Okan Buruk: "En büyük mutluluk Galatasaray teknik direktörlüğüdür"

Yahu Okan hoca sesin çıkmadı bugüne kadar - mahkemeler seçim kaosları varken mi konuştun şimdi ya :D

Yabancı td'lere sallayıp yerlileri övmüş. Ülkede yerli TD karteli her yeri sarmış. 1-2 yabancı çalışıyorsa onu da barindirmayalim istiyorlar.

Yerlisinde yabancısında değilim. Kim iyi yapacaksa o olsun. Ama yabancıların da ülkede takım çalıştırma hakkı vardır. Bu kadar dışlayıcı bir bakış açısıyla futbolda Edirne'den öteye gidemezsin.

Rize zamanı galibiyetleri kim aldı peki tüm maçları mı şaibeli adamın.
Rizespor, Başakşehir ve Trabzon baştan aşağı şaibe camialar zaten. Rize, 6 aylık kiralık oyuncuya (Gedson) 1.5 milyon euro para ödedi daha yeni. O parayı da TFF'nin Oğulcan üzerinden kestiği 1.2 milyon Euro luk haraç üzerinden ödediler muhtemelen.

Rizespor, Başakşehir ve Trabzon baştan aşağı şaibe camialar zaten. Rize, 6 aylık kiralık oyuncuya (Gedson) 1.5 milyon euro para ödedi daha yeni. O parayı da TFF'nin Oğulcan üzerinden kestiği 1.2 milyon Euro luk haraç üzerinden ödediler muhtemelen.
Orası öyle gedson konusundan bahsediyorum ordan ödedikleri ve belli işler döndüğü net. Ama okan rize de gayet başarılıydı bence kendiliğinden kurtulmadı o sene düşmekten okan kurtardı diye düşünüyorum. Başakşehir şampiyonluğu ise trabzon çimsir ile bir çok fırsat tepince oldu o trabzonun salaklığı. Bu sene bile puan farkı çift hane olmasa kaybedebilirlerdi. Kaç hafadır kazanamıyorlar.

Okan’ın yerine İlhan Palut’u tercih ederim. Kaç senedir sıradan takımlar ve sıradan kadrolara iyi futbol oynatan, başarılı olan, sadece işiyle ilgilenen, polemiğe girmeyen, ciddi yapısı ve düzgün karakteri ile bize layık genç bir teknik adam.

Bizi geri cevirip bjk ya giderken bu isi saglikli hayat icin yapmıyorum dediydi
Aradaki surec okan hocamin gonulden bize baglanmasina vesile olmus demek.
Birde keske fatih terim en son kovuldugunda koltuk boşken boyle konusabilseydi. Saglik sorunlari falan diyordi o arada. Torent gelince kral şifa bulmus olmali

Bizi geri cevirip bjk ya giderken bu isi saglikli hayat icin yapmıyorum dediydi
Aradaki surec okan hocamin gonulden bize baglanmasina vesile olmus demek.
Birde keske fatih terim en son kovuldugunda koltuk boşken boyle konusabilseydi. Saglik sorunlari falan diyordi o arada. Torent gelince kral şifa bulmus olmali
Sağlık durumu oğluyla alakalı bir durum reis. Hassas bir konu.

Üst perdeden konuşan asalakların ağzına kürekle vurmak istiyorum.

Her haltı biliyorlar kendilerine göre.

Hay senin Türk hocalarına..

çok sıcak bakamıyorum kendisine ama belki de yanıltır.

Paranoyak olmadığım doğrudur.
Bu durum paranoya olamaz olsa olsa sanrı olur. O da kanıtsız bir durumda oluşur. Keza Türkiye'de her şey göz önünde yapılıyor uzun süredir. Yakından takip edince birebir tanık oluyoruz bir çok şeye.

Sonuç olarak bu isimler piyondur. Belirli kulüpler belirli olanaklar sağlanarak önü açılıyor. Bazen hakemlerle yukarı çekiliyorlar bazen rakipleri hakemlerle aşağı çekiliyor. Ama tek bir formülle yürütülmüyor bu sistem tabii ki. Bir kontrol mekanizması bayadır var futbolda.

Senin mantığına göre TFF başkanları da seçimle gelip gidiyor o zaman?

Geri
Üst Alt