ya da başarısızlık da bizim konumuz olmamalı şu aşamada.

Erden Timur konusuna gelelim. Ben de onun dışarıda olmasına en çok üzülenlerdenim. Emeklerini de yok onun emeği değildir demem. Fikirlerine de bayılırım görüşlerine de bayılırım. Ama onu seviyorum o bunlar yüzünden gitti diye bunların başarısız olmasını niye isteyeyim. Bunların başarısızlığı Galatasaray ın başarısızlığ. Galatasaray başarısız olursa ben üzülürüm. Yani ben torrent geldiğinde hiç bir cacık olmayacağını bildiğim halde başarılı olmasını istedim. Aysal terim ile yolları ayırdı. En sağlam terimci idim ama yine de başarılı olmasını istedim. Daha ne diyeyim. Bence taraftarlık da bu. Yine söylüyorum beyaz mendiller sallanır ama şu an o an değil.

Bu araba kesin kaza yapacak dersek o araba kaza yapar. Bu bakımdan değil sürekli şoförün dikkatini dağıtmaktan olur.

Araca muayene yapmıyoruz araç nasılsa kaza yapacak deyip balyozla arabaya vuruyoruz.

Ayrıca hala paramız yok demiyorlar ki. Okan hoca söylüyor işte bütçemiz var diyor. Ama paramız var demek ezikler gibi ilk bulduğun adama verilmeyecek ücretler vermek mi? Atıyorum 16 milyon bayıldıkları adamın ismi bizle geçiyordu. 16 milyonu biz versek bize mi gelirdi rafa onlara mı giderdi?

Florya meselesine gelince Florya konusunun böyle olacağı da baştan belliydi. Klasik seçim showu yapıldı. Ayrıca buradaki başarı ya da başarısızlık da bizim konumuz olmamalı şu aşamada.

Erden Timur konusuna gelelim. Ben de onun dışarıda olmasına en çok üzülenlerdenim. Emeklerini de yok onun emeği değildir demem. Fikirlerine de bayılırım görüşlerine de bayılırım. Ama onu seviyorum o bunlar yüzünden gitti diye bunların başarısız olmasını niye isteyeyim. Bunların başarısızlığı Galatasaray ın başarısızlığ. Galatasaray başarısız olursa ben üzülürüm. Yani ben torrent geldiğinde hiç bir cacık olmayacağını bildiğim halde başarılı olmasını istedim. Aysal terim ile yolları ayırdı. En sağlam terimci idim ama yine de başarılı olmasını istedim. Daha ne diyeyim. Bence taraftarlık da bu. Yine söylüyorum beyaz mendiller sallanır ama şu an o an değil.

Bu araba kesin kaza yapacak dersek o araba kaza yapar. Bu bakımdan değil sürekli şoförün dikkatini dağıtmaktan olur.
başarısız olsun isteyen yok tabii ki destekleyeceğiz.

ama daha önce defalarca kaza yapan ve hala araba sürmeyi bilmeyen şoförü de uyaracağız, kafasına göre gitmesine izin vermeyeceğiz.

Dursunu gelip bize anlatma burda. Erden timur olmasa o 2 şampiyonluğu asla alamayacağını hepimiz biliyoruz. Dursunun ne olduğunu tecrübeyle bildiğimiz için erkenden uyarıyoruz. Keriz oyalar gibi yalanları ve bahaneleri sıralar bi bakmışsın transferin son haftası gelmiş artık yangın yapsan da fayda etmez iş işten geçmiştir. Dursun her daim aynıydı 2 transferle fikrimiz değismez toplamda yaptığı icraatlere, kulübü nasıl temsil ettiğine bakarız
Tamam iste beni hakli cikarmissin Erden Timurun hincini aliyorsun Dursunun ilk donemi kotuydu ama bu donemi kotu degil Erden Timur olsun olmasin yine dogru adamlar gelecek

Tamam iste beni hakli cikarmissin Erden Timurun hincini aliyorsun Dursunun ilk donemi kotuydu ama bu donemi kotu degil Erden Timur olsun olmasin yine dogru adamlar gelecek
Ne alaka sezon içinde bile dursunu eleştiriyordum, kulübün hakkını savunamayan ali ile barışmak için araya aracı sokan biri. Bu başarılı işlerin tamamen erden timura ait olduğunu ve dursunun 2 transferle büyük başkan olamayacağını söylüyorum. Rivayı çöp etmiş, kemerburgaz ve bb anlaşması işini verdiği sözleri defalarca kez tutmayıp zamanında yerine getirmemiş, erden timur gibi futbolun patronu olan biri olmadan tarihimizin en kötü 2 sezonuna imza atmış adamın ne olduğunu ve ne yapacağını artık adımız gibi biliyoruz. Gs zarar görmesin diye bu tepki, dursun bir kez daha gs ye zarar vermesin diye önceden önlem almak lazım.

Okan Buruk: orta sahaya teknik kapasitesi yüksek, gol özelliği olan, kreatif bir oyuncu istiyoruz.

Tominayı eleyin. Hojbergi de eleyin. ikisi de bu tanıma uymuyor

Hocanın bu işe kendini bulaştırmaması lazım. Transfer olacak mı dendiğinde hemen savunmaya geçmemesi lazım. De ki evet ihtiyacımız var listemi verdim bekliyorum. Bitti gitti. Oyuncu gelmek istemiyor pahalı elimizde şunlar var falan bunlara gerek yok. Yönetime vurmana da gerek yok. İsteğimi bildirdim de geç.

bütçemiz var mı?

uefa tepemizde mi?

hangi açıklama doğru?

bir resmi ağız, bir resmi ağızı yalanlıyor.

böyle kulüp mü yönetilir?

Ha bu arada bütçe deyince Aurier ndombele zaha c.vinicius midtso angelino seferovic dubois s.oliveira tete aklima geldi hocam

Geri
Üst Alt