Okan Buruk: "Icardi en az 4 hafta yok"

Benim beklentim Oliveira Ankaragücü, Icardide Fener macinda kadroda olur.

Takımın enerjisi genel olarak yükseldi, Rashica harika filan ama İcardi başka türlü ve yeri dolmayacak adam görüntüsü verdi kısa sürede...

Çok faydalı olsa da tam can alıcı noktada''Titrek'' hallere bürünebilen Şükür; sadece alıp vurmaya, dönüp vurmaya odaklanmış, sayısız top kaybıyla faydadan çok zarar verebilen Baros; ortalama 10 kez ofsayta düşüp, enayice hücum faul yapmasına tahammül edemediğim Burak; 1.5 yıl sözleşmeyi kapıp sadece 3 ay katkı veren, kimsenin bilmediği sakatlık bahanesiyle Arap Yarımadasında aylarca keyif süren Drogba ve Gomis filan hikaye; bu ligde daha iyi bir forvet oyuncusu görmedi bu gözler...Onun olmadığı maçlarda yine kısır döngüye girebilecek olmaktan endişe ediyorum doğrusu. Seferovic büyük fiyasko oldu maalesef...

Istanbulspor ve sivas maçlarını bir zahmet oliviera ve icardisiz kazanalım.Sonra iyilesirler Allahın izniyle febe maçında febeye yerleştirmek için sahada olurlar aslan parçaları.Basak maçındaki oyunu gördüm ya yarısı bile.bizi şampiyon yapmaya yeter

4 mac kaciracak anlamindami yoksa genel önümüzdeki 4 haftami, zaten lige daha 3 hafta var öyleyse.

Tam form tutmaya başlamışken yine başaramadık.

topuk pasi verirken nasil sakatlanmis? Wanda'dan uzakken en iyi performansini vermisti, Wanda döndü sakatlandi

4 mac kaciracak anlamindami yoksa genel önümüzdeki 4 haftami, zaten lige daha 3 hafta var öyleyse.
şu soruyu bir tane basın mensubu nasıl sormaz arkadaş ya?

hocanın cümlesinden, dümdüz 4 hafta anlaşılıyor. zaten ligin başlamasına o kadar var. o zaman neden yangın yapılıyor? bence istanbulspor maçında dahil oynar. hadi rakip zayıf diye riske etmediler. sivas deplasmanında kesin oynar.

Metin Öztürk Ronaldo'yu soruyor anlamadım olayı. ulan millet kafayı yemiş Ronaldo'yu istiyorlar biz de dalga geçelim diye mi soruyor?

şahsi fikrim sakatlığının falan da biraz düzmece olduğu yönünde. dünya kupası arasında biraz free takılacak ve sorun çıkmaması için sakat diyorlar gibi. istanbulspor maçı yaklaşırken "icardi hızlı iyileşiyor, herkesi şaşırttı, beklenenden önce dönecek" vb tarzı haberler başlar ufaktan.

şahsi fikrim sakatlığının falan da biraz düzmece olduğu yönünde. dünya kupası arasında biraz free takılacak ve sorun çıkmaması için sakat diyorlar gibi. istanbulspor maçı yaklaşırken "icardi hızlı iyileşiyor, herkesi şaşırttı, beklenenden önce dönecek" vb tarzı haberler başlar ufaktan.
ben de böyle düşünüyorum.

Ben İcardi'nin sakatlığı olduğuna inanmıyorum. Adana maçında da inanmamıştım. Sonradan özel hayatımda sorunlar var diye Adana maçından önce ülkesine gitmek için izin istedi, hoca da izin verdi, Pohpohladı sonradan performansı tavan yaptı diye Okan güzellemeli haberler çıktıydı hep. Ben doğru olduğuna inanıyorum o haberlerin. Antrenmanda bir futbolcunun topuk pası verirken böyle ağır bir sakatlık yaşayacağına inanmıyorum. Hadi yaşadı diyelim. Hiçbir futbolcunun sakatlığının dönüşü hakkında gün tarih filan vermeyen Okan'ın çıkıp İcardi için en az 4 hafta demesi tuhaf. Belli ki Wanda'nın doğum günüydü, Noeldi, yılbaşıydı bana yeni yıla kadar izin verin, sonra bu moralle gelir fenere çakarım merak etmeyin filan dedi bizimkiler de kabul etti.

herifte öyle bir kaprisli karı varki herşey beklenir yani şaşırmam o yüzden imkanı olsa bile seneye kalmamalı icardi
cünkü bu tarz üst düzey oyuncuları idare etmek cok zor heleki sorunlu ilişkileri varsa

herif resmen karısı başka erkeklerle yatmasın diye ülke ülke peşinden koşuyor

adam bizim dennis rodman

Takımın enerjisi genel olarak yükseldi, Rashica harika filan ama İcardi başka türlü ve yeri dolmayacak adam görüntüsü verdi kısa sürede...

Çok faydalı olsa da tam can alıcı noktada''Titrek'' hallere bürünebilen Şükür; sadece alıp vurmaya, dönüp vurmaya odaklanmış, sayısız top kaybıyla faydadan çok zarar verebilen Baros; ortalama 10 kez ofsayta düşüp, enayice hücum faul yapmasına tahammül edemediğim Burak; 1.5 yıl sözleşmeyi kapıp sadece 3 ay katkı veren, kimsenin bilmediği sakatlık bahanesiyle Arap Yarımadasında aylarca keyif süren Drogba ve Gomis filan hikaye; bu ligde daha iyi bir forvet oyuncusu görmedi bu gözler...Onun olmadığı maçlarda yine kısır döngüye girebilecek olmaktan endişe ediyorum doğrusu. Seferovic büyük fiyasko oldu maalesef...
Icardi son 3 mac iyi isler cikardi fakat abartmisiz renkdas. Icardi yasindayken, Baros, Drogba, Gomis gibi adamlar oynadiklari liglerin icinden geciyodu.

Icardi son 3 mac iyi isler cikardi fakat abartmisiz renkdas. Icardi yasindayken, Baros, Drogba, Gomis gibi adamlar oynadiklari liglerin icinden geciyodu.
Baros ve Gomis in ikisi bir İcardi etmez. Hele Baros' un oyun tarzını zaten pek tutmazdım...Oynadıkları liglerin içinden filan da geçmiş değillerdi İcardi gibi..

Drogba bir fenomendi kabul ama o da bizi hakir gördü biraz. 40 metreden şut denemeler, duran topları kimseye bırakmayıp dağa taşa göndermeler vs...ikinci sezon takımı hiç beğenmeyip Dubai' de daha çok takıldı sakatlık(?!) bahanesiyle zaten...

Geri
Üst Alt