Okan Buruk, Galatasaray ile 2 Yıllık Yeni Sözleşme İmzaladı

Kaç takviye olacak? Batshuayi'ye ilginiz var mı?

Okan Buruk: "3 veya 4 oyuncu. Birçok isim yazılıyor. Görüştüğümüz oyuncular var. Onunla (Batshuayi) ile ilgili düşüncemiz olmadı."

Çok güvenme yanındaki adama Erden için de kardeşim, büyük Galatasaraylı diye övgüler yağdırıyordu ...

Soru: "Avrupa'dan bir takımla görüştünüz mü?"

Okan Buruk: "Galatasaray dışında kimseyle görüşme yapmadım. Uzun süre burada olmak ve 5. yıldızı takmak istediğimi söyledim. O yüzden kimseyle görüşmedim."

Muhabir milleti haber yapmak için bukalemun gibi renkten renge girer,yani dürüst ve yalansız adamdan zaten muhabir ve gazeteci olmaz

İlkay kardeşim bu sene orda kalmak istiyorsa seneye de orada kalsın. İş işten geçtikten sonra Galatasaraylılığını hatırlamasına gerek yok

İlkay'ın olma ihtimali zaten yok gibi bir şey abi adam Barça'nın herhalde en önemli oyuncusu şu an. Seneye bile sözleşme uzatırlarsa şaşırmam.

Bu dediklerim Griezmann için de geçerli. Müthiş oynuyor herif. Bırakırlarsa anca maliyetinden kaynaklı bırakırlar.

Ozhan Canaydin Ve Dursun uzak ara en sevmedigim iki baskan.
Rahmetliye hakaret etmişsiniz Görkem bey. Canaydın Galatasaray için çalıştı, her ne kadar ekonomik nedenlerle başarılı sayilmasa da Dursunla kiyaslanmaz bile. Dursunu kiyaslayabilecegim tarihte birkaç hain var, Galatasaray başkanları arasında Burak Elmas bile bize daha faydalı olmuştur.

Erden Timur'un yerine transferin başında kim olacak?"

- Dursun Özbek: "Galatasaray Sportif A.Ş'deki kadro transferi yürütüyor. Buranın da başkanı dün ve bugün benim! Yapılan bütün transferlerin başında ben vardım, bugün de ben varım. Her olayın sorumlusu başkandır, bunun böyle bilinmesinde fayda var."
Yaptıkları için ağzının kenariyla teşekkür edip bu bir ekip işi desen yine birazcık insanlık kırıntısı var derdim. Onu bile söyleyemiyor. Çünkü bu saf ego ve çıkar. Bu törenden çok rahatsız oldum

Birşey soracağım hicbirsey elde etmemiş CV ye göre 10 milyon alanların yanında cokmu diyorsun???
Okan buruk bizim için çok kıymetli bir teknik direktör Mourinho ile kıyaslamak çok saçma adam zaten 15 alan kariyerinin sonunda bir teknik direktör

Okan hoca genç ve zaten Galatasaraylı , bu kadar fazla zamı yanlış buluyorum çünkü bundan sonra maaşı 5 olacak belki de , e o zaman bir sonraki farklı hocaya ne teklif edeceksin kimse 3.5 dan az kabul etmez . Galatasaray tarihinin en fazla maaşlarından biri bu

Erden Timur'un yerine transferin başında kim olacak?"

- Dursun Özbek: "Galatasaray Sportif A.Ş'deki kadro transferi yürütüyor. Buranın da başkanı dün ve bugün benim! Yapılan bütün transferlerin başında ben vardım, bugün de ben varım. Her olayın sorumlusu başkandır, bunun böyle bilinmesinde fayda var."
şu cümleleri seçimden önce kursa erden timurda tamam o zaman adayım derdi.

ne zaman ki başkanlık koltuğuna oturdu ve potansiyel tehlikeyi bertaraf etti şimdi konuşuyor.

burada hatalı kim ? tamamen erden timurda koyacaktın adaylığını olacaktı bitecekti.

Okan Buruk’un yeni sözleşmesinin yıllık ücretleri. (343 Digital)

• 2024/2025: 110 milyon TL (3.1 milyon Euro)
• 2025/2026: 140 milyon TL (3.9 milyon Euro)
Hocaya bu rakamlari veren transferlere neler vermez.

Umarim dogru isimlerle ilgileniyoruzdur

şu cümleleri seçimden önce kursa erden timurda tamam o zaman adayım derdi.

ne zaman ki başkanlık koltuğuna oturdu ve potansiyel tehlikeyi bertaraf etti şimdi konuşuyor.

burada hatalı kim ? tamamen erden timurda koyacaktın adaylığını olacaktı bitecekti.
Adayim demezdi.

misal ben smod olsaydım. ilk fırsatta admin adayıyım derdim.
gözüm varsa o mevkide neden korkayayım ki. alper admin vs doruk kapışması eğer seçim usulü üyeler oy verecekse hodri meydannn diye bağırırdım.

bu kadar transferi kim yaptı , kim ikna ettti ? kim sponsor oldu. bizim icardiyi alabilecek maddi gücümüz var mıydı Alperrr efendi diye bağırırdım platformlarda.

seçimi kaybersem de smodluktan affımı ister onursal üye olarak mutlu mesut yaşardım.

Okan buruk bizim için çok kıymetli bir teknik direktör Mourinho ile kıyaslamak çok saçma adam zaten 15 alan kariyerinin sonunda bir teknik direktör

Okan hoca genç ve zaten Galatasaraylı , bu kadar fazla zamı yanlış buluyorum çünkü bundan sonra maaşı 5 olacak belki de , e o zaman bir sonraki farklı hocaya ne teklif edeceksin kimse 3.5 dan az kabul etmez . Galatasaray tarihinin en fazla maaşlarından biri bu
Bakış açında haklısın ama şöyle düşün ,büyük ihtimalle tekliflerde gelmiştir "yok diyor ama" hocamızdan daha iyisini bulamayacağımız için jest yapalım demişlerdir. Bu devirde başarılı hoca " bu şekilde" oldukça zor elimizden gelenin en iyisini yapalım demişlerdir. Haklılık tarafın var asgari ücretin yerlerde süründüğü ülkede bizim için inanılmaz rakamlar ama piyasa arz talep bu, ki karşında bu sene 15m lik rakip var .Jokey klübünün yenisi kaça anlaştı henüz bilmiyoruz ama ..O nedenle helal olsun demekten başka bir söz demek bize düşmez diyelim.

Geri
Üst Alt