Okan Buruk: "Gomis, perşembe günü bundan sonra Galatasaray forması giymek istemediğini söyledi"

Diagne geldi aklıma. Her maç gevşek gevşek takılan adam, kankasının durumundan dolayı mı kariyerinin en dsiplinli, konsantre ve faydalı maçını oynadı acaba?!..Kendisini hiç böyle görmemiştim...
ben de şaşırdım bizdeyken adam akıllı kafa topu bile alamazdı

Bu herif ayrica takimin 2. kaptani.

Bir defa yas olmus 38, sen problem cikartan degil problem onleyici olmalisin. Cikar genclere iyi ornek olursun hedefimiz var eger bir problem varsa sezon sonu gidip yonetim ile konusursun. Ama bu bir daha oynamam diyor elindeki 2. kaptanligi da alinmali artik.

Bu karaktersizi belmas denen tarihin en kötü baskani mi getirmisti?

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Okan hocanın bunu medyaya yansıtması doğru mu sizce

Yav 1 sene geçmeden sizi ben şampiyon yaptım zam istiyorum diyen topçu ne kadar karakterli olabilirdi ki. Bir de gurur yapmışmış. Geçmişini bilmesek yiyeceğiz. Ayıp lan. 38 yaşındasın ve gencecik topçu oyuna girdi diye ne gurur yapıyorsun? Takıma abilik yapacağın yerde şu zamanda yaptığına bak.

Gomis girse maçı alırdık diyenler vardı. İcardi penaltıyı laubaliligine kaçırdı demek ki bu hain oynasa bilerek kacirirdi.

Okan hocanın bunu medyaya yansıtması doğru mu sizce
Artik yapacak birsey yoktu, cunku bir daha oynamam diyen herifi bundan sonraki maclarda da kadroya almayacagina gore basin bunu arastirip soracakti surekli 'Gomis nerede' diye. Habire sakat bahanesi veremezsin bacagi falan kopmadiysa.

Ligin başında sezonu kurtarıp belki de şampiyonluğun temelini atmış adam. Bu tavrının hiçbir mantıklı açıklamasını yapamıyorum. Şampiyon olup stattan alkışlarla uğurlanmak varken hem de. Profesyonel sözleşmenin gerekliliğini de geçtim. Değecek mi bu camianın sevgisini kaybetmeye? Yazık valla. Yolu açık olsun.

bence sadece yedeklikle olacak iş değil

sözleşme istemiştir

aboubakar olayı gibidir

Şimdi bu adamın ilk dönemindeki tr kupasında penaltı kaçırdığında sırıtışı aklıma geliyor. Maçı sattığına %100 emin oldum.

Parasını alamıyor denilen zamanda da ligde bok gibi oynuyordu ve gol atınca para işareti yapmıştı taraftara. Haberler kesinlikle doğruymuş.

Takım kaptanına bak. Demek ki İcardi yerine yıldız olmayan bir forvet olsa ortalığı karıştıracak gurur meselesi diye.

Sırf çok gol attı diye normal devam eden sözleşmesi varken zam isteyen adamı tekrar dünyada hiç topçu kalmamış gibi bitik haliyle getiren hain burak elmas sana öyle küfürler ediyorum ki anlatamam.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt