Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.126
- 25.459
- 3.183
Recep'e mi yazdınHocam adamsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Recep'e mi yazdınHocam adamsın
ne biliyim tarzı hoşuma gitmiyor hareketli topçuları sevdiğimden olsa gerek gelirse mecbur desteklicezSenin hakana bu kadar kıl olma durumu nereden geliyor rtaş yav![]()
Yönetime 2 senede çok kalkan oldu baktı böyle olmuyor ben yiyorum dayağı artık herkesi istiyorum moduna girdi anlaşılan. Bir de kendisine diğer seçenekler olmadı denilerek zorlanan adamları reddetmeyi ve bunun iletişimini taraftar bazında iyi yapması öğrenirse bu konuda da bir tık gelişmiş diyebiliriz.Hoca herkesi istiyorum dedi![]()
Hala 2 sene öncesinin maçlarını konuşuyor. 2 maçta 1 puan dahi alamadık, yemişim oyun gücünüOkan Buruk: "Şampiyonlar Ligi bizim için çok önemli. Şampiyonlar Ligi heyecanlıyız.Şampiyonlar Ligi'nde gücümüzü göstereceğiz. Hedef, Avrupa'da da taraftarın yüzünü güldürmek. Bayern Münih maçlarını kaybettik ama oyun olarak çok mutlu olduk. Oyun gücümüzü ortaya koyup, bu maçları kazanacağımızı düşünüyorum."
Hakki adamin. 3 senedir bir seyler yaratiyorHoca herkesi istiyorum dedi![]()
Saçma sapan konuşma ya ondan önce 30 milyon euroluk kadrolarla oynuyordunHakki adamin. 3 senedir bir seyler yaratiyor
Yok kaan sol bek sag bek dos
Yok berkan kerem d. Stoper
Baris her yerde
Sallai sag bek
Bu ne yav
Aynı şekilde Morata da yoğun milli maç oynamıştı 15'inde gelecek.
Ben kaana bok atmiyorum ki, belki de forumda Kaani begenen 2-3 kişiden biriyimdirSaçma sapan konuşma ya ondan önce 30 milyon euroluk kadrolarla oynuyordun
Taş gibi kadrolar vardı elinde
O bok attığın Berkanla Kaan, ligde oynadığın takımların 2-3ü hariç hepsinde 11 oynar
Sezon içerisinde o kadar olur. Geniş kadrolar verdik her sene, sadece ikinci sene net bir orta saha sorunu vardı Dombele yüzünden.Ben kaana bok atmiyorum ki, belki de forumda Kaani begenen 2-3 kişiden biriyimdir
Demek istedigim Adam habire bir seyler uydurmaya mecbur kilindi
defolacakgöndertme sakın ha o herifi @hoca
İsmini ne zmn degiseceksin dostumdefolacak
Yok imkansizlik degil tabi dedigin gibi sanssizlik.Sezon içerisinde o kadar olur. Geniş kadrolar verdik her sene, sadece ikinci sene net bir orta saha sorunu vardı Dombele yüzünden.
Bu sene sezon başında herkesi göndermemizi de o istedi üstüne devre arası 6 adam aldın.
Burada eleştirilecek nokta öncelikleri alamamak, şu anda da bunu yapacaklarının garantisi yok.
Buna rağmen hocaya verilen imkanlar tarihteki en büyük imkanlar, öyle yokluktayız diyemeyiz Prag ve Alkmaar maçlarındaki şanssız kadrolardan dolayı.