Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence tam tersi güzel birşey. istese her tarafa boncuk dağıtabilirdi. bize gönülden bağlı olması kendisine daha sıcak bakmama vesile oldu şahsenBencede Okan Buruk doğru seçim olur... Biraz aşırı belli etmiş ama bize TD olma arzusunu... Klas durmamış...
Rizespor, Başakşehir ve Trabzon baştan aşağı şaibe camialar zaten. Rize, 6 aylık kiralık oyuncuya (Gedson) 1.5 milyon euro para ödedi daha yeni. O parayı da TFF'nin Oğulcan üzerinden kestiği 1.2 milyon Euro luk haraç üzerinden ödediler muhtemelen.Rize zamanı galibiyetleri kim aldı peki tüm maçları mı şaibeli adamın.
Orası öyle gedson konusundan bahsediyorum ordan ödedikleri ve belli işler döndüğü net. Ama okan rize de gayet başarılıydı bence kendiliğinden kurtulmadı o sene düşmekten okan kurtardı diye düşünüyorum. Başakşehir şampiyonluğu ise trabzon çimsir ile bir çok fırsat tepince oldu o trabzonun salaklığı. Bu sene bile puan farkı çift hane olmasa kaybedebilirlerdi. Kaç hafadır kazanamıyorlar.Rizespor, Başakşehir ve Trabzon baştan aşağı şaibe camialar zaten. Rize, 6 aylık kiralık oyuncuya (Gedson) 1.5 milyon euro para ödedi daha yeni. O parayı da TFF'nin Oğulcan üzerinden kestiği 1.2 milyon Euro luk haraç üzerinden ödediler muhtemelen.
Dış minnaklardı evetBaşakşehir'i şampiyon yapan Okan değildi. Rize'yi ligde tutan da Okan değildi. Keza bu sezon Trabzon'u şampiyon yapan da Avcı değil.
Sağlık durumu oğluyla alakalı bir durum reis. Hassas bir konu.Bizi geri cevirip bjk ya giderken bu isi saglikli hayat icin yapmıyorum dediydi
Aradaki surec okan hocamin gonulden bize baglanmasina vesile olmus demek.
Birde keske fatih terim en son kovuldugunda koltuk boşken boyle konusabilseydi. Saglik sorunlari falan diyordi o arada. Torent gelince kral şifa bulmus olmali
Sen çok iyi niyetli birine benziyorsun. Bu pozitif bakış açısına hepimizin ihtiyacı var.Dış minnaklardı evet
Oynayan ya da oynatanın hiçbir katkısı yok.
Paranoyak olmadığım doğrudur.Sen çok iyi niyetli birine benziyorsun. Bu pozitif bakış açısına hepimizin ihtiyacı var.
Hassasiyeti bozacak bisey demedim ustad torentin gelişi şifa getirmiş ugurlu gelmis adam işte.Sağlık durumu oğluyla alakalı bir durum reis. Hassas bir konu.
Bu durum paranoya olamaz olsa olsa sanrı olur. O da kanıtsız bir durumda oluşur. Keza Türkiye'de her şey göz önünde yapılıyor uzun süredir. Yakından takip edince birebir tanık oluyoruz bir çok şeye.Paranoyak olmadığım doğrudur.