- 6 Eylül 2014
- 94.250
- 65.017
- 4.608
Bu sene geçmez sato abison sezonu gsde muht
1 yahut yarım sezon daha sabır edecez mecbur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sene geçmez sato abison sezonu gsde muht
1 yahut yarım sezon daha sabır edecez mecbur
Ahaha rezil herif. Senin de sonun gelecek. Az kaldı
sakinim abi ben sinirlenmem kolay kolay zatenNedimcim sakin ol
Yani baskıyı kırabilecek adamın yok ki, olsa da bu kafada oynayacaksak işimiz iş. Şu açıklama beni transfersizlikten daha çok korkuttuOkan Buruk: "Osimhen gibi bir oyuncunuz olduğunda daha fazla uzun top oynarsınız. Böyle devamlı Osimhen'e uzun top oynayan bir takım değiliz. Ama oyun içerisinde onu ceza sahasında topla buluşturmak çok önemli. Oyun içerisinde baskı geldikten sonra zaman zaman rakip ön alan baskısını iyi yapınca Osimhen'i orada kullanıyoruz."
100 kere yazdık. Kendini geliştiremeyen kibirli ders almam veririm diyen bir hoca. Kadro kalitesi ve rakiplerin zayıf olmasından dolayı şampiyon oluyor.bu mu yani
ne yaptı bu adam da bu kadar kinlendin
4 sene şampiyonluktan mı etti
Borcunu odememistir daha singo gibi. Kim alacak okani Allah aşkına? Fırsat bulduğunda nasıl kaçtığını zamanında ogrendik.Okan'i takdir ediyorum. 5. senesi ve takimin basinda hala, gidebilirdi ve kalmayi secti. Ya da gecen sene sonunda yonetime sunlari almazsaniz ben giderim resti de cekebilirdi. Oyle ya da boyle 4 senenin sampiyonu. Bu yapici tavirlarini takdir ediyorum ama fazla uysal davraniyor. Arada dis gostermesi lazim.