Üye Görüşü Okan Buruk ile Ne Zamana Kadar Devam Edilmeli?

Okan Buruk ile ne zamana kadar devam edilmesini istersiniz?

• Süresiz (Manchester United - Furguson gibi)

Oy: 38 50,0%
  • Şampiyon olamadığı anda

Oy: 15 19,7%
  • Sezon sonu yollar ayrılmalıdır

Oy: 23 30,3%

• Kullanılan toplam oy
    76
über transfer yaptıramayacağı takıma gitmek istemez muht,istense dahi

Olurda sezon sonu giderse, 1-2 seneye kalmaz ararız. Kalabildiği kadar kalmalı.

Yerine Kloop falan alamayacaksak gerek var mı değişmesine? Bizim romantik taraftar hemen Sumudica veya Thomas Reis in anadolu kuluplerinde yaptığı rüzgarı yapacak zannediyor gelen Teknik adamın. Aldık kardeşim onunda kralını aldık Karabükte estiren Tudor ne yaptı? Futbolu bilenini de aldık ne başardı Mancini? Bizden olanıda aldık hangi takımı yendik Hagi ile? Macera aramaya gerek yok. Bende çok noktada eleştirdim ama değişmek mümkün değil şuan bu adamı. Ben yetkili olsam teknik ekibini mutlaka güçlendiririm ama.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çalışmaya, işine zaman ayırmaya pek niyeti olmadığı için kendisine eskisi gibi güvenemiyorum. O yüzden giderse illaki yeri dolar. Hiç kimse bu camiadan büyük değildir.
Aynen öyle, Okan giderse yerine gelen şampiyon olamazsa pişmanlık duycaz diyor herkes, ya ne alâka!! Hamza Hamzaoğluya 3 kupa kazandık hatırlatırım!! Ama Ş.ligi ne oldu, Astana yı bile yenemedik! Velev ki şampiyon da olamadık, ne olacak yani, sonraki sezon yine toparlarız doğru hamlelerle! Herkes Okan giderse takım düşüşe geçecek ve ligi 13. sırada bitircez zannediyor galiba! Bu saatten sonra bir daha öyle bir durumu kolay kolay yaşayacağımızı zannetmiyorum. Gönül ister ki Okan gerçekten top class seviyelere çıksın, hem kendini hem takımı daha da yukarılara çeksin fakat o güveni, o aurayı bir türlü veremedi halâ tam olarak.

Yerine Kloop falan alamayacaksak gerek var mı değişmesine? Bizim romantik taraftar hemen Sumudica veya Thomas Reis in anadolu kuluplerinde yaptığı rüzgarı yapacak zannediyor gelen Teknik adamın. Aldık kardeşim onunda kralını aldık Karabükte estiren Tudor ne yaptı? Futbolu bilenini de aldık ne başardı Mancini? Bizden olanıda aldık hangi takımı yendik Hagi ile? Macera aramaya gerek yok. Bende çok noktada eleştirdim ama değişmek mümkün değil şuan bu adamı. Ben yetkili olsam teknik ekibini mutlaka güçlendiririm ama.

Hocam evet ben de aynı fikirdeyim, üst düzey bir yabancı gelmezse Okan kalabilir, ama Mancini yorumuna katılmıyorum, Mancini başarılı oldu. Mesela Okanın yerine Zidane, Xabi, Xavi, Terzic gibi isimlerden biri gelse sence nasıl bir etkisi olur?

Özel göreliliğe göre karar vermeliyiz bu sayede hangi referansta en erken anı yakalayabileceğimizi bulmuş oluruz herkesin zamanı farklı hızlarda akıyor sonuçta ve kaybedecek 1 an bile tok.

Hocam evet ben de aynı fikirdeyim, üst düzey bir yabancı gelmezse Okan kalabilir, ama Mancini yorumuna katılmıyorum, Mancini başarılı oldu. Mesela Okanın yerine Zidane, Xabi, Xavi, Terzic gibi isimlerden biri gelse sence nasıl bir etkisi olur?
Dostum biz garip bir kulübüz biraz. Aşı tuttuğu zaman ortalama bir oyuncu bizde prime halini alıp max katkı verebiliyor. Bu bence TD içinde geçerli olabilir. Yeniliğe kapalı değilim ama beni düşündüren nokta şu: biz başarısızlıkta çok cabuk dağılıyoruz tekrar toparlamak içinde devrim yapmak (yönetimsel) gerekiyor. Eğer tutturamazsak Okan hoca sonrasında baş aşağı gideriz. Ben riske girmezdim.

Yav dostlar bi an şunu düşünün

Sizce Juventus galibiyetinin tadını çıkartmak varken, ligin kalanı için heyecanlanmak varken

Oturup OB seneye kalmalı mı, Torreira kalmalı mı... Vs vs.

Yani gerçekten anlamsız bir tartışma dönüyor abi. Ula kim bilir belki Juventus'u elesek bile Tottenham gelecek ve saçma sapan kötü futbolla elenicez, üstüne ligi de kaybedicez?

Belki tam tersi hem ŞL çeyrek finali + lig şampiyonluğu + ziraat kupasını kazanacağız.

Bugünden ne diyelim ne konuşulsun.

Vallahi hem biraz rahat olun, hem sürecin tadını çıkartın. En OB sevmeyenlere de sesleniyorum, yav merak etmeyin 100 sene kalmayacak bu adam. Türkiye'de var mı bi kulübün başında 20 sene kalan hoca? Yok zaten, endişe etmeyin.

Diyelim samp olamadik.Gitmeli mi bence hayır.kaybettigimiz senaryoda kadro anlaminda daha buyuk bir donusum ile yeniden başlama hevesi,istegi,heyecani kalmazsa o zaman gidebilir.Bu donumusu nasil ve yonetim anlaminda kimlerle yapacagimiz bizim kaderimizi belirleyecek unsur olur diye dusunuyorum.Okan hoca zaman zaman sahsima cinnet gecirtse de iyi bir hoca oldugunu ve daha fazlasini yapabilecegine inaniyorum.

Ferguson gibi bir 25 yıl kalmalı, en az 17 kez şampiyonluk alacaktır

Aynen öyle, Okan giderse yerine gelen şampiyon olamazsa pişmanlık duycaz diyor herkes, ya ne alâka!! Hamza Hamzaoğluya 3 kupa kazandık hatırlatırım!! Ama Ş.ligi ne oldu, Astana yı bile yenemedik! Velev ki şampiyon da olamadık, ne olacak yani, sonraki sezon yine toparlarız doğru hamlelerle! Herkes Okan giderse takım düşüşe geçecek ve ligi 13. sırada bitircez zannediyor galiba! Bu saatten sonra bir daha öyle bir durumu kolay kolay yaşayacağımızı zannetmiyorum. Gönül ister ki Okan gerçekten top class seviyelere çıksın, hem kendini hem takımı daha da yukarılara çeksin fakat o güveni, o aurayı bir türlü veremedi halâ tam olarak.
96-2000 sonrası Lucescu gelip üzerine koyarak devam ediyordu. Daha buna benzer örneklerde var.

Sportif direktör olayı da önemli bence. İyi bir yerli sportif direktör akılma gelen ilk isim Ergin Ataman hocalıkta yoruldu. Sporun içinde olan uluslararası ilişkileri ve yabancı dilleri muhtemel bir yabancı hocanın da işini çok kolaylaştırır.

Ama bunları düşünecek vizyona sahip yöneticimiz var mı asıl önemlisi o.

Zaman zaman eleştiriyoruz doğal olarak. Bazen hatalarından geç de dönüyor (mesela geniş kadro meselesi), ama dönüyor sonuçta. Bence bizim de bir Alex Ferguson'umuz olmalı artık. Öğrenen, gelişen bir hocamız ve takımımız var. Desteğe devam.

Geri
Üst Alt