- 1 Ocak 2011
- 15.432
- 10.455
- 1.838
Bi kerede ovme kendini birakta baskalari ovsunYerli de yerli,okan da okan diyen birkaç kişiden biriydim
Yine yanılmadık çok şükür
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi kerede ovme kendini birakta baskalari ovsunYerli de yerli,okan da okan diyen birkaç kişiden biriydim
Yine yanılmadık çok şükür
Tsk.@Alper Altun admirliğini beğeniyom.
link var mi renkdas?hocam sen antep maçındaki gibi hocalık yap zamanla daha iyi ol biz arkandayız
yeter ki açık ol kafan sahada olsun
şimdi keyifle röportajını dinliyorum baştan
link var mi renkdas?
Dün bunları savunmuştum ama eğer biz forma bulamayız bu takımda diyerek gitmek istemislerse iyi ki gitmişler. Burası Galatasaray kalitesi bu, bu seviyeye gelmek zorundasinizOkan Buruk: "Ömer Bayram, Taylan ve Oğulcan ayrıldı. Emre Kılınç ve Emre Akbaba gelip oynamak istedikleri için biz ayrılmak istiyoruz dediler. Ben kalıp forma savaşı vermelerini istedim ancak onların ayrılmak konusunda ısrarlı bir tavrı oldu."
Tipik Turk oyuncusu, zoru gordumu kacar.
Beyefendilik zayıflık değildir. Önemli olan insanın duruşu olmasıdır. Böyle etrafa karşı höt höt yapıp işin devamı geldiğinde duruşu olamayan çok kişi gördüm sosyal hayatta.Zamanla daha agresif ve agir biri olacak, burasi türkiye, beyefendilik zayiflik demek
@Oğuzhan Topçu üyeliğini beğeniyom.
Sen Keramettinin admirligini begen.@Alper Altun admirliğini beğeniyom.
Emrah hariç admirlerimizin hepsi iyidir.Sen Keramettinin admirligini begen.