GSC Haber Okan Buruk: "Hiç merak etmesinler, eksiklerimizi tamamlayacağız"

Okan Buruk: "Osimhen gibi bir oyuncunuz olduğunda daha fazla uzun top oynarsınız. Böyle devamlı Osimhen'e uzun top oynayan bir takım değiliz. Ama oyun içerisinde onu ceza sahasında topla buluşturmak çok önemli. Oyun içerisinde baskı geldikten sonra zaman zaman rakip ön alan baskısını iyi yapınca Osimhen'i orada kullanıyoruz."
Yani baskıyı kırabilecek adamın yok ki, olsa da bu kafada oynayacaksak işimiz iş. Şu açıklama beni transfersizlikten daha çok korkuttu

bu mu yani

ne yaptı bu adam da bu kadar kinlendin

4 sene şampiyonluktan mı etti
100 kere yazdık. Kendini geliştiremeyen kibirli ders almam veririm diyen bir hoca. Kadro kalitesi ve rakiplerin zayıf olmasından dolayı şampiyon oluyor.

3 maçta 9 gol yedi. Adam çıkmış hâlâ hazır değiliz diyor. Haftaya hazır mı olacağız sanki? Transfer şart yönetime laf soyleyemiyor koltuk sevdasından dolayı.

Okan'i takdir ediyorum. 5. senesi ve takimin basinda hala, gidebilirdi ve kalmayi secti. Ya da gecen sene sonunda yonetime sunlari almazsaniz ben giderim resti de cekebilirdi. Oyle ya da boyle 4 senenin sampiyonu. Bu yapici tavirlarini takdir ediyorum ama fazla uysal davraniyor. Arada dis gostermesi lazim.

Evet çok iyi kadromuz var
Kocaeli Samsun Konya Trabzon gibi deplasmanlarda top oynamadan rezil olduk.

Sen iyi kadrona güven bakalım göreceğiz

Osimhen olmasa ligde ilk 3'e bile giremeyiz ama hoca bunun farkında değil sanırım.

Hep iyi olduğunu düşündüğüne mi yanarsın, güçlü maçları sadece içeride oynadığına mı yanarsın, aldığı oyuncuları hep iyi kullandığını sandığına mı yanarsın, 10 numara kanat 2 defans ve Orta saha lazım olduğunu anlamadığına mı yanarsın. Hangi birine yanarsın

Okan'i takdir ediyorum. 5. senesi ve takimin basinda hala, gidebilirdi ve kalmayi secti. Ya da gecen sene sonunda yonetime sunlari almazsaniz ben giderim resti de cekebilirdi. Oyle ya da boyle 4 senenin sampiyonu. Bu yapici tavirlarini takdir ediyorum ama fazla uysal davraniyor. Arada dis gostermesi lazim.
Borcunu odememistir daha singo gibi. Kim alacak okani Allah aşkına? Fırsat bulduğunda nasıl kaçtığını zamanında ogrendik.

Ayrıca, 4 senedir eksik tamamlayacak güya..

1000060563.webp

Su modu ne zaman gorsem icim karariyor.

gemiyi adriana limanina yanastiralim yavastan

Seninde parmağın var maval okuma. 5 milyona topçu çıkaramıyor musun Fransa 2 den falan. Hiç mi yerli yok ligte verim alacağın. Abi her pozisyona 50 milyon harcayalım istiyorsun. Deli paralar bunlar

Geri
Üst Alt