Okan Buruk İstifa Etmelidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gitmezse şu korkak haliyle bize Kadıköy'de kötü anlar yaşattıracaktır. Bir 6 daha yiyebiliriz.

Okan hoca değil antrenör bile olamaz.

tutmuyor abi zico’dan beri hangi yabanci hoca lig kazandi? medya 2-3 macta üzerine gider. koç gibi lobin olursa getirirsin ama bizimkiler yabancı hocaya sahip çıkamaz.
Bırak kardeşim yaa. Superligteki yerli hocaların alayı yetersiz vede duygusal baskı altindan kalkamiyorlsr. Bizim nasilki derval zamanı bir ekol yakaladiysak, yine aynı şekilde bir ekol yakalamak için yabancı hoca lazim

kazımcanı almak aptallıktı 2nci kez ilk11 olursa istifa etsin bence.

Abi anlamiyorum. Kazimcan tamam super oynamadi ama kotu oynadi diyemem. Gayet paslari isabetli ve dogru yerdeydi cogu pozisyonda. Ayrica fiziken diriydi. Mertens cok kotu oynadi mesela. Icardi yerine direk olsa gol olurdu, Boey inanilmaz pas hatasi yapti. Nelsson, cok pas hatasi yapti yine. Oliviera sahada olmaliydi. Yani sunu diyorum, PvA olsada, Dubois oynasada cok aman aman farketmezi solbekte. Biz onde ve ortasahada kotuyduk.

Hiçbir şey kaybetmeyiz tam tersi çoğu şeyi kazanabiliriz yarın göndereceğime bugün gönderir yarını da kurtarırım

türkiyeden hangi yapıdan bahsediyosun? niye bu zamana kadar yapılmadı. mancini’ye o city kadrosu bende olsa bende kazanırdım denildi. riekerink’i sayma zaten adama çöpçü muhamelesi yapıldı. tudor’u niye tutmadık? adam son yılların en iyi kondisyonunu yapıştırdı.

Zaten o yapıyı kurmazsan Türk de getirsen bir halta yaramaz. Fatih hocada gördük işte bunu. Her ne kadar beğenmesem de Türk teknik direktörlerin en iyisi hala Fatih hocadır ve düzgün yapıyı kuramayınca onunla bile rezil rüsva olduk.

Sorun zaten burada.
A kalitede bir hocanın ne işi var bu ülkede?
Şikeciler gibi 5-6 milyon verecek durumda da değiliz.
Mata ve Mertens yerine A kalite bir hocamız olsa oyun olarak şu andan ne kadar geride olabilirdik?

Kisisel gorusume gelince, ben biraz daha sans verilmesi ve sabredilmesi taraftariyim.

Kendisi bana gore dogru isim degildi. Gecen sezonda gelsin diye burada yazanlar oldu en basta onlar satmis, cok ilginc kafalar var.

Okan Hoca, bu seviyenin hocasi oldugunu kanitlayacak bir top oynatmadi bize gelene kadar. Istedigi kadar sampiyon olmus olsun, oturmus bir oyun karakteri yoktu. Akhisar'da biraz vardi o da defansif klasik anadolu oyunu. Riza Calimbay gibi kisacasi. Bunlari soyledik gecen senede bu yaz basinda da. Bence erkendi ya da asla gelmemeliydi.

Ancak, su asamada gonderilmesi de bir o kadar yanlis bana gore. Yonetim'de ise biraz el atabilir.

Bazi radikal kararlar alinmali.. Illa ayni formasyoda da israr etmememiz gerekiyor. Disiplin problemimiz cok acik, bunlara cozum bulunmali once. Ya da dedigim gibi buna uygun bir hoca getirilmeli.

Son olarak, aldigimiz bazi oyuncularin gecmisi iyi olsada sahada verdikleri orantisiz. Bunu ikinci mac itibariyle soyledik cunku koy orda kilavuz gerekmez.

Abi anlamiyorum. Kazimcan tamam super oynamadi ama kotu oynadi diyemem. Gayet paslari isabetli ve dogru yerdeydi cogu pozisyonda. Ayrica fiziken diriydi. Mertens cok kotu oynadi mesela. Icardi yerine direk olsa gol olurdu, Boey inanilmaz pas hatasi yapti. Nelsson, cok pas hatasi yapti yine. Oliviera sahada olmaliydi. Yani sunu diyorum, PvA olsada, Dubois oynasada cok aman aman farketmezi solbekte. Biz onde ve ortasahada kotuyduk.
bir kere top kaptığını hatırlamıyorum koca 90 dakikada. bütün yükü nelson-abdülkerime yıkarsak maç kazanamayız. 3 defans oynarsak sağ sol bek kanat gibi oynar sıkıntı değil. ama bir manchester city olmadığımızdan takım defansını da düşünmeliyiz diyorum. herkez hücüma gidiyor ama top kapma oranımız hoşuna gidiyormu?

Okan Buruk sınıfta kalmıştır ve istifa etmelidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt