Okan Buruk: "Gomis, perşembe günü bundan sonra Galatasaray forması giymek istemediğini söyledi"

okan hoca gayet samimi yaklaşmış lakin bu herif avrupada olsaydı şöyle mourinho tarzı bir hocaya denk gelseydı itin götüne sokar çıkarır medyada rezil rusva ederdi
ki fatih hocada benzerini yapabilirdi

Etkileşim manyağı bir herif malesef, daha Alanya maçına kadar 8 final maçımız kaldı desteğinizi bekliyoruz diye paylaşım yapıyordu. Profilde Metin Oktay pozu verdiği fotosu var. Sen kim Metin Oktayın tırnağı olmak kim, anca şekilcilik,bizim taraftarın duygularıyla oynayıp yönetime sövdürecekti yine aklı sıra. 2018 de yaptığı gibi. Taraftara şirin görün para önemli değil hareketi yapıp para için Arabistana git. Taraftar baskısıyla kulübe geri dön. Bu sefer de İcardi ilgiyi topladı diye kıskançlık yapıp ben küstüm de. Ulan kariyerinin sonuna gelmişsin para istiyorsan sene sonu gitcen zaten, mutsuzsan da 7
maç dayan şampiyon ol taraftarla güzel vedalaş. Güzel anıları da silip attın şimdi, he umrunda mı sanmıyorum. Şunu da gördük biten hikayelerden fayda gelmiyor ya da başka bir deyimle ex'ten next olmaz. 2.kez gelmeseydi güzel hatırlayacaktık şimdi lanet edeceğiz.

Okan hocanın bunu medyaya yansıtması doğru mu sizce
Bence kesinlikle doğru.

Taraftarın gerçeği öğrenme hakkı var böyle bir durumda. Adamın itin bir yerine sokulması lazım, bu derecede bir kahpeliğin üstü kapatılmamalı.

En kritik haftalarda takımını ve arkadaşkarını satana kahpe denir.

SON DAKİKA

🗣️ Bafetimbi Gomis:

“Maçtan sonra kendi adıma birçok iddia duydum, oldukça şaşırdım. Bu akşamki sonuçtan sorumlu olamam çünkü sahada değildim. Takımın kazandığı ve bensiz çok iyi gittiği birçok maçta olduğu gibi… Sırt ağrılarım var. Gerçek bu.
Geri kalan kısım ise soyunma odası konuşmaları; onları da seslendirmenin yeri burası ya da medya değil.
Çünkü Galatasaray’a ve takım arkadaşlarıma çok büyük saygım var. Takımın odaklanması gereken bir şampiyonluk ve kalan maçlar var. Konu ben ya da başka bir birey olamaz

SON DAKİKA

🗣️ Bafetimbi Gomis:

“Maçtan sonra kendi adıma birçok iddia duydum, oldukça şaşırdım. Bu akşamki sonuçtan sorumlu olamam çünkü sahada değildim. Takımın kazandığı ve bensiz çok iyi gittiği birçok maçta olduğu gibi… Sırt ağrılarım var. Gerçek bu.
Geri kalan kısım ise soyunma odası konuşmaları; onları da seslendirmenin yeri burası ya da medya değil.
Çünkü Galatasaray’a ve takım arkadaşlarıma çok büyük saygım var. Takımın odaklanması gereken bir şampiyonluk ve kalan maçlar var. Konu ben ya da başka bir birey olamaz
Yuvarlak yuvarlak konuşma ulan puşt

Kim yalan soyluyo ne oluyo

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yav sözleşme istemiş işte ilk defa yaptığı bir şey değil!! Neyse bırakalım bu işleri

Kişisel görüşüm Okan hoca bugün kü puan kaybıyla gündem değiştirmek için gomisi kullandı bu maçı alsaydık yine aynı açıklamayı yaparmıydı acaba

Ben sadece şunu anlatmak istiyorum maçı kazansaydık bu açıklamalar yapılırmıydı tamamen gündem değiştirmek için yapılan açıklamalar
Mecbur yapacaktı çünkü dedikodusu çıkmaya başlamıştı . Bugün olmasada yarın gün yüzüne çıkardı

ben bu aciklamalari yeni görüyorum. karaktersizlik yapmis. ilk yarida yapmis oldugun katkilar icin tskler. Gs kariyeri bitti.

Geri
Üst Alt