- 11 Aralık 2009
- 17.364
- 10.358
- 1.838
Götü büyük fena sıçtı!..Burnuma pis kokular geliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Götü büyük fena sıçtı!..Burnuma pis kokular geliyor
Bence kesinlikle doğru.Okan hocanın bunu medyaya yansıtması doğru mu sizce
Devre arası 1.5 yıllık teklif almıştı galiba başka yerden. Ona da bir tavır olabilir. Yine de haneye yazacak bir şampiyonluk varken köprüleri yakması çok saçma yav.bence sadece yedeklikle olacak iş değil
sözleşme istemiştir
aboubakar olayı gibidir
Doğru çünkü kalmış 7 maç. Oynatmadığı her maç basın bunu deşecekti. Sonradan patlayacağına ilk ağızdan hemen söylemesi doğru hareket.Okan hocanın bunu medyaya yansıtması doğru mu sizce
Yuvarlak yuvarlak konuşma ulan puştSON DAKİKA
Bafetimbi Gomis:
“Maçtan sonra kendi adıma birçok iddia duydum, oldukça şaşırdım. Bu akşamki sonuçtan sorumlu olamam çünkü sahada değildim. Takımın kazandığı ve bensiz çok iyi gittiği birçok maçta olduğu gibi… Sırt ağrılarım var. Gerçek bu.
Geri kalan kısım ise soyunma odası konuşmaları; onları da seslendirmenin yeri burası ya da medya değil.
Çünkü Galatasaray’a ve takım arkadaşlarıma çok büyük saygım var. Takımın odaklanması gereken bir şampiyonluk ve kalan maçlar var. Konu ben ya da başka bir birey olamaz
Kişisel görüşüm Okan hoca bugün kü puan kaybıyla gündem değiştirmek için gomisi kullandı bu maçı alsaydık yine aynı açıklamayı yaparmıydı acaba
Hoca yalan söylüyo ha?
Baskan da konuşmadı mi suan senin yaptığın tez boşa gittiİkisinden biri yalan söylüyor net ama kim onu bilemem
Baskan da konuşmadı mi suan senin yaptığın tez boşa gitti
Mecbur yapacaktı çünkü dedikodusu çıkmaya başlamıştı . Bugün olmasada yarın gün yüzüne çıkardıBen sadece şunu anlatmak istiyorum maçı kazansaydık bu açıklamalar yapılırmıydı tamamen gündem değiştirmek için yapılan açıklamalar