Okan Buruk: “Hem bütçe olarak, hem de oyuncu kalitesi olarak CL'de bize hizmet edecek oyuncular almalıyız"

Iyi almasin icardiyi pamuklara sarsin zanioloda yok icardi Allah korusun 4 5 mac kacirsa yerle bir oluruz gecen sene adam uc mac kotu oynadi zar zor kazanabildik santrafor stoper ve bir orta saha almak lazim
8 numara ve stoper istermis, belki gidenler olursa ona gore baska transferde olabilir. Forvet oyuncusu yok orada Icardi, Bakambu, Halil ve Mertens varmis.

İki maçta da futbol olarak sahayı bize dar eden Molde FK'nın bütçesi 25,80m.

Adsız.webp

4. Ft dönemine geri döndük resmen yav
Ben takım içi sorunlardan da rahatsızım. Her hafta bir topcumuz tepki gösteriyor maç içi ve sonunda. Dubois, Kerem, Zaha, herkes tepki gösteriyor. Tepki gostermeyenlerde de oyunsal bı tepki var gibi. Sergio yok takımda. Mico yok. Zaniolo 2 hafta takımda yok (gitmeden önce) ama açıklamada yok. Noluyor ne bitiyor bu takımda? 12 transfer belki daha fazla yapıldı, ana takım korundu Raşid dışında, ama takım rezalet. Hocanin ofsaytlarini sayamiyorum, kendiside çok afaki tedirgin ve çözümü yok gibi

8 numara ve stoper istermis, belki gidenler olursa ona gore baska transferde olabilir. Forvet oyuncusu yok orada Icardi, Bakambu, Halil ve Mertens varmis.
Halili saymiyorum mertens bu yasinda bu fizikle forvette ne yapacakmis ?

Bakambu hali goruntusu cok kotu
Tek forvetimiz var oda icardi
Icardi olmasa Baris biraz baskada yok mertensi yollayip forvet alirdim net

Şu takima nasıl 2 orta saha alınmıyor akıl alır gibi degil. İnşallah yönetim bu hocaya göre transfer yapmaz

Şu takima nasıl 2 orta saha alınmıyor akıl alır gibi degil. İnşallah yönetim bu hocaya göre transfer yapmaz
Kontenjan yok Bariscim 2 orta sahayi alinca nasil bir takim planlamasi dusunuyorsun? Sergio ve Midtsjo gitse anca alinir 2 orta saha. Sadece Midtsjo'nun gittigi bir senaryoda olmuyor o dedigin.

Okan Buruk: Elimizde net bir isim yok. (8 numara transferi hakkında konuşuyor.)

Hiç transfer yapılmamış olsaydı bile, bu denli aciz görüntü sergilememeliydi bu takım...

Transferler ve şu an oynayamayanlar da takıma katılsa bile UCL grubunda rencide edici skorlar alma ihtimali hiç uzak değil maalesef. Hocada bunun tedirginliğini seziyorum...

Kontenjan yok Bariscim 2 orta sahayi alinca nasil bir takim planlamasi dusunuyorsun? Sergio ve Midtsjo gitse anca alinir 2 orta saha. Sadece Midtsjo'nun gittigi bir senaryoda olmuyor o dedigin.
Oliviera gitsin zaten gonderemiyorlarsa yazik

Okan Buruk: Elimizde net bir isim yok. (8 numara transferi hakkında konuşuyor.)
Ya hocaya büyük tembih etmisler aman sen hemen isim veriyorsun boku yiyoruz diye ya da bu iş doğrudur menajerler yarın yağlı bir liste getirir önümüze canımızı ve totomuzu az acitacak olani seçeriz

Şampiyon yapmış, Öyle böyle CL'ye gitmişiz ama hala takımı ve hocayı geliştirecek eleştiriler yerine aşağılamalar. Hocanın çoğu açıklamalarına katılıyorum. Molde uzun süredir birlikte oynayan, oyun ezberleri tam olarak oturmuş ve liglerinin ortası olduğu için fizik olarakta daha hazır bir takım bu doğru. Hocam senin ise hataların oyuncu değişikliklerinde geç kalman, bu konuda daha cesur olmalısın bu maç özelinde sen de stresten hatalar yaptın oyuncularda da ciddi bir stres vardı bunu yönetemedin. Ekibin geçen seneye göre daha güçsüz ekibine ekleme yapman lazım rakip analizlerinde Volz'un iyi bir katkısı vardı günümüzde TD kadar ekibi de etkili oluyor. Okan hocam seninde kendine gelmen ve silkelenmen gerek artık CL'ye de aldık o streste bitti.

Son düzenleme:
"15 yıldır kimse eleme turlarından Şampiyonlar Ligi'ne girememişti."
Aşırı boş beleş bir muhabbet

Zaten Şampiyonlar Ligi ön elemeleri iki farklı etaptan oluşuyor

Lig şampiyonları kendi aralarında oynuyorlar. Bu etap baya kolay oluyor

Bu etabı oynayan son 15 yılda kaç ekip var bakalım:

2008'de Biz oynadık ve Steaua Bükreş'e elendik, Fener Partizan'ı yenip gruplara kaldı
2022'de Trabzon oynadı ve Kopenhag'a elendi
Bu sene biz oynadık ve CL'ye katıldık

Bunun başarı gibi lanse edilmesi kadar büyük bir rezalet yok. Daha geçmişe gidelim

94'te biz ön eleme oynayıp CL'ye kalmışız
95'te Bjk Rosenborg'a elenmiş
96'da Fener Maccabi'yi eleyip CL'ye kalmış
97'de hem biz hem Bjk CL'ye kalmış
98'de Grasshopper'ı eleyip CL'ye kalmışız
99'da Rapid Wien'i eleyip CL'ye kalmışız
2000'de hem biz hem Bjk CL'ye katılmış
2001'de Levski'yi yenip CL'ye kalmışız
2006'da Boleslav'ı eleyip CL'ye kalmışız
2007'de Fener Anderlecht'i eleyip katılmış

Yani totalde şampiyonlar arasında 1992'den beri şampiyon olup ön eleme turu oynayan 10 takım CL'ye kalmış, 3 takım elenmiş

Şampiyon olmayıp katılan takımlar da olmuş ki esas başarı budur, çünkü eskiden 5 büyük ligden takım gelebiliyordu o etaplarda

Serdar Kelleci: "Kafanızdaki 8 numara tipinde delip geçen, blok kıran mı yoksa pasör orta saha mı var? Ndombele, Fofana tarzı mı yoksa pasör mü?"

Okan Buruk: "Direkt 8 numara değil de forvet arkasını da oynayabilecek, mücadele gücü yüksek, ayağı düzgün oyuncu bakıyoruz."

Geri
Üst Alt