Okan Buruk: “Hem bütçe olarak, hem de oyuncu kalitesi olarak CL'de bize hizmet edecek oyuncular almalıyız"

Ya abi hadi. Bizden daha iyi yerde izliyorsun maçı. Tek bir etkin yok. Elinde muazzam oyuncular var. Fark yaratamıyorsan bırakacaksın. Burası Galatasaray. Başka takımlara benzemez.

bugünkü molde'ye karşı daha iyi 11 çıkartabilecek onbinlerce fm çalışanı istihdam bekliyor

Molde bizden güçlü rakipse girmeseydik hiç şampiyonlar ligine.

Rakip kaleyi gördük mü hocam

Neyse ramos Felix talisca sazonov bellegarde de Paul verratti

Gelince gerçek gsyi görcez.

IMG_7461.jpeg

Şöyle bir savaş verdik resmen

Yakinda tartisilmaya baslar bu oyun boyle iki uc mac daha devam etsin gorucem molde kim lan molde kimde kuvvetliymis

Niye gittin CL ne city bayern cikinca ne diyeceksin moldeye kuvvetli diyen sahaya cikmasin bu topla CL de sifir ceker cikariz

Okan Buruk:

"2 maçın hikayesi de bizim için muhteşem değildi oyun olarak. Ama belirli yerlerde belirli işleri iyi yaptık. Çok iyi bir rakibe karşı oynadık. Rakip çok kuvvetliydi"

"Top bizdeyken 5-3-2 beklediler. Devre arasında oyuncularıma topun bizde kalması gerektiğini söyledim. Golü yedikten sonra birçok pozisyon geldi."

"15 yıldır kimse eleme turlarından Şampiyonlar Ligi'ne girememişti."

"Bazı oyuncular hiç kendi kalitelerini ortaya koyamadı. . Rakip kalede doğru işler yapabilsek işimiz daha kolay olacaktı."

ilk 3 cümle - Dominic Torrent cümlesi gibi - son cümle doğruluk payı var ama özeleştiride yapman lazım hoca.

İcardi neredeyse dili dışarda kaldı , göz çevreleri karardı adamın (ilk maçtada röportaja geldiğinde de yorgunluğu çok belliydi)- her maç ona yüklenemezsin , full oyunda tutmazsın tedirginliğin yüzünden.

Evet kuvvetliler. Öte yandan kendi liglerinde 19 hafta geçti ve ilk 3'te değiller.

Evet hoca rakip baya kuvvetliydi.Peki bizim oyuncularimiz neden bu kadar gerebikti yeni transferler hazir degil ne zaman hazir.olcaksa artik peki gecen seneden olan adamlar neden geberik butcesi icardinin maasi kadar olan takim 180 dakika ozellikle hucum organiyasonlariyla resmen bizi rezil etti ne bi oyun plani var ne rakip analizin var ne oyuna mudahalen var en rezaletide hucum edememek ben omru hayatimda bu kadar hucum edemeyen bi takim gormedim bu hic biseyle aciklanamaz

Sana göre bu rakip ÇOK kuvvetliyse, CL'deki rakiplere karşı napcaz biz hocam?.. hedef felan diyorduk?

Geri
Üst Alt