GSC Haber Okan Buruk: "Hakan Çalhanoğlu, her teknik adamın isteyeceği biri"

Hoca herkesi istiyorum dedi :asd:
Yönetime 2 senede çok kalkan oldu baktı böyle olmuyor ben yiyorum dayağı artık herkesi istiyorum moduna girdi anlaşılan. Bir de kendisine diğer seçenekler olmadı denilerek zorlanan adamları reddetmeyi ve bunun iletişimini taraftar bazında iyi yapması öğrenirse bu konuda da bir tık gelişmiş diyebiliriz.

bu takıma Hakan yakışır.Hakan,osi iyi kaleci ve bek de gelirse kimse kusura bakmasın fakat bu takımın kadro seviyesi cl için bile top 15lik bir seviyede olur artık.Premier ligdeki Arsenal,City,Liverpool ve Barça,Madrid,Psg harici çoğu takıma denk kadro oluyor.Hatta ileri gideyim şuan Serie a'da böyle kadro kalitesi olan takım yok.O sebeple hoca da bunun farkına varsın başarı gelsin.Muazzam kadromuz var çeyrek görmek zorunda bu takım demiyorum ama oyun olarak tatmin etmeli ve en kötü 1-2 aşama gitmeliyiz

Okan Buruk: "Şampiyonlar Ligi bizim için çok önemli. Şampiyonlar Ligi heyecanlıyız.Şampiyonlar Ligi'nde gücümüzü göstereceğiz. Hedef, Avrupa'da da taraftarın yüzünü güldürmek. Bayern Münih maçlarını kaybettik ama oyun olarak çok mutlu olduk. Oyun gücümüzü ortaya koyup, bu maçları kazanacağımızı düşünüyorum."
Hala 2 sene öncesinin maçlarını konuşuyor. 2 maçta 1 puan dahi alamadık, yemişim oyun gücünü

Hoca hala bu kafadaysa bu senede yalan Avrupa. Osimhen dahil her parayı boşuna harcatacak yine

Hoca eğer ki Orkun'u biracık istemiş olsaydın şu an sarı kırmızı çubukluyu giymişti.

Hakanı bende seviyorum ama aralarında neredeyse 10 yaş var.

yine de ikimizinde ortak görüşü Osimhen > Kaleci ve > Hakan/Orkun/İlkay gibi fırsat transferler..

Hoca Özetle zaniolodan bi bok olmaz ,sepetleyecek bir keriz arıyoruz demiş

Hakki adamin. 3 senedir bir seyler yaratiyor
Yok kaan sol bek sag bek dos
Yok berkan kerem d. Stoper
Baris her yerde
Sallai sag bek

Bu ne yav
Saçma sapan konuşma ya ondan önce 30 milyon euroluk kadrolarla oynuyordun

Taş gibi kadrolar vardı elinde

O bok attığın Berkanla Kaan, ligde oynadığın takımların 2-3ü hariç hepsinde 11 oynar

Saçma sapan konuşma ya ondan önce 30 milyon euroluk kadrolarla oynuyordun

Taş gibi kadrolar vardı elinde

O bok attığın Berkanla Kaan, ligde oynadığın takımların 2-3ü hariç hepsinde 11 oynar
Ben kaana bok atmiyorum ki, belki de forumda Kaani begenen 2-3 kişiden biriyimdir

Demek istedigim Adam habire bir seyler uydurmaya mecbur kilindi

Kadromuzu korumak çok önemli özellikle yerli oyuncuları
Ve mutlaka ortasaha geniş olmalı elimizde sadece 3 oyuncu var göbekte bunu 4 yapmaliyiz

Ben kaana bok atmiyorum ki, belki de forumda Kaani begenen 2-3 kişiden biriyimdir

Demek istedigim Adam habire bir seyler uydurmaya mecbur kilindi
Sezon içerisinde o kadar olur. Geniş kadrolar verdik her sene, sadece ikinci sene net bir orta saha sorunu vardı Dombele yüzünden.

Bu sene sezon başında herkesi göndermemizi de o istedi üstüne devre arası 6 adam aldın.

Burada eleştirilecek nokta öncelikleri alamamak, şu anda da bunu yapacaklarının garantisi yok.

Buna rağmen hocaya verilen imkanlar tarihteki en büyük imkanlar, öyle yokluktayız diyemeyiz Prag ve Alkmaar maçlarındaki şanssız kadrolardan dolayı.

Sezon içerisinde o kadar olur. Geniş kadrolar verdik her sene, sadece ikinci sene net bir orta saha sorunu vardı Dombele yüzünden.

Bu sene sezon başında herkesi göndermemizi de o istedi üstüne devre arası 6 adam aldın.

Burada eleştirilecek nokta öncelikleri alamamak, şu anda da bunu yapacaklarının garantisi yok.

Buna rağmen hocaya verilen imkanlar tarihteki en büyük imkanlar, öyle yokluktayız diyemeyiz Prag ve Alkmaar maçlarındaki şanssız kadrolardan dolayı.
Yok imkansizlik degil tabi dedigin gibi sanssizlik.
Ama diger dönemlerle kiyaslamak da dogru degil bence, neticede büyüme orani var. Tabiki ne kadar saglikli gidiyor her sey bilemeyiz

Geri
Üst Alt