Okan Buruk: “Hem bütçe olarak, hem de oyuncu kalitesi olarak CL'de bize hizmet edecek oyuncular almalıyız"

Bi tık geç kalmadın mı kardeş? Cl yüzü görmeyen kuşlar bile kadro kurdu.

Önce gruplara kalalım sonra takım kurarız kafası nedir?

Molde’nin hocasından bi şeyler öğrensen keşke.

Biliyordum böyle açıklama yapacağını
Gidici hoca emareleri göstermeye başladı
Çalışarak olmuyorsa değişerek olurdan ne farkı var
Çünkü olayın nerde olduğunu göremiyor
Takımda taktik yok, önde bas kaparsak atarız
Kapamazsak daha kaliteli oyuncular lazım
Rakip kapanırsa daha kaliteli oyuncular lazım

Moldeye kıyasla gayet de süper kaliteli oyuncularımız var
Ama bunları da böyle böyle diyerek yiyecek, taraftarın önüne atacak
Umarım değişiklik mümkün mertebe erken olur

Daha sezonun başı bu kadar yangın nedir anlamıyorum
Biraz da biz kötü oynayıp kazanalım, ki kötü oynamadık abartılacak kadar, Molde ciddi fizik gücüne sahipti
Bis FB BJK gibi kendi liglerinin 4-5-6.ları ile oynamadık şampiyonlarla oynadık ciddi fark var arada.
Hocamıza bahane buluyorsun falan demiş herkes de 6G 2B var 8 maçta 1i derbi 6sı avrupa maçı neyin bahanesini bulsun sanki yenildik.
Son sayeye kadar maçı bırakmamamız sayesinde son dakika golleri atıyoruz. Tamam şans da var eyvallah da biraz da bizde olsun şans. Bir şekilde kazandık.
Aynı durumda FB olsa şimdi herkes övüyordu.
Biraz sabır biraz destek olalım hocamıza, eleştriden ziyade gömmeyr başlamış herkes, vasat sevmiyoruz anladık da bu boyut artık snalık oluyor.

Hocayı ne kadar erken değiştirirsen o kadar çok şansımız olur, kendisinin bu yıl batıracağı çok bariz belli

isin aci kismi kendisi de normal bir taraftardan daha fazla bilgili degil gibi

hani surdan akli basinda birini takimin basina gecirin asagi yukari bu oyunu oynatir ve maclardan sonra böyle bahaneler üretirdi

takima bir sey katamiyor ve bunu fazlasiyla görüyorsun

isin aci kismi kendisi de normal bir taraftardan daha fazla bilgili degil gibi

hani surdan akli basinda birini takimin basina gecirin asagi yukari bu oyunu oynatir ve maclardan sonra böyle bahaneler üretirdi

takima bir sey katamiyor ve bunu fazlasiyla görüyorsun
Jesus uçuyor

Playofftan bilmem kaç senedir gruplara kalan olmadı da bomboş bir argüman. Yıllardır şampiyon direk gidiyordu. 2. olan kalburüstü takımlarla eleme oynuyordu bu sene durum farklı
rangers
braga
psv
marsilya

bu 4 takimdan 2sini elememiz gerekecekti.

Hocayı ne kadar erken değiştirirsen o kadar çok şansımız olur, kendisinin bu yıl batıracağı çok bariz belli
Ana sorun kadro planlaması yanlış, şu ortasahayla Guardioloyu getir adam kanser olur. Ortasahada koşan, kaliteli tek adam var. Ne yapacak tek Toreraylamı oynaayacak başka hoca. Geçen yılda iyi değildi ortasaha ama Sergio bir dönem idare etti, gerektiğinde Rasitsa ortasaha gibi oynyordu. Şimdi general çok koşan yok kadro karman çorban oldu.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

demirbay a 90 dk sabredip berkan ı 90 da oyuna almak nedir dostum

fakat her şeyden bağımsız,

şu açıklamaları TERİM yapsa, istifa başlıkları açılmıştı.

Demirbay ya hiç araştırılmadan alınmış yada parladığı döneme döneceği inancı aşırı baskın gelmiş. Aynı profilden vardı bir tane zaten. Bizim olayın yalnızca transferle falan çözüleceğini düşünmüyorum. Baştan aşağı bi silkeleyip kendilerine getirmek lazım takımı. Şampiyon takımın dün yürümeye mecali yoktu. Moldeyi futbol şansı ile geçtik üzücü.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Transfer iyi hoş da hocam dün ikinci yarıda rakip artık orta sahamızı yürüyerek geçmeye başladığında ve tur gidiyorum diye bağırırken yine değişikliklerde geç kaldın.
Şansımız yaver gitmese havluyu atmıştık

evet mesala kerem aktürkoğlu ve mertens sıfır katkı ama nedense 70 e kadar sahalardaydılar hocam
ilk macta'da ayni hatayi yapti. devre arasi oyuncu degistir. görüyorsun iyi gitmiyor.

gol yemeden degistirmiyor. gol geliyorum diyor ama kendisi sok'ta galiba o an.

belki yanina iyi bir yardimci lazim.

Çok iyi bir 8 numara her şeyi değiştirir takıma sınıf atlatacak birini istiyoruz

Geri
Üst Alt