Okan Buruk: "Gomis, perşembe günü bundan sonra Galatasaray forması giymek istemediğini söyledi"

Gomis oynadığı son maçlarda hem bencillikleri hem de tüm şansları harcamasıyla oynamayı hak etmemişti açıkcası. Madem artık oynamayacağım diyor o zaman biz de son 2-3 aylık parasını da almaması lazım. Karşılıklı fesih edilsin kontratı.

Kapi orda.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Kendimi sırtımdan hançerlenmiş gibi hissettim konu başlığını okuduktan sonra. Şöyle bir şeyi en son bekleyeceğim adamlardan biriydi.

Maç öncesi millet Gomis'i gereğinden fazla yerin dibine sokuyor diye bir de bu hain'in bugün ilk 11 oynaması gerektiğini savunmuştum.

Allah senin belanı versin. 40 yaşına gelmişsin, ligin en önemli döneminde şu yaptığın olacak iş mi. Ceza vermezsiniz umarım ama yazmazsam içimde kalır. Ebenin şeyine kadar yolun var, siktir git hain herif.

KAHPE.

Kovun gitsin o zaman kendisi hocanin kararlarina saygi duymuyorsa 1 dakika kalmamali. Kendisine eder. Yas olmus 38 bu saatten sonra nerede oynamayi dusunuyorsa gitsin o zaman.
Fener'e gitsin koşa koşa hain herif.

Kucaklayarak alırlar Galatasaray'dan oyuncu kaptık diye.

Normalde bu durum açıklanmasaydı ıcerde bir şekilde halledilebilirdi. Çünkü takımın şampiyonluk virajına girdiği bir durumda maalesef bu adama ihtiyacımız var. Ancak şu saatten sonra Gomis defteri tamamen kapanmıştır. Anlaşılan adamı ikna etmeye çalışmışlar ama olmamış. Bu adam ikinci defa kulübü satıyor. Belki de şampiyon olamayacağız bu gereksiz olay yüzünden.

Çocukça ve bencil bir davranış. 38 yaşına gelmişsin, büyük ihtimalle sene sonu futbolu bırakacaksın zaten, kotu ayrılmaya ne gerek var ? Okan Hoca'ya kizmis veya kirilmis olabilirsin ama küstüm oynamıyorum demek hem profesyonelliğe aykırı hemde bu zamana kadar sana destek veren taraftara yapilmis bir terbiyesizlik.

İcardi 'nin attığı penaltıya daha fazla kızdım şimdi, alternatifi olmayınca laubalilik tavan!

lige gelmiş geçmiş en profesyonel oyunculardan biriydi benim için gomis. büyük şaşırttı böyle bir tavır alması. ligin sonu geliyor. yapılacak hainlik değildi

Çok yanlış yönetiliyoruz
Normalde bu durum açıklanmasaydı ıcerde bir şekilde halledilebilirdi. Çünkü takımın şampiyonluk virajına girdiği bir durumda maalesef bu adama ihtiyacımız var. Ancak şu saatten sonra Gomis defteri tamamen kapanmıştır. Anlaşılan adamı ikna etmeye çalışmışlar ama olmamış. Bu adam ikinci defa kulübü satıyor. Belki de şampiyon olamayacağız bu gereksiz olay yüzünden.
.

Okan Buruk: "Gomis'e son 7 maçta bizlerin ve Galatasaray taraftarının çok ihtiyacının olduğunu ve onun bizler için çok değerli olduğunu söyledim. Kendisi dün de birden antrenmana çıkmadı"

Oh antrenmanlara cikmamis yok artik.

Bunun sözleşmesi feshedilmemeli, oradan fazla fazla para koparmasın. Kadro dışı bırak tek başına antremana çıksın bakalım bunu kaldırabilecek mi.

Para cezasida verilsin, burasi Galatasaray.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Ne maaşı yav direkt yarın menajerini çağırıp ya fesih edersin yada fifaya gideriz diye tehdit edilmeli.
İyi anasını satayım ben trip atayım bir daha forma giymek istemiyorum diyeyim sonra oturduğum yerden paramı almaya devam edeyim.
Aslinda sözlesmesini yerine getirmediginden dolayi hakkimiz olmali

Okan Buruk: "Ben tekrar konuştum kendisiyle ama 'Kararım değişmeyecek' dedi."

Geri
Üst Alt