GSC Haber Okan Buruk: "Gol yedikten sonra panik yaptık"

Zarar veriyorsun. Oyuncular gününde olmazsa hiçsin

kardeşim zırvayı kes de istifanı ver

Dua et Osimhen bir an once donsun. Sen de sampiyonluk da gidici. Bu kadar is bilmezlik, biktirdin artik. Daha kac sampiyonluk lazim adam olman icin?

Eğer bir tane delikanlı yönetici varsa lobi mobi yapar yada mehmet agar devreye girsin ve fatih hocayı getirsin gidiyor lig bu travmayi ben kaldiramam.Bu sene avrupada basariliydik bir şey demiyorum ona ancak buradan olmaz abi

Lobiyi gerek yok terimi çağır gelir zaten. Şampiyon da yapar.

İddaa ediyorum ilk maçında renato 11 başlar öyle de korkusuzdur.

20 -25 dk oynandı lan golden sonra ne anlatıyon sen 1 şut yok 1.

yine berbat ötesi açıklamalar. Konuşmak için konuşuyor sürekli. Gemiyi limana yanaştıramayacak bu sefer öyle görünüyor bir şampiyonluğa mal olacak bunun ve takımının ciddiyetsizliği. Arda Turan dönemi başlamalı sezon sonu.

Bu konustukca ben deli oluyorum. Dursun baskan nerdesin yav? Dördüncü sampiyonlugu istiyorsan göreve cagiriyor.seni derhal toplamtiya girin ve okan buruku kovun.

Göztepe maçının ikinci yarısını izleyin maç 1-2 oldu 2-2 olacaktı tam 25 dakika bekledi o ara sane kaç tane hata yaptı kaç pas hatası yaptı adamı gene çıkaramadı ben trıbunde hem hocaya hem saneye bagıra çağıra bir hal oldum o an dedım satmış bunlar sampıyonlugu göz göre göre bu hatalar yapılmaz diye
Lemina atmasa o maç da gıdecektı

Golden sonra "eyvah gidiyor avantaj ve rahatlik" panigi ?

2 top yapan takim olsa 2yi de yiyecektik, direkten donen top var. Gecen hafta 1 metreden kacan gol var?

Şuna istatistikler futbol oynamıyor bu mallığı bırak diyecek bir insan evladı yok mu kulüpte abi.

hayatımızda ilk kez gol yedik çünkü

Golü yiyeceğimizi bizim evde maç izleyen 5 yaşındaki kız yeğenim bile anladı. Sen şok mu oldun golü yiyince? Göremedin mi? Anlayamadın mı? Önlem alamadın mı?

Okan harbiden hoca falan değilsin ya.

Okan Buruk: Bu maça çıkarken Barış’ın Göztepe performansı önemliydi, bu nedenle santrfor olarak başladı. 15 dakikalık bölümde Icardi’yi kullanmak istedik. O bölümde oyun biraz dağıldı. Orijinal santrforla oynamak farklı oluyor. Kanatlarda da eksiklerimiz var.

Osimhen’in olması, santrforlu oyun, Icardi’li oyun ve etrafındaki oyuncuların formda olması bizim için önemli. Önümüzde 1 hafta var, bunu çok iyi değerlendireceğiz. Dinlenme, nefes alma ve yeniden konsantre olma şansımız olacak. 2 puan öndeyiz ve bu avantajı koruyup artırarak devam edeceğiz. Oyuncularıma ve taraftarımıza çok inanıyorum. Onlar da bize çok inandı. Birlikte bu yollardan geçtik, şampiyonluklar yaşadık. Üç yıllık süreçte bunları da gördük; avantajları kaybettiğimiz dönemler de oldu.

Futbol bu, her zaman istediğinizi yapamıyorsunuz. Şimdi farklı bir dönem başlıyor ve bu dönemi en iyi şekilde kullanacağız.

Geri
Üst Alt