Okan Buruk: “Hem bütçe olarak, hem de oyuncu kalitesi olarak CL'de bize hizmet edecek oyuncular almalıyız"

Hala forvet arkası mı istiyor :asd: :asd:

Neyse bari Spertsyan olsa o isim

Serdar Kelleci: "Kafanızdaki 8 numara tipinde delip geçen, blok kıran mı yoksa pasör orta saha mı var? Ndombele, Fofana tarzı mı yoksa pasör mü?"

Okan Buruk: "Direkt 8 numara değil de forvet arkasını da oynayabilecek, mücadele gücü yüksek, ayağı düzgün oyuncu bakıyoruz."

O profil yok ki suan piyasada

Ya sen moldeyi durduramadın iki maçta bala şansa gol attın da geçtik adam gibi pozisyona giremedik ya iki maçta

Utanıp sıkılmadan cl ml deyip durma yav güzelim gece kabusa döndü sayende

Biz mi cl ye girdik cl mi bize girdi bu gece hala emin değiliz

Serdar Kelleci: "Kafanızdaki 8 numara tipinde delip geçen, blok kıran mı yoksa pasör orta saha mı var? Ndombele, Fofana tarzı mı yoksa pasör mü?"

Okan Buruk: "Direkt 8 numara değil de forvet arkasını da oynayabilecek, mücadele gücü yüksek, ayağı düzgün oyuncu bakıyoruz."
Hoca, Molde' nin osurttuğu takımı defansif yönden gayet yeterli buluyor anlaşılan. Ne desem bilemedim, ben desem ne olacak?!..

Hoca bunun orta saha olanını arıyor sanıyorum.

Hala şampiyonluk gecesi bindiğin İcardi nin sırtındasın Okan hoca.Yat kal dua ette seni sırtından atmasın

Öyle biri kim ki yav bence burada saçmalıyor ikisini birden istiyor forvet arkası oynayan adam 8 oynayamaz ki tam verimli hem 8 hem 10 özellikli çok az isim aklıma geliyor onlarda çok uçuk zaten kdb falan

Aşırı bahane üretmeye başladı Fatih hocamın son dönemi gibi.

Hiç hayra alamet değil.

Aşırı boş beleş bir muhabbet

Zaten Şampiyonlar Ligi ön elemeleri iki farklı etaptan oluşuyor

Lig şampiyonları kendi aralarında oynuyorlar. Bu etap baya kolay oluyor

Bu etabı oynayan son 15 yılda kaç ekip var bakalım:

2008'de Biz oynadık ve Steaua Bükreş'e elendik, Fener Partizan'ı yenip gruplara kaldı
2022'de Trabzon oynadı ve Kopenhag'a elendi
Bu sene biz oynadık ve CL'ye katıldık

Bunun başarı gibi lanse edilmesi kadar büyük bir rezalet yok. Daha geçmişe gidelim

94'te biz ön eleme oynayıp CL'ye kalmışız
95'te Bjk Rosenborg'a elenmiş
96'da Fener Maccabi'yi eleyip CL'ye kalmış
97'de hem biz hem Bjk CL'ye kalmış
98'de Grasshopper'ı eleyip CL'ye kalmışız
99'da Rapid Wien'i eleyip CL'ye kalmışız
2000'de hem biz hem Bjk CL'ye katılmış
2001'de Levski'yi yenip CL'ye kalmışız
2006'da Boleslav'ı eleyip CL'ye kalmışız
2007'de Fener Anderlecht'i eleyip katılmış

Yani totalde şampiyonlar arasında 1992'den beri şampiyon olup ön eleme turu oynayan 10 takım CL'ye kalmış, 3 takım elenmiş

Şampiyon olmayıp katılan takımlar da olmuş ki esas başarı budur, çünkü eskiden 5 büyük ligden takım gelebiliyordu o etaplarda
Trabzon Kopenhag'a elendi, Fener savaşta olan Kiev'e elendi bu iki takımda Molde gibi hazır takımlar değil ve Molde'den kötüydüler.

Trabzon Kopenhag'a elendi, Fener savaşta olan Kiev'e elendi bu iki takımda Molde gibi hazır takımlar değil ve Molde'den kötüydüler.
Yazdım zaten

Konumuz ne

Lig şampiyonunun oynadığı ön elemeler

Başarı yüzdesi neymiş. 10/13 yani 76%

Ben buna başarı demem. Aklımızla alay etmesinler

Asıl CL'ye gidememek büyük başarısızlık olurdu

İcardi inşallah bel fıtığı olmamıştır 3 ay çöpe gider

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt