Okan Buruk: "En büyük mutluluk Galatasaray teknik direktörlüğüdür"

2 başkan adayı da torenti istemioz diyor ortada kimsenin işinin gasp edilmeğe çalışıldığı yok, hele bir başkan adayı nuriye nerdeyse aşk mektubu yazacakken okanın bende varım demesi doğal bence. yine meseleyi alakasız bi yerinden tutup ftye bağlamak için 40 takla atmış ve nihayetinde de BOŞ yapmışsınız.
Okan hocanın camiamızı tekrar şahlandıracağını düşünüyor musun heis?

Okan hocanın camiamızı tekrar şahlandıracağını düşünüyor musun heis?

pek inancım yok başakta bence iyi oynatmıyodu lakin o posyona stabilite getirir bir müddet o yüzden isterim. bizi şaha kaldıracak şey ise kadroya yapılacak mühim adisyonlar olur.

Yani geçmişte ne yaşanmış olursa olsun Okan Buruk uzun yıllarını Galatasaray ile geçirdi sayısız şampiyonluklar yaşadı yetmedi teknik direektör olarak Başakşehir ve Akhisar ile kupalar kazandı

Üstelik uzun süredir Galatasaray ı bekliyor belli ki hiçbir takımla anlaşmadan. Eğer yerli bir teknik direktöre gidilecekse Okan Buruk en iyi aday olabilir

Medyada bazı isimler yeni terim gözüyle bakıyor Okana. Bu opsiyonun muhakkak kullanılması lazim. Baska turlu yabancı hocaya rahat verilmeyecek.

En mantıklı isim Okan şuan.

Daha önce de yazmıştım tekrarlayayım; adam şuana kadar tüm sınavları verdi.

Sınav 1- Küme düşmemeye oynayan takımı ligde tutma.
Sınav 2- Anadolu takımıyla Türkiye Kupası kazanma.
Sınav 3- Takımını lig şampiyonu yapma.

Lig açısından tek sınavı kaldı. O da;

Sınav 4- Galatasaray'la şampiyonluk.
+ başakşehirdede gayet iyi avrupa maçları çıkardı

Torrent'ten kurtuluyoruz.Burak'tan da kurtulduğumuzda gelen başkanın kumarına girilmeli..

Takımın başında teknik direktörü varken yaptığı açıklamalara bakın
Neymiş dürüstmüş, karakterliymiş, yersen

Emreyle birlik olup şampiyonluğu satıp ihanet ederek gitmiş, sonra kendine göre 3 kuruş para için bjk’ye gitmiş bir adam
Bjk’de uzun vade tutunamayacağını anlayınca devreye çeteyi sokarak yalvar yakar Galatasaray’a sokulmuştu yine

Daha önce de yine takımın hocası varken açıklamalar yapmıştı, sinyal almış gibi çeteyle bir hareket edip o zamanki hocayı yediler ve şu anki çöküşe neden olan 5 yıllık süreci başlattılar

Şimdi çetenin yeni adayı bu belli ki

Okani takımıma gram yakıştıramıyorum. Gözümde Emreden farkı yok. Tek fazlası Emreden daha önce futbolu bırakması. Biz biraz fazla balık hafızalıyiz. Ayrıca karaktersiz birisi, Tudora söylediklerini dün gibi hatırlıyorum. Hadsizce bir soylemdi

Ne geçmişmiş ya bu kişi bize geri dönmedi mi, Liverpool'a attığı gole deli gibi sevinmediniz mi.

Kim tamamen günahsız anlamıyorum, büyük kaptan dediğimiz insan Rizespor'un tdsi şuan.

Okani takımıma gram yakıştıramıyorum. Gözümde Emreden farkı yok. Tek fazlası Emreden daha önce futbolu bırakması. Biz biraz fazla balık hafızalıyiz. Ayrıca karaktersiz birisi, Tudora söylediklerini dün gibi hatırlıyorum. Hadsizce bir soylemdi

Bilen bilir Tudor'u zerre sevmem ama o zaman da demistim sen kimsin de Galatasaray teknik direktörüne "2.sinif bir teknik direktör" diyebilecek cesareti buluyorsun kendinde. Bunu dedigi zaman kendisinin tek bir basarisi dahi yoktu teknik direktör olarak.

Geri
Üst Alt