- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
Ailecek ordalar.arkadasinin doğumgününü kutladilar.dunde havuza giriyodu,gayet mutluarjantine ,karı için degilde tedavi icin gittiyse daha cabuk döner bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ailecek ordalar.arkadasinin doğumgününü kutladilar.dunde havuza giriyodu,gayet mutluarjantine ,karı için degilde tedavi icin gittiyse daha cabuk döner bence
İşte bu nedenle Seferovic yerine, sahadayken Icardi'yi aratayacak forvet oyuncusu alınmalı.Gomis ve sefere kalirsak boku yeriz
şu soruyu bir tane basın mensubu nasıl sormaz arkadaş ya?4 mac kaciracak anlamindami yoksa genel önümüzdeki 4 haftami, zaten lige daha 3 hafta var öyleyse.
ben de böyle düşünüyorum.şahsi fikrim sakatlığının falan da biraz düzmece olduğu yönünde. dünya kupası arasında biraz free takılacak ve sorun çıkmaması için sakat diyorlar gibi. istanbulspor maçı yaklaşırken "icardi hızlı iyileşiyor, herkesi şaşırttı, beklenenden önce dönecek" vb tarzı haberler başlar ufaktan.
herifte öyle bir kaprisli karı varki herşey beklenir yani şaşırmam o yüzden imkanı olsa bile seneye kalmamalı icardişahsi fikrim sakatlığının falan da biraz düzmece olduğu yönünde. dünya kupası arasında biraz free takılacak ve sorun çıkmaması için sakat diyorlar gibi. istanbulspor maçı yaklaşırken "icardi hızlı iyileşiyor, herkesi şaşırttı, beklenenden önce dönecek" vb tarzı haberler başlar ufaktan.
Icardi son 3 mac iyi isler cikardi fakat abartmisiz renkdas. Icardi yasindayken, Baros, Drogba, Gomis gibi adamlar oynadiklari liglerin icinden geciyodu.Takımın enerjisi genel olarak yükseldi, Rashica harika filan ama İcardi başka türlü ve yeri dolmayacak adam görüntüsü verdi kısa sürede...
Çok faydalı olsa da tam can alıcı noktada''Titrek'' hallere bürünebilen Şükür; sadece alıp vurmaya, dönüp vurmaya odaklanmış, sayısız top kaybıyla faydadan çok zarar verebilen Baros; ortalama 10 kez ofsayta düşüp, enayice hücum faul yapmasına tahammül edemediğim Burak; 1.5 yıl sözleşmeyi kapıp sadece 3 ay katkı veren, kimsenin bilmediği sakatlık bahanesiyle Arap Yarımadasında aylarca keyif süren Drogba ve Gomis filan hikaye; bu ligde daha iyi bir forvet oyuncusu görmedi bu gözler...Onun olmadığı maçlarda yine kısır döngüye girebilecek olmaktan endişe ediyorum doğrusu. Seferovic büyük fiyasko oldu maalesef...
Baros ve Gomis in ikisi bir İcardi etmez. Hele Baros' un oyun tarzını zaten pek tutmazdım...Oynadıkları liglerin içinden filan da geçmiş değillerdi İcardi gibi..Icardi son 3 mac iyi isler cikardi fakat abartmisiz renkdas. Icardi yasindayken, Baros, Drogba, Gomis gibi adamlar oynadiklari liglerin icinden geciyodu.