Okan Buruk: "En iyisi kimse, kim hakediyorsa ilk 11'de o başlayacak"

hocam sen antep maçındaki gibi hocalık yap zamanla daha iyi ol biz arkandayız

yeter ki açık ol kafan sahada olsun

şimdi keyifle röportajını dinliyorum baştan

Yerli kurali yüzünden bazi durumlarda formasyonu degistirmesi lazim bence 2. Taktik olarak 4-3-3 veya 3 5 2 vesaire.

Bundan sonra iş yönetimde takımı saha dışında sonuna kadar sessiz kalmadan koruması lazım çünkü yaşar kemal gibi tetikçiler yine gelecek

umarim cok basarili olur, emre b daha fazla gelecek ve potansiyel vaad ediyor ama kendini gelistirirse mourinho - pep düellosu gibi düello yasariz yakinda ligde

Şu evlatcilik olayını bizim hocalar ve takımlar harici kimse yapmıyor Real Madrid gibi takım efsaneleri raulu,ramosu kedi yavrusu gibi kapının önüne koydu
Biz yerli oyuncular iyi olsun kötü olsun bu sezona kadar hep evlatcilik yaptık
Yabancılar bile yaptık elin arabi evinde bomba patlattı yaralandi diye 3 sene besledik hemde kaç milyon avroya mal oldu
O sebeble evlatcilik yapan hoca kim olursa olsun gözünün yaşına bakmiyacan kreş değil burasi

Okan Buruk: "Ömer Bayram, Taylan ve Oğulcan ayrıldı. Emre Kılınç ve Emre Akbaba gelip oynamak istedikleri için biz ayrılmak istiyoruz dediler. Ben kalıp forma savaşı vermelerini istedim ancak onların ayrılmak konusunda ısrarlı bir tavrı oldu."

Tipik Turk oyuncusu, zoru gordumu kacar.
Dün bunları savunmuştum ama eğer biz forma bulamayız bu takımda diyerek gitmek istemislerse iyi ki gitmişler. Burası Galatasaray kalitesi bu, bu seviyeye gelmek zorundasiniz

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Boy konusunda bende takiliyordum "hoca herhalde kendinden uzun oyuncu istemiyor" :) Her ne kadar bazilari hocadan uzun olsada genelde kisa boylu bir takim olduk.

Zamanla daha agresif ve agir biri olacak, burasi türkiye, beyefendilik zayiflik demek
Beyefendilik zayıflık değildir. Önemli olan insanın duruşu olmasıdır. Böyle etrafa karşı höt höt yapıp işin devamı geldiğinde duruşu olamayan çok kişi gördüm sosyal hayatta.

Herzaman destekleyecegim

Ve yolun sonunda sampiyon olacagiz

En iyisi kimse kim hakediyorsa ilk 11 de o basliyacak demesinin insallah arkasinda durur. Kerem olsun pva olsun resmen yalvariyor beni yedek birak diye

Geri
Üst Alt