Evren Caglayan
10 Numara!
- 22 Eylül 2014
- 14.973
- 10.941
- 1.188
Net etmelidir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bırak kardeşim yaa. Superligteki yerli hocaların alayı yetersiz vede duygusal baskı altindan kalkamiyorlsr. Bizim nasilki derval zamanı bir ekol yakaladiysak, yine aynı şekilde bir ekol yakalamak için yabancı hoca lazimtutmuyor abi zico’dan beri hangi yabanci hoca lig kazandi? medya 2-3 macta üzerine gider. koç gibi lobin olursa getirirsin ama bizimkiler yabancı hocaya sahip çıkamaz.
kazımcanı almak aptallıktı 2nci kez ilk11 olursa istifa etsin bence.
türkiyeden hangi yapıdan bahsediyosun? niye bu zamana kadar yapılmadı. mancini’ye o city kadrosu bende olsa bende kazanırdım denildi. riekerink’i sayma zaten adama çöpçü muhamelesi yapıldı. tudor’u niye tutmadık? adam son yılların en iyi kondisyonunu yapıştırdı.
Mata ve Mertens yerine A kalite bir hocamız olsa oyun olarak şu andan ne kadar geride olabilirdik?Sorun zaten burada.
A kalitede bir hocanın ne işi var bu ülkede?
Şikeciler gibi 5-6 milyon verecek durumda da değiliz.
Inter baku filan herhaldeinter'den teklif gelmezse zor
Sarkiyi aklima getirdinBu maç baştan sona rezalet olsa da sabırlı olma taraftarıyım. 5-10 maçla ayrılık olmaz.
bir kere top kaptığını hatırlamıyorum koca 90 dakikada. bütün yükü nelson-abdülkerime yıkarsak maç kazanamayız. 3 defans oynarsak sağ sol bek kanat gibi oynar sıkıntı değil. ama bir manchester city olmadığımızdan takım defansını da düşünmeliyiz diyorum. herkez hücüma gidiyor ama top kapma oranımız hoşuna gidiyormu?Abi anlamiyorum. Kazimcan tamam super oynamadi ama kotu oynadi diyemem. Gayet paslari isabetli ve dogru yerdeydi cogu pozisyonda. Ayrica fiziken diriydi. Mertens cok kotu oynadi mesela. Icardi yerine direk olsa gol olurdu, Boey inanilmaz pas hatasi yapti. Nelsson, cok pas hatasi yapti yine. Oliviera sahada olmaliydi. Yani sunu diyorum, PvA olsada, Dubois oynasada cok aman aman farketmezi solbekte. Biz onde ve ortasahada kotuyduk.