Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 29.208
- 12.401
- 2.743
über transfer yaptıramayacağı takıma gitmek istemez muht,istense dahi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen öyle, Okan giderse yerine gelen şampiyon olamazsa pişmanlık duycaz diyor herkes, ya ne alâka!! Hamza Hamzaoğluya 3 kupa kazandık hatırlatırım!! Ama Ş.ligi ne oldu, Astana yı bile yenemedik! Velev ki şampiyon da olamadık, ne olacak yani, sonraki sezon yine toparlarız doğru hamlelerle! Herkes Okan giderse takım düşüşe geçecek ve ligi 13. sırada bitircez zannediyor galiba! Bu saatten sonra bir daha öyle bir durumu kolay kolay yaşayacağımızı zannetmiyorum. Gönül ister ki Okan gerçekten top class seviyelere çıksın, hem kendini hem takımı daha da yukarılara çeksin fakat o güveni, o aurayı bir türlü veremedi halâ tam olarak.Çalışmaya, işine zaman ayırmaya pek niyeti olmadığı için kendisine eskisi gibi güvenemiyorum. O yüzden giderse illaki yeri dolar. Hiç kimse bu camiadan büyük değildir.
Hocam evet ben de aynı fikirdeyim, üst düzey bir yabancı gelmezse Okan kalabilir, ama Mancini yorumuna katılmıyorum, Mancini başarılı oldu. Mesela Okanın yerine Zidane, Xabi, Xavi, Terzic gibi isimlerden biri gelse sence nasıl bir etkisi olur?Yerine Kloop falan alamayacaksak gerek var mı değişmesine? Bizim romantik taraftar hemen Sumudica veya Thomas Reis in anadolu kuluplerinde yaptığı rüzgarı yapacak zannediyor gelen Teknik adamın. Aldık kardeşim onunda kralını aldık Karabükte estiren Tudor ne yaptı? Futbolu bilenini de aldık ne başardı Mancini? Bizden olanıda aldık hangi takımı yendik Hagi ile? Macera aramaya gerek yok. Bende çok noktada eleştirdim ama değişmek mümkün değil şuan bu adamı. Ben yetkili olsam teknik ekibini mutlaka güçlendiririm ama.
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dostum biz garip bir kulübüz biraz. Aşı tuttuğu zaman ortalama bir oyuncu bizde prime halini alıp max katkı verebiliyor. Bu bence TD içinde geçerli olabilir. Yeniliğe kapalı değilim ama beni düşündüren nokta şu: biz başarısızlıkta çok cabuk dağılıyoruz tekrar toparlamak içinde devrim yapmak (yönetimsel) gerekiyor. Eğer tutturamazsak Okan hoca sonrasında baş aşağı gideriz. Ben riske girmezdim.Hocam evet ben de aynı fikirdeyim, üst düzey bir yabancı gelmezse Okan kalabilir, ama Mancini yorumuna katılmıyorum, Mancini başarılı oldu. Mesela Okanın yerine Zidane, Xabi, Xavi, Terzic gibi isimlerden biri gelse sence nasıl bir etkisi olur?
Osimhen topçu değil diyordun Murat. Ha MuratDaha 2 gün önce sen milletin fikri ile alay etmeye kalıyordun Berke, ha Berke, ne oldu Berke ?
Çıkarıp gösteremeyen adam değildir Berke.Osimhen topçu değil diyordun Murat. Ha Murat![]()
96-2000 sonrası Lucescu gelip üzerine koyarak devam ediyordu. Daha buna benzer örneklerde var.Aynen öyle, Okan giderse yerine gelen şampiyon olamazsa pişmanlık duycaz diyor herkes, ya ne alâka!! Hamza Hamzaoğluya 3 kupa kazandık hatırlatırım!! Ama Ş.ligi ne oldu, Astana yı bile yenemedik! Velev ki şampiyon da olamadık, ne olacak yani, sonraki sezon yine toparlarız doğru hamlelerle! Herkes Okan giderse takım düşüşe geçecek ve ligi 13. sırada bitircez zannediyor galiba! Bu saatten sonra bir daha öyle bir durumu kolay kolay yaşayacağımızı zannetmiyorum. Gönül ister ki Okan gerçekten top class seviyelere çıksın, hem kendini hem takımı daha da yukarılara çeksin fakat o güveni, o aurayı bir türlü veremedi halâ tam olarak.