- 2 Temmuz 2011
- 137.418
- 58.501
- 5.488
7 olur o sayı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence de yerli de olduğu için ilkay olur en kötü enciso-hiç izlemedim neredeyse- gibi biri bile 2002+ için denense olur yani.Rodop falan kaleci+stoper diyince ben ümitsizleşmiştim ama yine de 4 oyuncu kesin lazım , özellikle ben kaleciden bile fazla orta saha istiyorum.Sara'yla olmaz10 numara isteniyor her türlü, fırsat transferi gibi. En kötü ilkay denenmeli ve alınmalı yahut DK oynamk isteyen ama takımında yeterince şans bulamayan birisi kiralanmalı.
Okan Buruk’un net bir özelliği var biz neyi eksik görüyorsak o da o eksiğin farkında oluyor. Sadece geçen sene orta saha konusunda net bir ayrışma oldu ama taraftarın beklentisi noktasına gelindi orada da.vallla ben orta saha isteyeceğini sanmıyordum ama haklı çıktın hoca bu ihtiyacın farkına varmış sanırım
Galatasaray Avrupa'dan elenirken Lig'de şampiyonluk yarışında daha rahat olacaz diye seviniyodutelefondan bjk maçını izliyor çaktırmadan @Murat Durmaz
ben banko 4 transfer diye düşünüyorum ki hoca gerçekten belliki bu sene avrupada başarısızlık olursa ciddi manada sorgulanacapını farketmiş bunun içinde eksikleri söyledi kaleci sağ bek stoper orta saha kesin gelir gibiGeçen programda ne dediyse aynısını diyor işte. Osimhen harici kaleci ve stoper-sağ bek (olursa ikisi birden oynayabilen) demişti.
2 transfer yapar, son haftaya orta saha fırsatı bekleriz.
fırsat beklenir ama os işi kesin olmalı.Geçen sene mesela son gün akıllarına gelip chukwuemeka kovadılar , olmayınca kimseyi almadık.Alternatif belirleyip oraya kesin birini alacağız olarak çıkmamız lazım yola.Biri olursa olur olmazsa olmaz gibi değilGeçen programda ne dediyse aynısını diyor işte. Osimhen harici kaleci ve stoper-sağ bek (olursa ikisi birden oynayabilen) demişti.
2 transfer yapar, son haftaya orta saha fırsatı bekleriz.
Okan Buruk: "Osimhen ve Sane'yi aldık. İki takviye daha yaptıktan sonra Şampiyonlar Ligi'nde üst turlara gidebileceğimizi düşünüyorum."