Okan Buruk, Fatih Terim'i Geçti!

Vay anasını Riek FT hocam kadar toplamış
Ama bu süre zarfında içerde Başak ve Ts'ye, dışarda da Fb'ye yenilmişti. Bruma'nın gol attığı Jk deplasmanında da golü yiyene kadar beklemişti değişiklik için.

2. yarıda Bjk, Başak ve Fb'nin puan kaybettiği, bizim de en son oynadığımız içerdeki Kayseri maçında 2 korner golüyle Sergen'li Kayseri'ye yenilince benim şalter kopmuştu.

evimizdeki giresun macı, deplasman ads ve ts maçları elimizden kaçtı gitti. 7 puan bıraktık bu maclarda. inanılmaz bir baslangıc olabilirdi. hiç de uzak değildi bu ihtimal.
sezonun ilk maçı antalya da bonus gerçi bize. o sıcak ve formda antalyadan 3 puan almak müthiş işti. +2 de burdan bize yazalım. beraberlik iyi sonuctu kağıt üstünde de form durumuna bakıldığında da.

geçen seneydi sanırım fb nin deplasmanda hataydan aldığı 3 puan vardi benzer işler. sabaha kadar oynansa fb puan alamaz gözükürken 3 puanla dönmüşlerdi. boupenza zamanı.

Daha iyi olacağını düşünüyorum.

05-06 gerets...

Ama bu süre zarfında içerde Başak ve Ts'ye, dışarda da Fb'ye yenilmişti. Bruma'nın gol attığı Jk deplasmanında da golü yiyene kadar beklemişti değişiklik için.

2. yarıda Bjk, Başak ve Fb'nin puan kaybettiği, bizim de en son oynadığımız içerdeki Kayseri maçında 2 korner golüyle Sergen'li Kayseri'ye yenilince benim şalter kopmuştu.
kazansak 2'ye iniyordu galiba fark. zaten o maçtan sonra kovduk diye hatırlıyorum

kazansak 2'ye iniyordu galiba fark. zaten o maçtan sonra kovduk diye hatırlıyorum
aynen motzi. sonra tudor geldi deplasmanda şov yapan bruma'yı rize deplasmanı kadrosuna almadı berabere kaldık. ofsayt olmayan golümüzü vermemişlerdi. bir de yediğimiz golden önceki faul faul değildi. sonra jk'ye içerde yenilince zortingen zaten.
fb namağlup 35 toplamış 13 haftada

Evet aynı Tudor gibi büyük maçlarda bu da zortluyordu. Bir Fener'i kupada bir de Beşiktaş'ı Süper Kupa'da yenmiştik onun döneminde sadece sanırım.

O Beşiktaş maçında 2-0'dan sonra gol yiyeceğimizi hepimiz burada konuşuyorduk çok iyi hatırlıyorum. Uyuduğu için galibiyet gitti. Bir de son saniye kale önünde Josue'nin beceriksizliği de var tabi.

Okan hoca şimdiye kadar üç büyük maça çıktı ikisi deplasmanda olmasına rağmen sonuç 2 galibiyet 1 beraberlik.

Ben büyük maçları oynatan hocalara bayılıyorum. Tudor gibi çökmedi.

fatih hocamı geçememiştir de bence onu örnek alıyordur demek daha doğru olur.

sonuçta efsanelerimizden bahsederken kırmadan cümle kurmak gerekir.
Arda'nın açıklamasına göre Fatih hoca Arda'ya beni geçeceksin şeklinde bir konuşmaları olmuş. Yani gençlerden birinin bu konuda başarılı olmasından Fatih hoca kırılmaz diye düşünüyorum.

Arda'nın açıklamasına göre Fatih hoca Arda'ya beni geçeceksin şeklinde bir konuşmaları olmuş. Yani gençlerden birinin bu konuda başarılı olmasından Fatih hoca kırılmaz diye düşünüyorum.
Fatih hocamı kimse geçemez Murat elbette gençler teşvik edecek ama maalesef hepsi umutsuz

Geri
Üst Alt