Okan Buruk: "İyi işler yapacağımızı söylüyoruz ama insanlar anlamıyor"

bu gol yememe isi fazla abartildi gecen sezonda yemedik karabuk besiktas maci sonrasi ama pozisyonda vermiyoduk 3 macin toplami 1xg falandi simdi rakipler kazma atamiyo

Valla hocam kusura bakma ama bir halt oynadığımız yok, karşımızdaki rakip leş oğlu leşti. Ben bu kadronun daha tempolu ve daha ne oynadığını bilerek oynayan bir takım olmasını bekliyorum
Kimi yensek leş oluyor zaten. Bayern i yensek bile bir kulp bulursunuz.

ilk yarinin sonuna dogru antep beraberligi buluyordu az kalsin

cok kötü oynadik yine

goller gelmeseydi ikinci yari bitmisti mac

Takım bu sene ilk kez ışık verdi. Umarım CL ye kadar tam kıvama gelir.

Daha iyi olacagiz dedin ama gecen yildan beri biz zaten böyle oynuyoruz, bazi maclar haric. Hep biryesel yeteneklerin ayagina bakiyoruz. Takim oyunu diye pek birsey yok, böyle bir takim karsimiza cikincada ne duruma düsüyoruz hep beraber gördük.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kimi yensek leş oluyor zaten. Bayern i yensek bile bir kulp bulursunuz.
Hepimizin amacı belli, bu takımın keyif veren, mücadele gücü yüksek, tempolu bir oyun oynaması. Bunu henüz göremedik bu yıl ve milli aradan sonra şampiyonlar ligi başlıyor, asıl hedefte Avrupa ise özlenen oyunu görmek en doğal hakkımız ve beklentimiz. Ben antebi hiç beğenmedim, o yüzden bu galibiyeti fazla abartmamak lazım diyorum ve çok çalışmamız gerekiyor

Okan hoca galibiyeti alınca baya bir gaza geliyor. Zannedersin Allianz da Bayern i yendik.

Geri
Üst Alt