Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 13.425
- 7.271
- 1.298
Gördük senin gs sevgini gomis.Hadi ikile.Melonun tırnağı olamazsın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben de şaşırdım bizdeyken adam akıllı kafa topu bile alamazdıDiagne geldi aklıma. Her maç gevşek gevşek takılan adam, kankasının durumundan dolayı mı kariyerinin en dsiplinli, konsantre ve faydalı maçını oynadı acaba?!..Kendisini hiç böyle görmemiştim...
o şaban bizim maça özel böyle oynadı, topçu falan değilben de şaşırdım bizdeyken adam akıllı kafa topu bile alamazdı
doğru, taraftar böyle şeref yoksunu herifleri bağrına basıp götünü kaldırmayı bırakır artıkOkan hocanın bunu medyaya yansıtması doğru mu sizce
İş geri dönülmez noktaya gelmiş. Hoca istese de saklayamaz, geçiniz...Okan hocanın bunu medyaya yansıtması doğru mu sizce
Artik yapacak birsey yoktu, cunku bir daha oynamam diyen herifi bundan sonraki maclarda da kadroya almayacagina gore basin bunu arastirip soracakti surekli 'Gomis nerede' diye. Habire sakat bahanesi veremezsin bacagi falan kopmadiysa.Okan hocanın bunu medyaya yansıtması doğru mu sizce
hocadan önce haluk yürekli yazmış. hoca söylemese de yayılacaktı zaten.Okan hocanın bunu medyaya yansıtması doğru mu sizce
Ligin başında sezonu kurtarıp belki de şampiyonluğun temelini atmış adam. Bu tavrının hiçbir mantıklı açıklamasını yapamıyorum. Şampiyon olup stattan alkışlarla uğurlanmak varken hem de. Profesyonel sözleşmenin gerekliliğini de geçtim. Değecek mi bu camianın sevgisini kaybetmeye? Yazık valla. Yolu açık olsun.